Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toa

Szczupłe 2009 - odchudzamy się w nowym roku!!!!

Polecane posty

MYŚLĘ ŻĘ TAK BĘDZIE LEPIEJ BO PRZECIESZ NIEBĘDZIESZ CAŁE ŻYCIE SIE TAK GŁODZIĆ WIĘC KILOGRAY SZYBKO WRÓCĄ A JEŚLI BĘDZIESZ SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ TO SIE DO TEGO PRZYZWYCZAISZ I BĘDZISZ CHUDŁA I ZGRABNA ZAWSZE:) MUSISZ OGRANICZYĆ BIAŁE PIECZYWO SŁODYCZE TŁUSZCZ A NAPEWNO BĘDZIE WIDAĆ REZULTATY:)

Gość papryka772
Dziewczyny i ja sie przylaczam :D od dzisiaj :D musze na weselicho dobrze wygldac i 5 kilo musi mi odejsc.. :) z moze wiecej :) wyczytalam w necie taka diete.. i zaczynam :) moze zadziala :D ale nie wiem czy nie bedzie po niej egektu jojo.. hmmm no nic przekonamy sie;) do bojuuuuuu !!!! Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina noc godz 22.00 -3 razy numerek z ukochanym to sobie dodaje kto chce!! Ale warto zauwazyc ze seks spala kcl wiec kto nie lubi cwiczyc..... polecam!!! Diete stosuje sie przez 5 dni i codziennie sie je to samo.Nastepnie w sobote i niedziele jemy co chcemy ale ograniczamy sie do 1000kcl i unikamy wtedy tluszczy, slodkiego itp. I tak przez miesiac 5 dni diety i 2 dni 1000kcl.Kolezanka w taki sposb schudla 15 kg.A druga kolezanka co zaczela diete tydzien temu juz prawie 5 kg.

OJ JA BYM CHYBA NIE DAŁA RADY:) A SZCZEGULNIE Z TYMI ĆWICZENIAMI HEE

Gość papryka772
oj i chyba ja nie wytrzymam szlag.. zjadlam pomidora przed chwila ale taki okropny.. jakis zmodyfikowany jakis... bo nie smakuje jak pomidor;/ a cwiczenia :D to chyba najlepsze w tej diecie hehe

HEHE TAKIE AKURAT TAK ALE NIE AZ TYLE:) A CO DO POMIDORÓW TO MASZ RACJE ŻE SĄ OCHYDNE BO SZTUCZNE ble nie to co latem pychotka:)

Gość papryka772
aj no wlasnie.. chyba nie ta pora na ta diete :D heh albo moze pomidora zastapie marchewka :D moze ta duzo nie bedzie sie roznic :D albo pomaranczem.. bo tak jest 3 pomidory dziennie - na sama mysl mi nie dobrze..

Dieta amerykanska czyli tzw 5dniowka nie jest zdrowa...:/ To prawdziwy szok dla organizmu. Po 2 po takim czyms trzeba wychodzic bardzo ostroznie z diety. I trudno jest....bo mozna przytyc, jesli robi sie to nieuwaznie. Fann...jedz zdrowo, a nie monotonnie :)

Gość papryka772
wiem wlasnie. myslalm o tym, ale musze troche zmniejszyc zoladek bo tylko chlone jedzenie aj aj aj.. troche ja urozmaice :D bo na damym twarogu i pomidorach daleko nie zajde :) a do 31 musze spasc 5-7 kilo...

Gość fannn
z ruchem u mnie zle - jak się tylko poce, to odrazu mam wysypke alergiczną i mogłabym się zabić tak mnie wszystko swędzi. a biegać nie moge bo mnie łapią duszności. tylko porobie brzuszki tak z 50 dziennie?

Gość papryka772
no i u mnie z ruchem srednio ajj... biegalam jak cieplo bylo ale teraz zimnoi nie chce sie wychodzic.. ale jakies brzuszki owszem :) mam jakas plyte shape i fitness hehe dobre jaja :D jak sie zmusze.. ciezko bedzie to sie poruszam...

