Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KuLeCzka86

2.01.2009 Mądre Odchudzanie

Polecane posty

witam moje kochana niemiałam czasu napisać wsześniej:(dziś zjadłam 1,5 kromki jasnego chleba (ciemny dopiero musze kupić a niemiałam kiedy)z masełkiem cienko posmarowanym,2 plasterki pomidora i twarożek ,kawka 3w1 prawdziwej nie piję-obiad makaron z leczo i gotowaną piersią z kurczaka na kolacje ok 18;30 ciemne pieczywo z twarożkiem,ogórkiem zielonym i pomidorem bez masła:Pdziś rozpoczęłam dietę 1000kcal znajoma przez 3,5 m-ca schudła prawie 30 kg ale ćwiczyła,spacerowała wierzę że do wiosny będziemy sexsi:)teraz uciekam wypić zieloną herbatke a mąż kawke póki moja córeczka śpi odezwę się wieczorkiem buziaki

NICK----------------WAGA STARTOWA----WAGA OBECNA----WAGA DOCELOWA Kuleczka86------------------------96kg----96kg---------- ------65kg Gunia222.......-----------------...94.......94....------ ---------..75kg irony----------------------------80kg------80kg--------- --------60 FraniaMaj32------------------90kg----90kg--------------- ---70kg(chociaż) Aniiiaaaa22-----------------67kg----55kg---------------- ---------45kg Taka jedna kobitka-------65kg-----65kg-----------------------55kg ALEXI----------------------70kg------68kg--------------- ---------55kg complete--------------------76kg-----------76kg--------- --------60kg WALCZYMY DAMY RADĘ!!!!JA SIĘ JUŻ NIE PODDAM MIMO,ŻE ROBIŁAM TO WIELE RAZY !!JESTEŚMY SILNE I POKONAMY ZBĘDNE KILOGRAMY BLANKA DOPISZ SIĘ DO TABELI

NICK----------------WAGA STARTOWA----WAGA OBECNA----WAGA DOCELOWA Kuleczka86------------------------96kg----96kg---------- ------65kg Gunia222.......-----------------...94.......94....------ ---------..75kg irony----------------------------80kg------80kg--------- --------60 FraniaMaj32------------------90kg----90kg--------------- ---70kg(chociaż) Aniiiaaaa22-----------------67kg----55kg---------------- ---------45kg Taka jedna kobitka-------65kg-----65kg-----------------------55kg ALEXI----------------------70kg------68kg--------------- ---------55kg complete--------------------76kg-----------76kg--------- --------60kg Blanka122-----------------96kg------------96----------------------70kg

Gość zielony listeczek
to ja sie dołacze do madrych odchudzaczek:) moj plan to MŻ i RD :D Waże ok 60 (w porywach nawet 61) ;( A moj wzrost to 168 cm Nie jest najgorzej ale zle sie czuje, a chcialabym lepiej. Chcialambym duzo zaczac cwiczyc. najlepiej gdzies godzine dziennie. Mam nadzieje ze dam rade:) Dzis zjadlam malutko bo wstalam o 12;) tylko koktajl proteinowy na sniadanie i przed chwila salatke warzywna. Do snu pewnie nadrobie :P Za chwile wskakuje w dresik, wlaczam muzyczke i cwiczonka zaczynam:D

WITAJ ZIELONY LISTECZKU:) JA TEŻ SOBIE PRZED CHWILĄ POĆWICZYŁAM 40 min i jeść mi się odechciało:)polecam:)

kuleczka dzieki za linki zaraz podczytam nieco,mowie wam ale jestem głodna wow...od obiadu zjadłam pół jabłka i to tyle.Kolacje zjem przed 19 bedzie to 2 kromeczki ciemnego pieczywa z serkiem.Moze wytrzymam.A jak wy nie czujecie głodu?

nieale zaraz idę chyba coś przekąsić żeby nie miec wieczorem napadu ale jest nie żle:)

ja wskoczyłam na orbitrek na jeszcze 15 minut :-) juuppi :-) to jak na mnie duzoo i postanowiłam ze na kolacje zjem serek wiejski alre bez bułeczki bo w sumie głodna nie jestem te ćwiczenia na0prawde pomagają i jaos tak odrazu mam wiecej energii

pewnie że pomagają aby zacząć ćwiczyć to trudno przerwać hehe:)

