Gość żyjecie hm Napisano Styczeń 12, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LauraMini 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Hej, zważyłam się dzisiaj i waga pokazała 1 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fannn Napisano Styczeń 13, 2009 a ja nie chudne, dzisiaj bylam w restauracji na saigonkach ;d pyyyyycha ;d i chipsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uno Napisano Styczeń 14, 2009 hehe fann zlosliwa jestes, sama juz sie nie odchudzasz wiec chcesz rozsraznic nas hehe ale nic z tego:P ja sie dzielnie trzymam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aukcje charytatywne Napisano Styczeń 18, 2009 Czesc Gdybyscie chcieli pomoc to zapraszam na aukcje charytatywne dla chorego chlopca. Zostalo jeszcze kilka przedmiotow, ktorych nikt nie licytuje. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10006145 To drobne kwoty, ale kazdy grosz przyda sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LauraMini 0 Napisano Styczeń 25, 2009 wygląda na to, że ten topik już umarł :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Styczeń 28, 2009 oj tam umarł... po prostu nikt nie lubi pisać sam do siebie :-) ja buszuję tu po przeróżnych topikach, bo jakoś trudno trafić mi w ten na którym ludzie piszą w miarę regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Luty 5, 2009 jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Luty 8, 2009 pewnie nikt już tu nie zagląda... ja dalej się trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Luty 10, 2009 ogłaszam wszem i wobec że odkąd zmieniłam taktykę ubywa mi 1 kg tygodniowo :-) obecnie ważę 57 kg :-) że schudłam mówią mi nie tylko ludzie, ale i spodnie :-) zaczynam wyglądać fajnie :-) a co najlepsze - cycek pozostał nienaruszony :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LauraMini 0 Napisano Luty 10, 2009 Mnie zostały 2 kg do zrzucenia, ale chudę ok 0,5kg na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toa 0 Napisano Luty 11, 2009 ja też mam 2 kg do zrzucenia do pierwszego celu, do drugiego brakuje mi 7 ale nie wiem czy jest sens tyle zrzucać skoro już wyglądam dobrze, nie chcę też przesadzić. facet mi z resztą powiedział że wyglądam już fajnie i nie muszę chudnąć... także te 2 na pewno zrzucę a potem się pomyśli.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach