Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Dlaczego blondynki są ładniejsze?

Polecane posty

Gość PannaNikt(Raohszana)
oj ta kobitki ! każda jest ładna ! :D

Jak jakas ma brzydka morde, to nawet jak bedzie miala platyne to nic to jej nie da. A jak jest ladna to moze miec i zielono-niebiesko-rozowe wlosy, a i tak bedzie sliczna. :classic_cool:

Gość tu nie o kolor wlosow chodzi
tylko o cale ozdobienie kobiety :) sa napewno piekne blondynki , mi sie podoba typ urody delikatny jak magda molek , magda melcarz , iza scorupco itc... takie powabne delikatne :) ale rowniez brunetki sa sliczne :) ja jestem czarnowlosa naturalne (teraz farbowane) mam niebieskie oczy :D moja mama jest czarna moj tata blond - ja wyszlam czarna a siostra blond :D:D to dopiero jezz :P czy wolalabym byc blondynka ? czasem tak ;) ale do mojej urody jakos nie pasuje blond , aleeee czasamiii chcialabym byc BLOND !!!:D:D:D

Gość Prażynka_87
mężczyźni oglądają sie za blondynkami ale żenią z brunetkami gdzieś tak słyszałam

Gość Blondynki sa ladniejsze
i tak jest i zostanie. Szkoda tych sztucznie zafarbowanych brunetek !!!! To kicz !!! Prawdziwa blondynka, to blondynka i ma swoj smak. A te tlenione maja odrosty.... i z blondynka nic wspolnego, to takie blondi- podobne.

Gość Sebastian - kocham
prawdziwe blondynki ... !!!!

Gość Johannn, blondynki, sa
wspaniale, te prawdziwe. Maja klase i urok. Przepadam za wspanialymi , naturalnymi blondynkami !!!!!!

Gość Heintz z Nmberg
Kocham blondyni ponad wszystko.

Gość Cardshaw321
Czy mozna spotkac jeszcze prawdziwa blond ????? Po czy poznac ze , to natura ......, a nie farba.

Gość Do Cardshaw321
Blondynka jest delikatna, nie jest taka hamska jak brunetki. Blondynka nie ma odrostow, jest piekna i pogodna... !!

Gość Brunetki sa brzydkie i nudne.
Do rozrywki dobre, a potem dobrze sie takiej brunetki pozbyc.

Gość Te przebrzydle brunetki
tez sie farbuja, na ciekawy ton, bo juz same z natury sa super nudne. Wlasciciela brunetek zycze szczesliwych nudnych chwil, poza stosunkiem z ta potwora.

Gość tu nie o kolor wlosow chodzi
a ty chlopie to jeszcze pod wiecej nikami podszywac sie bedziesz ? :O zalosne

Gość Osobiscie nie slyszalem, zeby
komus mogla sie podobac brunetka. To takie szare myszy i dzieci z nimi tez. Dlatego szukajmy cudownych blondynek....

Gość No a komu moze sie podobac
taka szara nieufarbowana brunetka.. ha.. ha ... ha no komu.... te fuj szare moze sie podobac ???

Gość -Halyna--
Blondynki ladniejsze? Masz na mysli blondynki naturalne? Bo takich to jak na lekarstwo... A farbowane - to radykalny kolor, wiec jak mialy odwage tak sie pofarbowac,to mialy tez odwage zrobic kilo tapety , tudziez jakies operacje, do tego mini (czyli dietowanie) itp. Moze troche przesadzilam, ale farbowane blondynki sa chyba bardziej "zrobione" niz ladne. Osobiscie nie znam ani jednej ladnej naturalnej blondynki...

Gość Ayumi_18
Boże, ta gadka jest nudna...Kolor włosów nie ma nic do rzeczy. Trzeba mieć po prostu twarz ładną ;)

Gość Szatynki!!
A mi sie najbardziej podobaja sztynki..... Maja jasne cery ciemniejsze wlosy czesto zielone oczy.... Marzenie bardzoej przypominaja slowianska urodę ktora jest przeciez najpiekniejsza. A mimo wszstko maja tez nutke tajemniczosci tak jak brunetki, swietna mieszanka

Gość marusza LW
Blondynki coraz ciemniejsze się robią! Brunetki im zazdroszczą, a szatynki są dla piłkarzyu i złodziei samochodów. Tlenione blondyny są dla maskowania farbowane i zależy z jakiego koloru się farbują. Szatynka na blond to porazka tak samo jak brunetka farbowana.

Piszcie co chcecie ale prawda jest taka ze to blondynki maja najwieksze powodzenie i sa najpiekniejsze szczegolnie z uroda słowianska :) .Brunetki czesto zazdroszcza blondynkom i chcialyby miec blond wlosy. No ale jak to sie mowi sa gusta i gusciki tylko ze to blondynki zawsze byly górą i beda brunetki pare stopni nizej .Mezczyzni juz nie wspominajac o grekach hiszpanach wlochach i tak dalej poprostu padaja na kolana przed pieknymi blondynkami i jak psy biegaja za nimi .

Gość gość
Są gusta i guściki.

Gość gość
"Piszcie co chcecie ale prawda jest taka ze to blondynki maja najwieksze powodzenie i sa najpiekniejsze szczegolnie z uroda słowianska .Brunetki czesto zazdroszcza blondynkom i chcialyby miec blond wlosy. No ale jak to sie mowi sa gusta i gusciki tylko ze to blondynki zawsze byly górą i beda brunetki pare stopni nizej .Mezczyzni juz nie wspominajac o grekach hiszpanach wlochach i tak dalej poprostu padaja na kolana przed pieknymi blondynkami i jak psy biegaja za nimi ." W twojej głowie.

Gość gość
Ej ty post wyżej. R****c ci się chce?

Gość gość
Nie. Poszukaj w burdelu.

Gość gość
W krajach południowych piękni są blondyni blondynki a w północnych bruneci brunetki, ale nie chodzi mi o miejscowości turystyczne tylko o zwykłe .

Gość gość
Nie ma w tym nic złego jeśli ktoś się maluje jeśli z tym nie przesadza , tapeciarz to ten kto przesadza a nie ten kto się maluje. Farbowany blond może wyglądać ładnie jeśli jest w ładnym odcieniu i jeśli często farbuje się odrosty i dba o włosy odżywkami. Nie kierujcie się stereotypami bo one kłamią.

Gość gość
Liczy się charakter a nie wygląd, często jedno i drugie nie idzie w parze, bo pozory mylą a stereotypy kłamią.