Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwinethsan

Dziś moje 27 urodziny! jeszcze niecała godzinka

Polecane posty

Gość gwinethsan

Pamiętała dziś o mnie tylko Mama :-) :-( Pomyślałam więc, że njie będę ryczeć tylko poproszę Was o złożenie mi życzeń heh co Wam szkodzi napisac "Wszystkiego dobrego"? Została niecała godzinka :-(

Gość ja też dzisiaj
Ja też mam dzisiaj urodziny:-) Życzę ci żebyś znalazła takich ludzi, którzy będą w przyszłym roku pamiętali;-)

Ja tez sie urodzilam 2 stycznia.O godz. 10 we wtorek A Ty? Wszystkiego naj, naj, najlepszego.Duzo szczescia, milosci, cierpliwosci i radosci z najdrobniejszych przyjemnosci.Wszystkiego dobrego:*

Gość soki sa pycha
zycze ci, zeby w twoje nastepne urodziny urywaly ci sie telefony :)

Gość gwinethsan
Dziękuję :-D Tobie również wszystkiegpo dobrego! Czekam jeszcze na 2 życzenia i pójdę spać :-( (wiem, że to nienormalne, ja zazwyczaj jestem normalna to tylko dziś tak mam...)

Wkrótce Twoje urodziny, zatem zawsze dziarskiej miny. Do zabawy mnóstwo siły, żeby każdy dzień był miły - pełen śmiechu i radości. Stu urodzinowych gości, aut, lal, klocków i pluszaków. Stu prezentów, stu buziaków. Zdrowia, szczęścia i słodyczy... Tobie życze ja buziole :):):)

Gość ja też dzisiaj
"Ja tez sie urodzilam 2 stycznia.O godz. 10 we wtorek" Aniołku, dzisiaj jest pierwszy;)

Gość gwinethsan
urodziłam 1 stycznia... chyba gorzej nie może być... nigdy nikt nie pamięta, wszyscy skacowani, zaspani... :-(

Gość hdd
najlepszego kochana !!!

Spełnienia marzeń, przyjaciół którzy zawsze będą o Tobie pamiętali, dużo uśmiechu i radości każdego dnia 🌻 🌻

Powiem Ci szczerze ze ja to nawet wole zeby nikt nie pamietal...W tamtym roku nadostawalam na urodziny tyle bubli ze nie mam co z tym robic i jeszcze kazdy pyta np. czemu nie uzywam filizanek, perfum itp.

Gość gwinethsan
Dziękuję Kochani :-) teraz już mogę iść spokojnie spać, wiedząc, ze ktoś jeszcze dobrze mi życzy :-( :-)

Gość gwinethsan
Dziękuję Wam :-) chociaż pod koniec dnia się uśmiecham ;-)

Gość lastunicorn
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego :) I głowa do góry :) Pozdrawiam serdecznie i szczęśliwego nowego roku !

Gość gwinethsan
myślałam, ze jak napiszę, ze czekam na 3 życzenia to i tak się nie doczekam a tu proszę ile życzeń :-) szkoda, że nie jesteście moimi znajomymi :-( DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM

Gość magośkamówiąmi
CO prawda już po urodzinach, ale ja też Ci życzę wszystkiego NAJ NAJ :-)