A ja:(:(:(:(dostałam atak obżarstwa zjadłam prawie 2 kołaczyki 3 andruty,kromka chleba z wędliną i pomidorem i kawa 3w1 i herbata zielona maskara!!!!przepraszam niewiem co wemnie wstąpiło ale poprawię się

kuleczka za mną już od rana chodzi obżarstwo jednak mój sposób to picie wody ...wlewam w siebie tyle litrów że hoho ...w wakacje jest prościej bo są arbuzy :( A tak w ogóle to na podwieczorek zjadłam pomarańczę a na kolację grahamkę z szynką i pomidorem. Czekam jeszcze aż herbata wystygnie i zabieram się za brzuszki i rowerek :)

KuLeCzka86 - nie przejmujemy sie ja tez miałam chwilke słabości ale troszkę mniejszą, zjadłam cukierka czekoladowego z wisieką i alkoholem za kare ide jeszcze na 15 minut na orbitrek moze ty tez dodaj sobie kilka minut cwiczen więcej, a następnym razem moze bedzie cie to powstrzymywac

JA TEŻ MIAlŁAM TROSZKĘ GOŚĆI I PYSZNY ŚMIETANKOWIEC LEDWO SIĘ POWSTRZYMAŁAM:)BYŁO CIĘŻKO ALE UDAŁO SIE NIE SKUSIŁAM SIĘ UFFF OBY TAK DALEJ:)

Gość Mańka1970
Witam, może i ja się przyłączę? Mam do zrzucenia co nieco. Jakieś 5-6 kg.

WITAJ:)A JAKIE MASZ PARAMETRY JEŚLI MOŻNA WIEDZIEĆ:)

Gość Mańka1970
wzrost 161, waga ok.62 kg

TO JESZCZE NIE JEST TAK ŻLE POWIEDZIAŁA NAWET BYM ŻE ŚWITNA NA TWÓJ WZROST ALE JAK UWAŻASZ POWODZENIA ŻYCZĘ\;0

Hej:) Bardzo chętnie się do Was przyłączę :) Mam do zrzucenia 8kg,15 już za mną. Niestety najgorzej idzie mi właśnie z tą końcówką...ale z miłym wsparciem na pewno się uda:D Co do diety to stosuję po prostu MŻ , staram się jeśc mniej ale rozsądnie. Leniuch ze mnie także z cwiczeniami tez ciężko,ale chociaż codziennie robię spacerek do pracy co daje 6km w obie strony;) Na zabicie głodu słodyczowego dobra jest soczewica,wg mnie nawet lepsza niż chrom:) Moja obecna waga to 63 kg,a dążę do 55 kg:)

ja mam 166 cm.Chudzinka nigdy nie będę (bioder się przecież nie pozbędę)ale zrobie co tylko możliwe żeby wyglądac lepiej:) Najbardziej boję się przytycia już po diecie...ale w końcu jak się już schudnie to nie można tego zmarnowac:) a! i mam 22 lata

Taka jedna kobietka ,ustalasz sobie konkretny plan diety np. ile kg zamierzasz schudnac w ciagu miesiaca itp? albo jadlospis? ja dalam sobie za zadanie chudniecie 2 kg miesiecznie...myślę ,ze wtedy jojo mnie nie dopadnie:)

witaj salamandra:) amożna wiedzieć w jakim czasie aż tyle schudłaś i GRATULUJE:)BO JEST NAPRAWDE CZEGO:)

Stosuje dietę 1000-1200 kc ,również mam 166 wzrostu i 20 lat :) Daję jakieś 4 miesiące :) Ale teraz odpukuję w niemalowane bo droga daleka i ciężka...

Dzięki wielkie za mile słowa:) Ale ALEXI nie chwal mnie tak bo spocznę na laurach;) Schudlam w jakies 7 m-cy,ale sporo się w tym czasie działo:) Najważniejsze to zmienic nawyki zywieniowe i zakodowac sobie co wolno jesc,co okazjonalnie,a czego najlepiej w ogóle:) Oj będzie ciężko,ale za to jak będzie przyjemnie już po schudnięciu:) Także trzymam za Nas kciuki!!! a jednodniowy kryzys zdarza sie każdemu,ważne żeby się nie poddawac:)

nie no co ty slamandra nie możesz za wiele już dokonałaś nie możesz tego zmarnować nie damy Ci:)hehe

Trzymam za słowo;) a powiedzcie mi Dziewczyny jak jest u Was z cwiczeniami? Bo ja mam słomiany zapał:) Cwiczyłam a6w,ale wymięklam:) Basen uwielbiam,ale sama nie pójdę:) zawsze jakies 1500 powodow wymyślę żeby sie wymigac:) tylko jazda konna nigdy mi się nie znudzi:)Tylko biedny koniś się zmacha;)