Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi18

Grupa przyjacioł-jestes sam?potrzebujesz porozmawiac,a moze chcesz kogos poznac

Polecane posty

Gość nartinii
Życzę powodzenia :) Mam nadzieję że chłopak wart jest całego zamieszania ;) A ja spróbuję delikatnie, krok po kroku. Słyszałam że jak już się zacznie z Nim rozmowę i trochę "pociągnie za język" to nie można skończyć, bo się chłopak tak rozgaduje :) Może złapiemy wspólny temat i będzie potem łatwiej... :)

Gość tylko ja anioł
ja tez zycze powodzenia:) tylko sie nie boj zagadac, skoro wiesz ze jest gadula to nie musisz sie martwic ze jak juz zagadasz to bedzie cisza. Pomysl, ze to tez jest czlowiek, wiesz ze nie jest hamski czy jakis niemily wiec Cie nie wysmieje. Tylko korzystaj z okazji a moze wyjdzie z tego cos pieknego:)

mały książe a gdzie bys chcial sie spotkac?? no dzis to chyba tylko u mnie :D a tak ogolnie to zalezy w ktorej czesci miasta mieszkasz :D

tak jest...lepszy wrobel w garsci niz na drzewie...hmmm, czy jakos tam

Gość nartinii
Czyżby nas tu wszyscy zostawili? Szkoda bo mi się topik podoba- Można pogadać i o kawie, herbacie i o facetach :) Dziwne, tym bardziej, że po Sylwestrze pewnie wszyscy spali do 13 i powinni mieć jeszcze siłę ;)

Gość nartinii
A nie jednak, nie zostawili :)

jestem jestem...ttylko ze jeszcze klikam na tlenie i tu zerkam

Gość noemi18
tez jeszcze nie spie:)

Gość tylko ja anioł
ajmak lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu hehe ale wszyscy wiemy o co chodzi;) moze juz niektorzy poszli spac ale mam nadzieje ze na dzisiejszym ten topik sie nie skonczy???

Gość noemi18
ja też na tlenie.szkoda by bylo chyba aby sie skonczył ..

Gość nartinii
Ja jutro chętnie znowu tu zajrzę :)

Gość nartinii
Jak się nie wybieraciespać, to napiszcie jeszcze coś o sobie. Może jakieś pasje, hobby itd. Może się okaże że dwie osoby zbierają znaczki, a dwie inne graja w bierki wodne i już się zawiąże rozmowa ;)

Gość nartinii
Widzę że nikt nie gra w bierki wodne... :] A w siatkówkę? Ja gram 5 lat i 5 lat jestem nieustannie zakochana w tym sporcie :)

Gość tylko ja anioł
hehe siatkowka, ja mam zle wspomnienia z ta gra. zostałam przydzielona na studiach na gry zespołowe i cierpiałam ,na szczescie tylko rok. jakos wole areobik niz bieganie za piłką;)

Gość nartinii
No początki nigdy nie są w tym sporcie przyjemne. Sama pamiętam jak odbijałam na przerwach ze starszymi koleżankami to aż mnie ściskało, tak ręce bolały ;) Z aerobikiem miałam niewiele wspólnego, a podczas biegania za piłką, konkretniej na koszykówce złamałam nogę i od tego czasu mówiłam że mam uraz i nie grałam w meczach szkolnych :D Na siatkówce też się kontuzje zdarzały, ale nie ma to jak prawdziwa pasja :)

Gość tylko ja anioł
maly ksiaze dlaczego myslisz ze Cie zignorowalam?? ja nikogo bez wsparcia nie zostawie przeciez

Gość nartinii
Ja idę spać... być może do jutra :-)

Gość tylko ja anioł
ale ja chyba jakies beztalencie jestem w tych sprawach od podstawowki w-f byl moim najgorszym przedmiotem. za wolno biegam, do koszza nie trafiam, tylko cierpialam z tego powodu ale jakos przezylam. dlatego od biegania wole spacery a od grania w pilke jazd na rowerze czy areobik. ale zazdroszcze takim osobom jak Ty, ze potrafia grac i ze cwicza, chodza na treningi czasem z czegos rezygnujac byle byc coraz lepszym w tym

Gość tylko ja anioł
dobranoc, slodkich snow wszystkim:)

kazdy ma jakies swoje talenty...i wie co mu pasuje..lubi. ja te zwole pojezdic na rowerze..w pilke pograc...poplywac...nie wspomonajac juz o seksie...nawiasem mowiac tylko.

Gość tylko ja anioł
maly ksiaze faktyznie wyglada na to , ze zignorowalam. przepraszam nie dodalo sie to co chcialam napisac nie wiem dlaczego. napisalam, ze nie wazne w jakiej czesci miasta mieszkam bo w koncu wszedzie mozna dojechac. a Ty w jakij mieszkasz?

Gość tylko ja anioł
hehe ja też z winograd;)

Gość tylko ja anioł
plaza moze byc dobrym miejscem;)

Gość tylko ja anioł
ja juz ide spac :D dobranoc wszystkim czytaczom;) kolorowych snow zycze:)