Gość migotka90
Hej laski dawno tu nie zaglądałam. u mnie dziś lekko,tzn. śniadanie: jogurt naturalny+musli(30g)+zielona herbata; IIśniadanie:jogobella light+pomarańcza+wafel ryżowy; obiad:piers kurczaka gotowana(120g)+marchewka z jabłkiem+zielona herbata. Zaraz idę na spacerek...o masakra jak zimno,ale co tam... 02.01.2009r.---64kg będzie 50kg Zobaczyć żal w oczach byłego-BEZCENNE...

Gość papryka772
a ja jajecko wlasnie zjadlam :D pychotka ;) a przede mna pomidor... aj aj aj.. damy rade;)

Gość bon apetitka
witam:)juz 16:) ja się trzymam:) moze dlatego, ze tak jak mówicie najlepiej ograniczyć ale nie do zera jedzenie:) Fann, ja kiedyś robiłam podobną diete, gdy przyszedł dzień z jajkami chwyycił mnie maskryczny głód i zjadłam w sumie na cały dzień 7, a top baaaaaaaaaaaardzo niezdrowe:P takze racjonalnie:) ja dziś biegalam, zmusiłam się wstałam rano wyszłam śnieg leżał a ja:) byłam szczęśliwa:P na prawdę postaram sie przynajmniej co dwa dni zaczynać tak dzień

Gość bon apetitka
aleksandrowa, powiedz jak z Twoim brzuchem... własnie nie wiem bo ja mam fałda na fałdzie;P i nie wiem czy w moim przypadku szóstka tego nie umieśni bez spalenia jak to jest?

A JA POLECAM AEROBIK hehe właśnie sobie poskakałam przed lusterkim hehe i wiecie co wam powiem jeść mi się wogule nie chce jak zjadłam kanapeczkę jedną z sałatką o12 to narazie nie dam rady nic jeśc:)

przyznam że i jam największy problem z brzuszkiem:)

hej laski! wyspacerowałam się dziś porządnie :-) zjadłam dziś owsiankę ( ja płatki owsiane górskie solę szczyptą soli i zalewam wrzątkiem, przykrywam i odstawiam na ok. 5 min. potem jem. nie każdeemu bedzie smakować, ja uwielbiam...inne dziewczyny słodzą, albo zalewają mlekiem, dodają rodzynek itp. różne są sposoby, jak kto woli) zupe kapuśniak, kilka mandarynek i filiżankę musli. planuję jeszcze plaster szynki i pewnie znów musli. zaraz wskakuję na rowerek :-)

A6w robilam 2, raz udalo mi sie skonczyc. Najpierw na brzuchu spali sie tluszczyk. Pozniej dopiero brzuch sie wyrzezbi :)

Gość migotka90
Hej jestem znowu. 2 godz. spacerowałam(to jakieś400 spalonych kcal). jak wróciłam to zjadłam grejpfruta i jabłko. I wcale nie chce mi się jeść... Aaa..i mam pytanko:macie jakieś inne ćwiczenia (oprócz A6W)na spalenie tłuszczyku z brzucha????

Gość fannn
hej, ja dzisiaj zjadlam rano na śniadanie tosta i kostke czekolady. na obiad niestety CHIPSY i 3 frytki. i teraz na kolacje 2 kromki wasy z niskosłodzonym dżemem truskawkowym . . .

to i tak mało nie przejmuj sie:) a ja chyba przesadziłam z zieloną herbatą bo brzuch mni boli:)

Gość fannn
jeszcze dojadłam teraz kromeczke chlebka orkiszowego z jednym plasterkiem serka hohland FIT. i pije zieloną herbatke ;))

A JA DOBRZE SIĘ MIEWAM CHOĆ PYSZNE CIASTO MNIE BARDZO KUSIŁO BO WSZYSCY JEDLI ALE JA NIE:)JESTEM Z SIEBIE DUMNA:)

Gość fannn
ee tam 3 to nic;d