Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zielona s艂odko-kwa艣na cebulka

..... S I N G L E ....

Polecane posty

romantico nigdy nie wyjdzie z mody i zgadzam sie z singiieellkk膮 sex=uczucie ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ten pomara艅czowy
A to nic z艂ego , zakochany lepiej si臋 "kocha" , czasem tylko za szybko to idzie :) hahhahah Pora偶ki s膮 nieodzownym elementem sukcesu c贸偶 skoro i tak juz wyszed艂em na erotomana to ujme to lapidarnie "trzeba 10 razy umoczy膰 by raz porz膮dnie zamoczy膰 i to tak z uczuciem :)"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten pomara艅czowy
ps ja jestem troch臋 taki romantico bo jestem go艂odupcem tak偶e kwiatek czasem tak ale z艂ote 艂a艅cuszki ciuszki i inne to raczej nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cocakola
jesli pyta mnie kobieta w parze: - Chce skonczyc lepiej niz ty Kobieta samotna: - Z tych samych powodow co ty Pyta facet w zwiazku: - Chce skonczyc lepiej niz twoja kobioeta Pyta samotny facet: -Gdy widze takich jak ty to dochodze do wniosku ze zostane stara panna

Udost臋pnij ten post

jak dziewczyna wymaga bi偶uterii, ciuszk贸w, itp to juz chyba raczej nie jest to uczucie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OnaIlona
jest du偶o prawdy w tym co pisze doktorowa. ja te偶 nie jstem z nikim zwi膮zana i tak sie zastanawia艂am teraz dlaczego tak jest. nie jestem z tego powodu szczesliwa ale z racji tego 偶e jestem idealistk膮 chcia艂abym wyj艣膰 za m膮偶 za kogo艣 kto by mnie kochal a nie dlatego 偶e w koncu trzeba co艣 zrobi膰 ze swoim zyciem. jeli nie spotkam kogos takiego to trudno..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten pomara艅czowy
A tak na powaznie dziewczny to pomimo "genu samotno艣ci" zdarza mi si臋 zakocha膰 . 偶ycz臋 wam "singielki" oraz sobie oczywi艣cie aby艣cie si臋 zakocha艂y w zajemno艣cia w tym roku tak raz a porz膮dnie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

"dlaczego ci膮gle jeste艣 sam/-a?" Na og贸艂, nie odpowiadam, tylko ziewam. :o:P 馃槾

Udost臋pnij ten post

"kiedy wyjdziesz za ma偶?" Odp. Najpierw musz臋 si臋 rozwie艣膰. :P

Udost臋pnij ten post

doktorowa House \"nie ulegaja wpywom i presji, bo to juz ten wiek\" Bzdura. Te osoby chc膮 w miar臋 m艂odych wieku u艂o偶y膰 sobie 偶ycie. Problem tkwi w czym innym. Singielstwo to bzdura. Chodzi o to 偶e czym innnym s膮 single w pewnym wieku a czym innym singielki. Np w USA - tam zrobiono badania. Singielki mia艂y prace wy偶ej notowane klasowo, robi艂y kariere.A w艣r贸d singli przewa偶ali robotnicy niewykwalifikowani. Gdyby by艂o na odwr贸t to singielstwo by znik艂o (m臋偶czy藕ni maj膮 inny system warto艣ci). Dok艂adniej jest w tym artykule http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/wyksztalcona-szuka-meza,16765,1 A niekt贸rzy - jak np ja - obudzili si臋 w czasie gdy w otoczeniu, w艣r贸d wolnych kobiet dominuj膮 maturzystki (ja ju偶 za stary) lub rozw贸dki (na to czuje si臋 za m艂ody). Pomijam temat znajomych z czas贸w LO i studi贸w. Teraz non stop wy艣wietlaj膮 fotki dzieci na naszej klasie. .

Udost臋pnij ten post

racja, bycie samym to wolno艣膰 itp, ale nie wierz臋, ze nigdy chocia偶 przez chwilk臋 nie 偶a艂owali艣cie, 偶e nikogo nie macie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten pomara艅czowy
Jaka tam wolno艣膰 : Spi臋 sam gotuje sam i dla siebie :O rozrzucam skarpetki i nikt mnie za to nie opieprza a gdziesz mam tak膮 wolno艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 singiieellkkaa
no wlasnie wolno艣膰: mam dla siebie ca艂e 艂ozko - a wola艂abym mie膰 jego po艂owe, dzwoni艂am sama po takse aby jecha膰 do szpitala jak zas艂ab艂am a chcia艂am aby sie kto艣 o mnie troszczy艂, sama jem - a wola艂bym z kim艣... wolno艣膰 - rzecz wzgl臋dna

