Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi18

Grupa przyjacioł-jestes sam?potrzebujesz porozmawiac,a moze chcesz kogos poznac

Polecane posty

Gość noemi18
nie zebym byla jakos zdesperowana,nie zamierzam na sile nikogo szukac,mloda jestem,zycie jeszcze mnie mam nadzieje czeka..tylko poprostu sa takie dni ze chcialabym jednak przytulic sie do kogos..

Gość tylko ja anioł
hm ja mam wielu przyjaciol jednak czasem mam wrazenie ze oni maja inne wazne sprawy na glowie i nie chce sie narzucac ze swoimi problemami, fajnie byloby miec miejsce gdzie mozna o wszystkim pogadac

Gość noemi18
miło ze az tyle ludzi napisało:)ja jestem z Dolnego Śląska.

Gość nartinii
Jestem kolejną 18-stką w tym temacie, choć już niedługo :) Ja do tej pory wylewałam swoje smutki i troski na blogu... ale niestety już go chyba nie odzyskam, gdyż padł cały serwer. Więc to miejsce to dobry pomysł :) Mój sylwester był średnio na jeża udany... Wyszłam z imprezy o 1, a w drodze powrotnej spędziłam godzinę na przystanku, gdyż ani taksówka nie przyjechała, ani autobus :/ Teraz kicham, prycham, kaszlę i ledwo żyję...

Gość noemi18
hihi:)co robicie na codzien?jak macie na imię?:)powiedzcie cos o sobie moze..bo nie wiem jakos zacząć musimy:)

Gość tylko ja anioł
no ja tez czuje czasem taka pustke i chcialabym sie do kogos przytulic i czuc cieplo drugiego czlowieka... ale nie trace nadziei ze to sie niedlugo zmieni. a swoja droga wczoraj mialam okazje cos zrobic w tym kierunku ale troche za duzo wypiłam:((

Gość SMUTASEK__22__
HEJ!! MOGĘ SIE DOŁĄCZYĆ??? CHCIAŁABYM POGADAĆ A NIE MAM Z KIM:( JEST MI TAK SMUTNO:(

Gość noemi18
każdy sie moze dołaczyc:)niezaleznie od wieku,plci i innych cech:)

Gość tylko ja anioł
ja jestem z poznania

Gość nartinii
do tylko ja anioł--> Też ostatnio kiedy miałam okazję poznać fajnego chłopaka, na imprezie za dużo wypiłam i chyba zrobiłam kiepskie pierwsze wrażenie. Ale teraz musimy się postarać i dać się poznać z tej lepszej strony :) Ja jestem niestety ze stolicy...

Gość SMUTASEK__22__
:)

Gość tylko ja anioł
smutasek dlaczego Ci smutno?? powiedz może cos zaradzimy???

Gość noemi18
to moze ja cos powiem o sobie:P skoro juz załozylam ten temat;) jestem tegoroczną maturzystką,lat 18,z jednej strony dosc spokojną a z drugiej troche walnietą:)dusza biologiczno-chemiczna.uparta,troche zaborcza..na codzien usmiechnietą,dosc pogodną,chociaz czasem marudze jak stara panna;P

Gość SMUTASEK__22__
JA JESTEM Z KIELC. WIEK JAK W NIKU... SYLWEK BYŁ TOTALNĄ PORAŻKĄ, ZAMIAST SKŁADAĆ SOBIE ŻYCZENIA Z MOIM... TO ŻEŚMY SIE KŁÓCILI:( AJJ... TO ŻYCIE JEST BEZ SENSU

no to moze ja mam 22 lata, i wiecie co wam powiem że niby mam wielu przyjaciół i znajomych ale jak przyjdzie co do czego to zostaję sama, tego sylwka też spędziłam sama przed kompem. i coraz częściej dochodze do wniosku że oni pamiętają tylko o mnie jak coś chcą jak już to dostaną do bye bye za pół roku se o tobie przypominy jak znowu czegoś potrzebować będziemy. Kurde a jeszcze mam doła bo tu święta i sylwester i ja zamiast się bawić szaleć i pić wódkę strumieniami ślęczę nad notatkiami i udaję że się uczę :( normalnie porażka 4 mam zjazd i 4 kolokwia i 2 zaliczenia i na żadne nic nie umiem.

Gość tylko ja anioł
tyle że to bylo nasze 3 spotkanie ale jakoś tak mi się z nim dobrze tańczyło i tak fajnie sie usmiechał. ale nawet nie pogadaliśmy bo wylądowałam w kibelku:( teraz mi jest wstyd:(

Gość Zalianka
No to ja jestem kolejną 18-nastą. Przede wszystkim cenie sobie dobre rady przyjaciół, ale czasami trudno jest zapytać :(. Powiedzcie dziewczyny, jak można uświadomić komuś, że się go kocha, ale nie bezpośrednio?

Gość SMUTASEK__22__
Zalianka: JEŻELI KTOŚ NIE KUMATY TO ZA NIC DO NIEGO NIE DOTRĄ TAKIE RZECZY!!!

same osiemnastki...i to smutne...co jest z wami dziewczyny

Gość tylko ja anioł
=>Mały ksiąze na lody to idz do lodziarni!! => o ja nie wytrzymam-jezeli nie mozesz liczyc na swoich znajomych to znaczy ze nie sa twoimi przyjaciolmi i mze czas rozejrzec sie za innymi albo postarac sie jakos polepszyc stosunki z tymi co sa?? czasem warto sie odezwac pierszemu byle to nie bylo notorycznie bo wtedy to chyba juz nic nie wyjdzie z tej przyjazni

Gość Zalianka
Zycie jest podłe, a faceci jak domeny - wszyscy fajni pozajmowani ;/

Gość tylko ja anioł
do smutaska a chociaz powod klotni byl jakis porzadny czy o jakies bzdury sie klociliscie??