Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Dlaczego blondynki są ładniejsze?

Polecane posty

Gość proste
Joli,Hayek itd... a z blondynek kto? Pamelka? Doda moze? dajcie spokoj ze subtelne i delikatne,nie znam zadnej takiej

Gość nieznajomaaa
naturalnych blondynek jest o wiele mniej niż brunetek.

Gość Cynthia88
malaga_tiki_taki Ale Ty zazdrosna normalnie jesteś hahaha ja nie mogę. A blondynki niestety wyginą dopiero za parę set lat więc niestety tego nie doczekasz. Ja jestem blondynką i facetom jakoś się to podoba :)

Gość hyyuhhu
o tak elena gadel to zdecydowanie moj typ ((((((((((((((((:)))))))))))))))))))

Gość samotna mamuska
moze piszmy o naturalnych blondynkach a nie o farbowanych slomach

Gość samotna mamuska
to rzecz gustu brunetki sa piekne gdy sa opalone a blondynki wygladaja ladniejsz gdy sa bledsze. Co sie komu podoba i tyle

Gość facet XXY
zdecydowanie wolę brunetki, taki mój gust chyba jak pamiętam, zawsze jedynie w brunetkach widziałem coś co kręci ale są kolesie co kręca się blondynkami a ja tylko brunetki mówią że może dlatego że moja piękna matka była brunetką i podświadomie szukam kogoś podobnego jak matka była

Najpierw wymrą rudzi, potem dopiero blondyni. Rudowłosych ma juz nie być za 100 lat, ponieważ mało osób decyduje się na związki z rudymi, a żeby dziecko miało rude włosy, oboje rodziców też musi mieć ten kolor. Chociaż słyszałam też, że jeśli jedno z rodziców jest brunetem, a drugie blondynem, to jest prawdopodobieństwo, że dziecko będzie mieć rude włosy. Mały przyrost naturalny w Europie i Am. Płn. oraz wielki napływ imigrantów z Am. Południowej, Afryki i Azji do tychże kontynentów spowoduje, że będzie coraz więcej osób o ciemnej urodzie na świecie.

Gość karina1234
ja mogę tylko napisać ,że byłam brunetką ,a przefarbowałam się na blond i zauważyłam ,że mam większe powodzenie. Wiec coś w tym jest

Gość himera
napewno mnie ktoś zjedzie,ale najpiękniejsze są kobiety o ciemnych włosach,ciemna karnacją...jest w nich coś takiego,że ech...!blondynki są do kitu...

Zgadzam się z himerą:) To samo dotyczy facetów - najbardziej podobaja mi się mężczyźni o ciemnej karnacji, z brązowymi oczami i ciemnymi włosami...:)

Gość iltultyuilyu
tylko ,że takich z czarnymi włosami i oczami na świecie jest zdecydowana większość. To znaczy ,że one wszystkie ,,są takie ,że ech" ? To ja jest rzadkie jest bardziej cenione

Gość w nocy to najlepiej sciagnac
Kolory to drugorzędna sprawa, najważniejsze są rysy twarzy :D Nie rozumiem, po co taki temat wałkowac ? ;)

Gość szczupła_blondynka
a ja powiem tylko ,że brunetki są zazdrosne mowiąc ,że blondynki są brzydsze bo dobrze wiedz ,że jest wiele pięknych blondynek . Sama mogłabym się przefarbować na ciemno bo mam średnią karnację ,ale nie zamieniłabym mojego blondu na żaden inny i jestem szczęśliwa ,że jestem blondyneczką :D

Gość Hacjenda25
w nocy to najlepiej sciagnac Kolory to drugorzędna sprawa, najważniejsze są rysy twarzy Nie rozumiem, po co taki temat wałkowac ? No właśnie zwłaszcza ,że jest tyle farb do włosów . Są brzydkie i ładne brunetki i blondynki i tyle

Gość w nocy to najlepiej sciagnac
blondynka blondynce nierówna ;)

Tyle, że jak się przefarbujesz, to od razu widać, że to nie są naturalne włosy, dlatego mimo że chciałabym byc brunetką, to nigdy nie przefarbowałabym sie na czarno, mój najciemniejszy kolor włosów to był ciemny brąz i nie zdecydowałabym się bardziej przyciemnić włosów. Zwłaszcza, że mam jasną karnację i szare oczy:o

Gość weronika DD
ja jestem od urodzenia blondynka, mam brzoskwiniowa cere i zielone oczy.. i wszystko byłoby dobrze, ale nie podoba mi sie taki typ urody.. ostatnio podobaja mi sie takie kruczoczarne dziewczyny z niebieskimi oczkami, to jest boski typ urody, zazdroszcze naturalnym brunetka ciemniej karnacji i takiej bardziej orientalnej urody, cieszcie sie tym co macie, i pod kazdym pozorem nie rozjaśniajcie wlosow, przy okazji bardzo je niszczac ;))

Gość pobożne życzenia
A ja jestem blondynką, i co z tego? Mąż zostawił mnie dla brunetki, niestety :( Faceci traktują mnie jak powietrze :(

Gość weronika DD
pobozne zyczenie, pewnie nie byl Ciebie wart ;)), z jednej strony szukajac dobrych stron tego odejscia, lepiej ze zrobil to teraz, niz za jakis np. rok, marnujac twoj czas ;)

Ja też mam blond włosy, takie jaśniutkie, fajna platyna. Moje naturalne są dość ciemne, dlatego od 16 r.ż. regularnie rozjaśniam. Nie podobam się sobie w ciemnych włosach, bo wyglądam tak blado i nijak. Od kiedy rozjaśniam widzę, że mężczyźni jakoś bardziej mnie zauważają, poza tym mam wielu kolegów, którzy twierdzą, że podobają im się tylko blondynki. Mój mąż też nie wyobraża sobie mnie w innym kolorze włosów. Jednak blond trzeba odpowiednio pielęgnować, gdyż tylko wtedy jest ładny. Nie ma bowiem nic gorszego niż suche, popalone rozjaśniaczem, żółte włosy...

Gość to ja wam powiem
Blondynki mają na pewno łatwiej, bo mniej się od nich wymaga np. w pracy. Takie biedne, słabiutkie, delikatne, więc reszta niech odwala robotę za nie. Wiem co mówię, bo tak jest w mojej firmie. Tylko blondyny są faworyzowane. I kij im w oko!

Gość Radio wolna muzyka
Blondyny częściej łykają ot i cała tajemnica .

Gość ajajestemruda
;)

udowodnione ejst ze faceci blondyni wola podsiwadomie blondynki bo wtedy dzieci maja wlosy blond i szansa za wykrycie zdrady jest wieksze :P

Gość o lol
ona brzydaka jest :O

taki dowod jak regresywnosc koloru wlosow i oczu kazdy tylko slyszy regresywne ok blondyn/jasne oczy>> brunetka/ciemne oczy 75% na dzieci podobne do matki zero znajomosci o tym ze 90 % genow bierzemy od matki i o tym ze geny regresywne ujawniaja sie statystycznie w drugim pokoleniu

ale prawodpodobienstwo ze rodzice o genach recesywnych (jasne oczy i wlosy,krotkie rzesy,proste wlosy itd) beda miec dziecko o ciemnych oczach i wlosach jest chyba niskie