Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi18

Grupa przyjacioł-jestes sam?potrzebujesz porozmawiac,a moze chcesz kogos poznac

Polecane posty

Gość tylko ja anioł
moje postanowienie noworoczne to nieodkladanie rzeczy na pozniej, a na prawde zawsze czekam do ostatniej chwili albo zwyczajnie o czyms zapominam przez to. a wy jakie macie postanowienia??a moze nie macie zadnych?

Gość tylko ja anioł
nartinii jezeli sa wymazone to sie nie boj, jak nie dasz rady to bedziesz chociaz wiedziala ze probowalas ale jednak to nie jest to a jak nie sprobojesz to w sumie nie wiesz czy nie dasz rady, bo moze to tylko obawa a tak naprawde nie bedzie wiekszych problemow ze studiami:)

Gość tylko ja anioł
mały ksąże=> masz pecha bo ja bardzo nieufna jestem i do nieznajomych sie nie przytulam

Gość noemi18
hmm nie stracic usmiechu.. zrobic wszystko aby dostac sie na wymarzone studia ..

Gość nartinii
Niby spróbowałam, bo pojechałam tam, do obcego miasta i kraju. Ale wszystko działo się za szybko, a ja zawsze muszę mieć sprawy poukładane i zaplanowane. Wtedy nie było to możliwe, źle się czułam i postanowiłam wrócić. Ale drugiej szansy nie zmarnuję :)

tylko ja anioł mały ksąże=> masz pecha bo ja bardzo nieufna jestem i do nieznajomych sie nie przytulam eee to ta grupa wsparcia do dupy ;D

Gość tylko ja anioł
nartinii moze to bylo za duzo dla ciebie w tamtym momencie ale teraz jestes dojrzalsza o rok i teraz bedzie lepiej:)

Gość noemi18
hmm czasem trzeba cos stracic aby cos docenic:)

Gość tylko ja anioł
mały ksiąze nie przytule Cię ale jesli masz jakis problem albodylemat to pisz wszyscy sprobojemy cos doradzic, moze nasze spostrzezenia ci pomoga

mały ksiąze nie przytule Cię ale jesli masz jakis problem albodylemat to pisz wszyscy sprobojemy cos doradzic, moze nasze spostrzezenia ci pomoga ah bede musiał grzecznie podziekowac :D z mysleniem i wyciaganiem wnioskow problemow nie mam :D

Gość tylko ja anioł
noemi18 hehe dokładnie takie slowa usłyszałam ostatnio od pewnej bardzo miłej dziewczyny i jako tak poczulam ze dodaja mi sily zeby sie nie bac probowac i korzystac z wszyskiego. ajmak zaproszenie przyjete, ja lubie herbate porzeczkowa:) a wy jaka??

Gość noemi18
na herbatę:)hmm miło:)

Gość tylko ja anioł
maly ksiaze=> no to trudno. a moze opowiesz cos o sobie zebys mogl byc mniej nieznajomym i mogl liczyc na przytulenie?

Gość noemi18
na lubie tak tradycyjnie:P z cytryną,malinową gdy smutno..

Gość nartinii
Ja lubię każdą, ale bez herbaty bym przeżyła. Za to bez kawy nie :) Piję jedną dziennie, ale ta jedna, rano, jest bardzo ważna, bo bez niej cały dzień jest od razu jakiś zamulony :) Kawa, gazetka i DD tvn w tle ;) To lubię :)

Gość tylko ja anioł
ja za to kawy nie pije wcale, dla mnie moze nie istniec za to herbate uwielbiam najbardziej owocowa wlasnie.

