Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Jak poderwać przystojniaka na imprezie?

Polecane posty

Bo zauważyłam, że żeby poderwac przeciętnego, nie muszę robić nic. Ale z przystojniakiem sprawa już jest trudna. Spoglądam, uśmiecham, on też spogląda, ale nie podchodzi, nie potańczy.... Nie rozumiem tego. Czy on wymaga, że ja mam podejść do niego i że to ja powinnam wyjść z inicjatywą? Tak się zastanawiam...

Gość schlać go.

Ale się ofiary nudzicie... A ja poważnie pytam.

Hmm...nie spotkałam sie jeszcze z taką reakcją mówiąc szczerze:P Ale jak on nie podchodzi, a się gapi, to jak dla mnie masz dwa wyjścia: a) olej system i tego pana z aspiracjami na króla lodu b) tańcz z innymi, a potem wróc na miejsce i dalej się na niego gap:P

Gość hehhe
dobre dobre to drugie nie ma jak wziąść kogoś na zazdrość

Gość hehhe
eee tam może akurat zadziała co ma w sumie laska do stracenia ja dwa razy w życiu miałam do czynienia z takimi naprawdę przystojnymi facetami i za każdym razem to facet przejmował inicjatywę ja bym w życiu takiego sama nie zaczała podrywać bo nie jestem jakąś tam super śliczną piękna laską

No to co jest grane :/ Kiedyś się odważyłam i tańczyłam obok takiego przystojniaka, to mnie zaraz sam wziął w tany. Ale oni sami do mnie nie podchodzą :/ Może tacy wolą dziewczyny ubrane jak prostytutki? Bo ja ubieram się na imprezy fajnie, ale normalnie.

On musi chcieć. Ja jeszcze kilka lat temu przyciągałem uwagę części kobiet na sam wygląd (nie dużej części ale jednak). Zawsze się to dostrzegało. Ale najczęściej udawało się że nie widzi. Daaawniej z powodu nieśmiałości, później wtedy gdy to dana kobieta mi się nie podobała Jaki tu wariant : nie wiadomo :-)

Fajnie w takim sensie, że ubieram ładne bluzki, z małym dekoldem czy odsłoniętymi ramionami, ale często z długim rękawem, do tego dżinsy i kozaki. Nie rozbieram się zbytnio, może w tym rzecz, że nie pokazuje ciała? Głupie, ale skąd tu wiedzieć, o co chodzi facetowi:/

Jest kilka wariantów: - jest nieśmiały - nie podobasz mu się - ma upatrzoną już inną kobietę na podryw - spostrzegawczość empatyczna jest jego słabą stroną.

A może tu chodzi o kolegów, jakoś przy nich nie chce, boi się wyśmiania, bo same spojrzenia to dla niego za mało?

Jak przystojny facet może być nieśmiały...? Uroda przecież dodaje pewności siebie. Nie podobam się, to po co też co chwilę zerka?

Gość hehhe
ejjj laska masz być sobą nie będzie Tobą zainteresowana taka jaka jesteś trudno wiesz ja jak chodzę do klubów to wiadomo stroję sie jak śledź na święto morza ale byłam kiedyś na grillu ubrana w dżinsy jakiś zwykły top na to sweterek na zamek nawet butów na obcasie nie miałam wyglądałam jak ostatnia sierota;d sama bym takiej laski w życiu nie poderwała a zainteresował się mną najprzystojniejszy koleś na tym grillu nasza znajomość przerodziła sie później w związek potem sie posypało ale fakt pozostaje faktem : jak go poznałam to wyglądałam w sumie gorzej jak na co dzień bo normalnie to szpileczki i elegancja

Ale to nie jest o konkretnym, bo wiem, że go już nie spotkam :) Chodzi mi o to, że ogólnie, dość często tak mam :/ Jestem ładna, mega piękna nie, ale bardzo ładna, może to dla takich nie wsytarczy i dziewczyna musi być bóstwem? Może powinnam się bardziej rozbierać? Nie wiem już...

Nieśmiałość może wynikać z bardzo wielu rzedczy. Nawet nieświadomych. Czasami jest taka ze nie idzie jej zrozumieć. Ja np w LO temu zawsze wiedziałem co robić. Widziałem też że komuś się podobam. A będąc obok, nagle zapominałem umiejętności mówienia. Dopiero pierwszy podryw wyleczył z nieśmiałości :-)

trele morele i pomarańcze .........moze myslą ze masz kogos :) pozatym skąd wiesz ze jestes ładna? miałem kiedys kumpele co myslała ze jest ładna a byla :O więc wiesz a następnym razem poprostu podejdz do niego i powiedz ze jest ładny i chcesz go poznac ;)

O rety... no jestem ładna, mój ostatni facet to był niezły przystojniaczek, ale poznany inaczej, przez znajomych. Nie wmawiam sobie nic, no dajcie spokój..

Gość ......II..
Skończ w końcu z tym, że może trzeba się rozbierać bardziej. Już tyle osób powyżej się wypowiedziało, że kiedy poznawało \"super przystojniaków\" to bynajmniej nie miało na sobie najlepszego stroju ze swojej kolekcji... Jak widać to nie jest złoty środek. Można już zauważyć, że nie jest to też warunek konieczny. Jak tak to baby się oburzają, że faceci tacy stereotypowi i generalizujący, uważają że wszystkie jesteśmy ... (te epitety pominę), a jak przychodzi co do czego to bardzo wiele kobiet jest same bardzo stereotypowe i krytyczne względem mężczyzn oraz swoich rówieśniczek tzw. płci pięknej, byle tylko, żeby dana osoba nie była koleżanką

Gość totalnie się nie zgadzam
uważam siebie za przystojnego, zresztą powody aby tak uważać dostaje na codzień więc faktycznie mam wysokie mniemanie o sobie. na dyskotece widzę że laski gapią się na mnie inne podchodzą i tańczą wkoło mnie. Natomiast ja mam z tego satysfakcję i na tym kończę, od nachalnych lasek po prostu odchodzę tańcząc a na te zerkające zerkam ale olewam a wewnętrznie napawam się tym wszystkim :) tylko że ja nie traktuję imprez jak lasu w którym pełno drzew więc może dlatego taki jestem.

Gość maleńka uwaga
dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTemdekolt dekolt dekolt dekolT z dekolTem dekolt dekolt dekolt dekolT !!!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość ......II..
Bądź co bądź, kogoś w worku pyrów trudno będzie znaleźć w tych czasach :p

maleńka uwaga :D:D:D