Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Dlaczego blondynki są ładniejsze?

Polecane posty

Gość inek
blond wysubtelnia rysy twarzy ale niestety nie kazdemu pasuje

Gość erbntm
jak ona?? czyli jak przaśna dziewucha od krów?? ::DDD::SD:D:D::D:D

Gość on ona ono43
Nie zawsze blondynki sa ładniejsz :)

Gość gfgfgfgfg
blondynki sa ładniejsze,brunetki sa pospolite,a jeszcze z brązowymi krowimi oczami,takich jest na swiecie masa

Gość brunetki są ładne i mniej ładn
e, to samo dotyczy blondynek, tyle, że tych pierwszych jest bardzo dużo są pospolite

Gość mortadellaa
jak czytam was, zakompleksione dziewuchy ktore chca za wszelka cene udowodnic ze blondynki sa ladniejsze to az mi sie smiac chce. ja jestem blondynka i nie uwazam ze blondynki czy tam btunetki sa ladniejsze. sa gusta i gusciki, jeden woli to drugi tamto. a wy kolezanki blondyneczki znajdzcie sobie faceta ktory was dowartoscije a nie wyzywajcie sie na brunetkach. haha. ZAL!!!

Gość vcvcv
to wlasnie blondynki sa pospolite. w wiekszosci wymokniete,opalaja sie na czerwono,kazda wyglada podobnie,

Gość ja jako facet mogee
bo sa delikatniejsze i kojarza sie z niewinnoscia:) oczywiscie blondynki blondynki a nie blondyny spalone na solarze z tipsiorami w bialych kozakach:o

Gość eksperttt
Własnie niedawno przeczytałam u Łysiaka, że w istocie blondynki króluja w przedstawieniach słynnych malarzy i na tej podstawie łysik wyciągnął wniosek że rzeczywwiście faceci wola blondynki. Ale tajemnicą jest dlaczego

Gość matttkkkoooooo
toomek przestan juz sie masturbowac nad ta alizee dzisiaj:O:O:O

Gość zagubionaona20
ja jestem blondynką mam niebieskie oczy i jakoś zawsze marzyło mi sie byc brunetka o ciemnych włosach...wydaje mi się ze brunetki sa naprawdę ładne :):):) i te ciemne oczy mmm ;p;p;p

Gość zagubionaona20
ja jestem blondynką mam niebieskie oczy i jakoś zawsze marzyło mi sie byc brunetka o ciemnych włosach...wydaje mi się ze brunetki sa naprawdę ładne :):):) i te ciemne oczy mmm ;p;p;p

Gość Mańka1970
podobno blondynki wyginą na tym świecie, jest ich co raz mniej

Gość brunetka....
naukowcy podobno udowodnili ,że blondynki mają większe powodzenie ponieważ instynktownie mężczyźni odbierają je jako młode , a takich szukają na matki swoich dzieci. Ale brunetki też są ładne tym się pocieszam

a za pare tysięcy lat to ludzie w ogóle będą łysi :) mówili w jakimś mądrym programie :D galileo czy coś :P ale będzie lipa...

Gość malaga_tiki_taki
to dlaczego najczesciej brunetki wygrywaja wybory miss?? wiem to ze statystyk nie wymyslilam tego bo za raz zostane posadzona ze sciemniam;/

Gość zagubionaona20

Gość brunetka....
Róznie bywa z tymi wyborami. Ostatnie 2 miss świata były blondynkami. Chyba faceci lubią blondynki bo jest ich coraz mniej. Ale za ileś lat w ogóle ich nie będzie :) ja muszę przyznać, że chciałabym być blondynką...

Gość hermenegilda85
Ja jestem szatynką ,ale farbuje się na blond. Bo blondynki jakoś bardziej zwracają uwagę. Szkoda tylko że nie jestem naturalną blondynką;/ podobają mi się te nie bardzo blade ,ale trochę opalone z brzoskwiniową cera i niebieskimi ,albo zielonymi oczami. Bo te nieopalone i blade są mdłe

Gość malaga_tiki_taki
mowie kurrrrde ze statystyki tak mowia a ty mi ze dwie ostatnie... co mnie obchodzi ze 2 ostatnie byly blondynkami skoro 10 poprzednich bylo brunetkami. blondynki wygincie jak najszybciej bo nomalnie nie moge. a tak swoja droga to dam sobie reke odciac ze Ty Brunetka.... jestes tak naprawde blondynka :-D

Gość karo5555
jestem bladynka i nie chcialabym miec ciemnych wlosow.moj maz szalal za ,,czarnymi,,a jednak wybral mnie

Gość P.A.T.U.S.I.A
Wcale blondynki nie są ładniejszy..ale to zależy co się komu podoba