Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Dlaczego blondynki są ładniejsze?

Polecane posty

Gość zalezy od cech ich rodzicow

Gość zalezy od cech ich rodzicow

A ja jestem szatynką i nigdy w życiu nie przefarbuje się na blond:P Raz zrobiłam parę blond pasemek i na drugi dzień leciałam po ciemną farbę:D I nie narzekam na brak powodzenia:P A mój brat też mówił, że tylko blondyny mu się podobają a teraz ma czarną i na pewno nie chciałby, żeby przefarbowała się na blond:P Wszystko kwestia gustu:) Piękne są blondynki, ale szatynki i brunetki również.. i rude i czarne:) I siwe i nawet łyse:D :D

Gość ja jestem blondynka i tak
podobniez jest mi najlepiej..a ja marze o jakiś brązie albo udym..kobiety z ciemniejszą kanacją i kuczo czanymi włoskami są dla mnie ideałami...a ja w ciemniejszych włosach wygądam jak upiór.nie uważam by blondynki były ładniejsze moim zdaniem dziewczyny z ciemniejszymi włosami są ładniejsze ale o gustach się nie dyskutuje :D

Mi się wydaje, że blondynki uchodzą za bardziej delikatne i subtelne, a brunetki itp za kobiety z temperamentem, charakterem.Jedno oczywiście nie wyklucza drugiego, znam mnóstwo blondynek temperamentnych i odwrotnie.Ja sama jestem bardzo ciemną brunetką, nie uważam żeby któreś były ładniejsze czy brzydsze, to wszytsko zależy od odcienia włosów, makijażu, całości:)

Gość weronika DD
ja wiele bym oddala zeby byc brunetka, z ciemnymi oczkami i ciemna karnacja ;p takie dziewczyny sa idealne.. blondynki (w tym ja) przy nich wymiekaja :P

Gość maks900
Brunetki może i sa ładne ale napewno NIE TE POLSKIE! Jeśli już to latynoski albo meksykanki! Chociaż ja osobiście wole blondynki są bardziej kobiece i subtelne!

Gość dokładnie dokładnie
Też myślę,że te "polskie brunetki" nie są za ładne. Oczywiście nie wszystkie. Jednak brunetki powinny mieć trochę ciemniejszą karnację. Ktoś napisał,że mężczyzni wolą brunetki, chyba w Polsce. Bo tych "egzotycznych" jest mniej. Ale za to za blondynkami szaleją mężczyzni z innych krajów np. włosi,grecy , hiszpanie itp. Wszyscy którzy mają nadmiar "czarnych" kobiet u siebie.

Gość notabene2
blondynka ..niebieskie oczy...To jest tak pospolite, ze czasem trudno mi odróżnić jedna od drugiej:-(

Gość droga do nieba
wiesz..."dokładnie dokładnie"... nastepne wakacje sparw sobie w Hiszpanii! Na ulicach Madrytu mozna zobaczyc wiecej blondynek niz na Marszalkowskiej! Idealem pieknej kobiety dla wiekszosci Hiszpanow sa wlasnie brunetki!!

Gość ladna buzka
nie wazne czy blond czy brunetka

Gość BetiXis
Blondynki wyglądają bardziej delikatnie od brunetek, ale to nie znaczy, że są ładniejsze ;p Piękne brunetka z opaloną skórą duże brązowe oczy - to jest też sexi :D:D:D

no cóż blondynki są ładniejsze jeśli mają regularne delikatne rysy twarzy, nie ma nic gorszego nić ciemnooka tleniona blondyna z czarnymi brwiami ;) a włosy blond odmładzają i ozdabiają twarz taka jest prawda i . :D

