Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toa

Szczupłe 2009 - odchudzamy się w nowym roku!!!!

Polecane posty

Gość bonapetitka
:)mam taki sam cel, chcę być szczupła w 2009 i kolejnych latach:) startuje z 80, chce schudnąć przynjamniej 10 kilo, wiem ze bedzie ciezko bo to nie jest moja pierwsza dieta, ale nowy rok mobilizuje a odchudzanie w towarzystwie jeszcze bardziej;P to jest bardzo dobry pomysł zeby wymienic się posiłkami bo w sumie przychodzi co do czego nie wiadomo co zjeść a jest wiele potraw sycących a zarazem niskokalorycznych hm...ja jutro rano woda z cytryną - i tak co dzień, to mój najlepszy sposób na ranne oczyszczenie i przeczyszczenie;P a sniadanie...moze jajka na twardo... chciałabym tez biegać, ale boję się ze wraz z ta temperaturą bedzie jedna wielka ślizgawica:(hm...w domu za bardzo mi się ćwiczyc ne chce, ale chyab trzeba się zmusić:) damy radę:)?

witam o poranku :-) ja na śniadanie polecam owsiankę - syci na długo, nie jest kaloryczna i pomaga w trawieniu :-) i smakuje, przynajmniej mi :-)

Witajcie :) Pewnie, ze damy rade :P Razem razniej. Mi sie wczoraj po Sylwestrze jesc nie chcialo. A teraz glod przyszedl ze zdwojona sila...ale zaraz zaleje sie herbatkami, a za jakies 30 minut zjem sniadanie i bedzie dobrze.

hej! odzywajcie się i przyłączajcie :-) owsianka za mną :-)

Ja wlasnie pije zielona herbatke i biore sie troche za nauke, bo kolkwium mam w czwartek :p A tak po tym swiatecznym lenistwie, sylwestrowym szaleństwie mi sie nie chce, że hohoho...:P

ja zaraz będę piła czerwoną a potem ruszam na spacer, choć zimno...brrr... ale trzeba walczyć z lenistwem i wymówkami :-D

ja tę niedługo lecę się czymś pożytecznym zająć by spalać tłuszczyk:)

Ja wlasnie jestem po sniadaniu, ale oczywiscie z nim przesadzilam. Zwykle zjadlabym tylko 1 bulke, a dzis zjadlam jeszcze podwojnego tosta z serem...dlatego, ze mam glupia swiadomosc, ze obiadokolacje zjem dopiero ok 17 w pracy, a do tej pory nie bedzie okazji, zeby cos przekasic..no i teraz siedze zla i troche przejedzona, a na diecie przeciez troche glodu by nie zaszkodzilo.. No dobra, zaraz wychodze do pracy, a mam do niej 30min marszu, wiec pewnie poczuje sie lepiej.

Enida nie poddawaj się będzie dobrze;) w końcu to ni aż tak dużO tego zjadłaś bo już jest 12 godzina przeciesz:);)

Gość uno
czesc dziewczyny ja sie przylaczam:) co prawda jestem zaziebiona i za 2 dni mam miec okres ale nie chce juz tego odkladac, jeszcze 1kg i wpadne w depresje:) startuje z 60kg/163cm

pewnie że wytrwamy bo my jesteśmy dziewczyny silne:)hehe

Gość fannn
laseczki, a jak się tą owsianke robi? do czego ja jecie? wlasnie zaraz wybyje do sklepu to kupie ;d skorom mówicie że taka dobra. Dzis jadlam tosta z serem jednego :))

ja nie wiem nie jadłam jeszcze tego cudeńka:) dobra ja spadam coś zjeść:)

Gość Bsi
Hej laski:) Ja też sie przyłączam.Chce schudnąć z 10 kg.....Waże chyba z 70 już:(( Mam nadzieje że mi sie uda i trzymam też kciuki za Was:)

Gość fannn
to co, powie mi ktoś cos o owsiance? i co jeszcze dietetycznego mogę sobie kupić?

fannn kup sobie moze tez maslanki ?:) Jogurty naturalne, ser bialy, duzo warzyw. Bo szczerze to tost z serem nie jest za bardzo dietetyczny. Ser ma duzo tluszczu. A ja wlasnie popijam sobie czerwona herbatke. Mniam.

Gość fannn
moze kupie wase, i niskokaloryczny dzem. grejfruty, owsianke, maślanke ale truskawkowa może być?? a jogurt naturalny z musli będe jadła bo mam dużo musili :))

Gość fannn
no co nie ma was dziewuszki?

Mozesz kupic tez jakies mieso do gotowania. Np gotowana piers kurczaka z warzywami czy z przyprawami i do tego ryzyk. Jest swrio duuuuzzooo mozliwosci.

serio* Do picia polecam biala, zielona lub czerwona herbatke. Ale uwazaj, bo zielona ma podobne dzialanie jak kawa- pobudza i podnosi cisnienie.

Gość fannn
gotować pierś ?;O a nie moge jej usmazyc z warzywami? dam mało oleju .....

Gość fannn
1 dzień: NABIAŁ (jogurty naturalne, kefiry, maślanki, mleko, sery białe etc) 2 dzień: WARZYWA SUROWE (marchewki, ogórki, rzodkiewki, sałata itd) 3 dzień: OWOCE (oprócz bananów, które zmniejszają metabolizm) 4 dzień: MIĘSO GOTOWANE (tylko drób) 5 dzień: WARZYWA GOTOWANE (nie smażone) 6 dzień: JAJKA JAJKA I TYLKO JAJKA! (w każdej postaci, na miękko, na twardo, jajecznica etc) 7 dzień: TYLKO WODA! (tylko niegazowana, dla oczyszczenia organizmu co myslicie o tej diecie??

Gość uno
fann jesli chcesz sie odchudzac to olej, smażenie w każdej ilości jest złe ;) poczytaj troche w internecie na temat tego co możesz, jest tam mnóstwo informacji. ja odezwę się jutro, zbieram się na zakupy, zrobiłam sobie liste, tak jest nałatwiej wystrzec sie zakupu niewskazanych produktów :D powodzenia!

FANN MYŚLĘ ŻĘ POWINAŚ TYLKO OGRANICZYĆ ILOŚĆ JEDZENIA I ZDROWO SIĘ ODŻYWIAĆ BO JA NIE WIEŻE W TE DIETY:) AL JAK UWAŻASZ

Gość fannn
czyli mam jeść wszystko ale w mniejszych ilosciach? ps. czy spaghetti jest baaardzo kaloryczne?