Gość noemi18
ja sie podpisuje pod tym co napisal tylko ja anioł..bez kawy przezyje.bez herbaty nie:)

Gość nartinii
tylko anioł--> a wracając do chłopaka z Sylwestra... Widzieliście się, albo macie zamiar niedługo? Mnie niedawno ktoś pocieszył, po mojej pamiętnej imprezie. Zacytuję: "...W żadnym wypadku nie mów: "Ostatnio na imprezie troszkę przesadziłam z alkoholem, normalnie nie piję i nie jestem imprezowiczką", bo jak tak powiesz on pomyśli coś dokładnie odwrotnego. Ponoć tylko winny się tłumaczy. A Ty nie masz z czego. Poza tym on pewnie też trochę wypił, może wcale Cię tak nie odebrał, jak Ci się wydaje." Może Ciebie też tak źle nie odebrał...? Ja mam dodatkowy problem, bo tamten chłopak jest nieśmiały. Więc po moich wyczynach na wspólnym wyjeździe już w ogóle nie mam pomysłu jak go podejść :(

Gość tylko ja anioł
ogoel to mi sie wydaje ze na mnie kawa nie dziala, ja np. jak kiedys sie uczylam w nocy to zrobilam sobie kawe zeby nie usnac i po jej wypiciu od razu usnelam, hehe a ja spac uwielbiam

Gość tylko ja anioł
wiem, ze on tez wypil ale nie skonczyl jak... najgorsze ze widzial mnie taka zmarnowana i orzygana:( hm wlasciwie my nie rozmawialismy ze soba tylko tanczylismy. a ja potem sie juz zle poczulam i juz nie gadalismy. on byl na tym sylwku z kolezanka ale bylo widac ze to tylko kolezanka. w sumie on jest kolega mojego znajomego wiec mozna cos wymyslic zebbysmy sie jesszcze spotkali:)

Gość tylko ja anioł
nartinii a masz z tym chlopakiem jakis kontakt, jakis wspolnych znajomych?? moze uda sie jakos na inna wspolna ipreze pojsc i wtedy jesli on jest niesmialy to do niego zagadasz

Gość nartinii
Po turnieju nasi znajomi nie mieli innego tematu do rozmów, tylko jak to wracając z łazienki położyłam się na tym łóżku co trzeba, ale niestety nie w tym pokoju co trzeba ;) Czyli wylądowałam (na szczęście w pustym) łóżku innego kolegi ;) Jego w ogóle wtedy nie było, ale jak wrócił to się nasłuchał pewnie opowiadań (niestety czasem podkolorowanych). A Ty swoim sylwestrem się nie przejmuj. każdemu zdarza się tak wygłupić, w każdym wieku. Mi też się wydawało że wiem ile mogę wypić i też paliłam się ze wstydu następnego dnia. Tego już nie zmienimy. Spotkaj się z nim i... chyba najlepiej nie wracajcie już do tego tematu. Było minęło :)

tylko ja anioł maly ksiaze=> no to trudno. a moze opowiesz cos o sobie zebys mogl byc mniej nieznajomym i mogl liczyc na przytulenie? wiadomo. to gdzie na tą herbatke owocowa sie spotykamy?:D

Gość nartinii
Mamy pełno wspólnych znajomych i trenujemy na jednej sali, więc okazje do spotkań są. Tylko ja do chłopaków też jestem nieśmiała. Zawsze wiem co chciałabym powiedzieć itp a jak przychodzi co do czego to tylko wzdycham z daleka...

Gość tylko ja anioł
ja wlasnie nie wiedzialam ile moge wypic. pilismy wodke i tak pilam bo mnie nic nie bralo, jak wypilismy szampana o polnocy to chyba mi sie z ta wodka zmieszalo i wtedy zaczela sie reeeewolucja:) przeszpeiguje sytuacje i zoacze moze zorganizujemy posylwestrowa impreze z tymi samymi ludzmi i wtedy bedzie okazja pogadac:) hehe ja chyba z tego bede miec zwale caly rok bo ja lubie sie z siebie smiac:) ale czulam sie dzis glupio z tej calej sytuacji. mały książe a gdzie bys chcial sie spotkac??

Gość tylko ja anioł
nartini no to masz komfortowa sytuacje, wiem, ze to nie jest łatwo podejsc do osoby ktorej nie znamy, łatwiej jest po alkoholu bo ma sie wiecej odwagi. hm ale moze jesli macie okazje do tego aby sie widywac to kiedys bedzie taka okazja zeby pogadac. jesli bedzie to tylko nie uciekaj tylko przelam sie i sproboj pogadac.