Gość a ja wiosnę lubię
zależy jakie blondynki. na pewno nie ładne są blondynki o urodzie skandynawskiej czy ,, nordyckiej' one ogólnie mają konskie twarze jasne brwi i rzesy i sa blaaade i czesto wielkie tyczki ,albo helgi. piekne są za to o urodzie słowianskiej, one mają delikatne rysy twarzy , takie subtelne,małe noski itd są czesto drobniutkie , zgrabniutkie.. to one są moim zdaniem ładniejsze od brunetek. tzn teraz uogólniam bo to oczywiście zależy od dziewczyny. blondynki maja ta przewage ,że są rzadsze. oczywiście cały czas mówię o naturalnych blondynkach i brunetkach. a brunetki potrafią byc piękne jak wenezuelki ,przecietne ,albo brzydkie jak dziewczyna o każdym innym kolorze włosów ,ale myślę ,że brunetka musi się bardziej postarac żeby wzbudzić zainteresowanie facetów jak blondynka bo brunetek jest poprostu wiecej. moim zdaniem najbrzydsze są naturalne rudzielce takie wyblakłe choć zdarzają się też ladne ,ale to rzadko. sama jestem naturalna szatynką

Gość hmmmmmmm3254
Blondynki wcale nie są ładniejsze, ludzie uroda nie zależy od koloru włosów tylko od wyglądu twarzy !! i sylwetki

Gość a ja wiosnę lubię
no i zgadzam sie ,że polskie brunetki to zwykle nie rewelacja chyba ,że te o naprawdę egzotycznej urodzie.. ale zalezy od dziewczyny. piekne brunetki to zwykle wenezuelki , hinduski, arabki.. ale z kolei faceci z tamtych krajów wolą blondynki no i tak to jest. ale jakby taka wenezuelka przyjechała do polski na pewno by miala powodzenie

Gość smiech na saliiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhahahahah ooo ludzie ale wy macie probkemy ! hahahaha , a jeśli jest dziewczyna gruba brzydka z twarzy i w ogole jakas pulchna i jest blondynką, a jest brunetka ladna z twarzy szczupla , to wtedy ladniejsza bedzie blondynka tez? przeciez kolor wlosow nic nie znaczy, musi sie komus podobac ktos caly q nie tylko wlosy hehe, ja osobiscie jestem brunetka i smiac mi sie chce z tego wątku haahaaaaaaaa

Gość kami_20
ja jestem blondynką ale mam bardzo dużo pieknych kolezanek z ciemnymi włosami... mysle że włosy nie mają nic do rzeczy;P zawsze chciałąm być brunetką ale wygladam w takich wlosach okropnie:(

Gość tralllalala
jestem blondynką ale przefarbowałam sie na czarno. jakoś trn kolor bardziej mi odpowiada. i teraz nikt mi nie wierxy xe kiedys byłam blondynką

Gość Roxy ^^
A ja jestem czarnulą (przefarbowaną z blondu) :) I lepiej się w tym kolorku czuję :)

Gość cudny^^
najładniejsze są brunetki.Te ich opalone ciała,ciemne włosy i brązowe oczy mmmmmmmmm.... .Brunetki są bardziej naturalne niż blondynki (farbowane tipsiary,myślą,że mogą wszystko...)-wiem co mówię ,bo znam... .Brunetki są ŁADNIEJSZE,milsze ,śmieszniejsze,zadużo wymieniania

Gość taki tam...
zgadzam się

Gość teeeeeee...
zgadzam się ,ale oprócz takiej jedenj Roksanki Tułacz...;*

Gość PannaNikt(Raohszana)
jestem blondynką, nie jestem ładniejsza ! :D a 'teee' się nie zna [ps: zabiję Cię za to :D ale i tak Cię kocham xd] i wgl blondynki są głupie ;

Gość teeeeeee...
ona jest z Jurzyna...;)

Gość ana. anaaaa
czytałam czemu blondynki, jak to sie przyjeło, są ładniejsze. jak to gro psychologw stwierdziło dzieje sie tak jezeli blondynki sa w jakims kraju/społecznosci mniejszoscią. chodzi o wyróznianie sie. tj np murzyni ktorzy przyjedzaja do polski wybieraja blondynki bo w ich kraju sa ciemne kobiety. z kolei norwedzy podobnosz wolą ogniste brunetki..

Gość sruuuuu
Ja od 33 lat jestem jasną blondynką,a wolałabym być brunetką! Ponieważ uważam ,że są ladniejsze !

Gość teeeeeee...
ta rohszanka(Panna Nikt;*)

Gość ana. anaaaa
pozatym wg mnie kolor nie jest tak bardzo znaczący. wazniejszy jest sposób "noszenia sie" i KLASA;P