Udost臋pnij ten post

\"zielona s艂odko-kwa艣na cebulka\" Singielstwo to jedna wielka, przys艂owiowa kaczka dziennikarska. Wielka fikcja. Opr贸cz artyku艂u, kt贸ry przytoczy艂em w poprzednim mailu, polecam te偶 : http://zdrowie.onet.pl/1500947,2041,,,,dwie_twarze_singla,psychologia.html oraz: http://www.wprost.pl/ar/73266/Siostry-Ally-McBeal/ . Jak nie wy艣wietli, to w google wpisz: \"Dwie twarze singla\" (z \"Charakter贸w\", by艂o te偶 na Onecie) i \"Siostry Ally Mc Beal\" (z Wprost) (a to pooprzednie to \"Wykszta艂cona szuka m臋偶a\" - z Newsweeka) ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten pomara艅czowy
C贸z b臋d臋 troch臋 banalny ale dla mnie dobra kobieta nie pozwala facetowi zej艣膰 na psy :) pewnie to dzia艂a r贸wnie偶 w drug膮 stron臋.Jak pisa艂em nie ciesz臋 sie z tej "wolno艣ci" Jak pisa艂 Marek H艂asko „po dobrym posi艂ku nie boli 偶o艂膮dek, z dobr膮 kobiet膮 nie boli 偶ycie, po dobrym alkoholu nie boli g艂owa…" i taka jest dla mnie dobra kobieta takiej szukam i dla tego jestem aktualnie singlem :O bo jako艣 nie trafiam i 藕le lokuj臋 uczucia ps 艁adne oczy i kszta艂tne piersi te偶 mog艂aby mie膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzinek
stereotyp "za wybredny/na" wiekszosc singli to stan przejsciowy czesc jest z wyboru a czesc z powodu kompleksow czasem gdy mieszkamy w b ograniczonej populacji po prostu z braku kandydata/ki do zwiazku -na to najlatwiej zaradzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakkakakka
facet 78 a z jakieo wojewodztwa jestes? :D

Udost臋pnij ten post

No tak.. je艣li zazwyczaj ma partnera.. to mo偶na nazwa膰 go kompleksem. Musz臋 nad tym si臋 zastanowi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myrewin ty staruchu
:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Myrewin ty staruchu} 馃憚 :P Id臋 dal.. jutro do pracy... martwi mnie to okrutnie. :o

Udost臋pnij ten post

ja te偶 uwa偶am, 偶e single to tylko etap przej艣ciowy, bo zawsze pojawia si臋 t臋sknota, uczucie braku bliskiej osoby. i nie ma czego艣 takiego jak singiel z wyboru;)

Udost臋pnij ten post

singiel z wyboru } Jest. Bez sensu jest zastanawianie si臋 nad tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten pomara艅czowy
Ja jestem singlem z wyboru , 偶adna mnie nie wybra艂a jeszcze :O

Udost臋pnij ten post

"zielona......" Ale偶 s膮 single z wyboru. Nie ma ludzi, kt贸rzy "nie mog膮 sobie kogo艣 znale藕膰" ! ! (no chyba 偶e jacy艣 mega-tragiczni, tr臋dowaci lub co艣 w tym stylu :-) ) Jak pisa艂em, mnie jeszcze zbytnio nie ci膮gnie do rozw贸dek (a w ma艂ym mie艣cie g艂贸wnie takie wolne dominuj膮). Wiele singielek (a te s膮 g艂贸wnie w du偶ych miastach) nie specjalnie ci膮gnie do m臋偶czyzn o ni偶szym statusie klasowym. S膮 r贸偶ne motywy tego "wyboru". To zale偶y jaki wyb贸r matrymonialny jest w otoczeniu, w kt贸rym si臋 偶yje. ..

Udost臋pnij ten post

-->facet78 Piszesz o rozw贸dkach.. ja mieszkam w Warszawie i niemal偶e ka偶da nowo poznana to m臋偶atka. To dopiero ambaras. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Myrevina
Jeste艣 ju偶 stary wi臋c mo偶esz pokusi膰 si臋 o odrobin臋 nowoczesno艣ci zostan tym Trzecim , zr贸b sobie tr贸jk膮t :) mo偶e uda sie za zgod膮 m臋偶a nowopoznanej warszawianki s膮 "nowoczesne"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakkakakka
wlkp :O

Udost臋pnij ten post

wg mnie nie ma singla, kt贸ry mimo tego, ze znajdzie potencjalnego kandydata spe艂niajacego wymagania, zdecyduje si臋 na bycie samym, bo je艣li dziewczyna nie chce ch艂opaka o ni偶szym statusie ni偶ona to te偶 nie jest sama z w艂asnego wyboru, tylko zmusi艂y j膮 do tego jej duze wymagania

Udost臋pnij ten post