Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torbacz

mojemu kumplowi podobaja sie nastolatki czy to normalne

Polecane posty

Gość Torbacz

a moze to ja przesadzam. Ma 23 lata . jesli zwraca uwage na jakas dziewczyne to zazwyczaj ma ona max 19 lat ale oczywiscie 17 latki to standart. I w ogole plec zeńska nazywa "dziewczynakami" . Uwazam ,ze to dziwne :/Przesadzam?

Gość Torbacz
ale czemu? to moj kolega.

Gość a to figa
przesadzasz:o gdyby byl po 40 to moze by to jakos dziwilo ale jak chlopak ma 23lata to nie widze nic dziwnego ani bulwersujacego w tym zeby np spotykal sie z 18latka

Gość Torbacz
Ale nie widzicie w tym nic dziwnego? to nie jest moze tak ,ze on sam jest nie dojrzaly i szuka kogos podobnego do siebie.Nie mowie oczywiscie,ze wszystkie nastolatki sa nie dojrzałe. I w ogole podobaja mu sie takie małe dziewczyny.

Gość to raczej ty jestes dziwny
jak zacznie sie ogladac za 13latkami to powinienes sie zaczac martwic🖐️

Gość Torbacz
Kurcze pisze o tym bo momentami jest to irytujace. Przychodzi z takimi młokosami a one tylko rechocza...:/

Gość Torbacz
taaa on ma 180 a mu podobaja sie takie 150 .

Gość Torbacz
Fuj ale grubas jestes i masz małego kozia palko :P

Gość pergamony
mysle ze jestes jego rówieśnicą ktora zazdrosci ze on wybiera mlodsze:o ale jesli jednak jestes facetem to zazdroscisz ze te mlodsze go chca:classic_cool:

Statystycznie (całość populacji) w zwiazkach mężczyzna jest o ok 4 lata starszy. Normalka. Kumpel rozumuje już tak jak ty zaczniesz rozumować ok 30-ki (wstedy - jak będziesz sam - zacznie cię szczególnie ciągnąć do kilka lat młodszych)

Gość Torbacz
Nie jestem jego kumplem. Mam dziewczyne juz dlugo. Nie zazdroszcze koledze, nie mam tego w zwyczaju. Chodzi o to ,ze nawet nasi znajomi dziwnie to komentowali. Wiecie mam na mysli takie mlode trzpiotki , w duzych bialych butach, niby oldschool , smiejace sie z wszystkiego.

Gość Torbacz
Ale chyba macie racje ,moze przesadzam.to dobrze ,ze to ja cos wymyslam a z nim wszystko ok.Moze taki ma gust a o tym sie nie dyskutuje :)

Gość 23333234
moze nie marzy w wieku 23 o powaznym zwiazku tylko woli sie zabawiac? czyli normalny facet:classic_cool: a ze wybiera mlodsze? moze dlatego ze one tez nie marza jeszcze o powaznych zwiazkach i nie oczekuja od niego niczego

Gość Torbacz
Kurwa i wlasnie sobie przypomialem jaka ta gowniara byla denerwujaca.

Gość Torbacz
Wlasnie tak mysle o ze to moga byc jakies dziwne skłonnosci. Dzieki, ze to napisałas ...:)

A tak poważnie, to może ma jakiś kompleks i szuka takich głupiutkich gówniar - dla nich może się wydawać geniuszem :) W każdym razie idzie na łatwiznę, ale jaka to przyjemność znosić takie głupiutkie szczebotanie cały dzień i widzieć minę przyjaciół, którzy siłą rzeczy są narażone na to towarzystwo ?

Poważnie z tymi skłonnościami? No wiesz, Ty go lepiej znasz niż my. Jeśli te panny jeszcze do tego ubierają się infantylnie, to rzeczywiście może być tu coś na rzeczy :o

Gość Torbacz
No własnie. Pytam Was o opinie bo chiałem z nim o tym pogadac a nie chce wyjsc na idiote, nie chce zeby pomyslał ,ze jakis zazdrosny jestem czy cos.

Gość Torbacz
A jak mu powiem ,ze moze ma skłonnosci pedofilskie to mi w ryj da...

Gość zdaniem seksuologów
powyżej 3 lat to za dużo bo ta różnica w pewnych ,momentach zycia obojga zaczyna stanowić problem,facet nie powinien być młodszy,a idealnie byłoby gdyby był rówieśnikiem albo rok starszy. Wiem że zaraz napiszecie że macie faceta 10lat starszego i jest bosko albo młodszego i jest super bo i tak bywa ale mówimy o większości ,opiniach lekarzy takim jakby standardzie na codzień,tzn to co wynika z badań wśród ludzi i z obserwacji a nie spotykanych 'inności"

Gość Torbacz
Chiałem mu to powiedziec bo ostatnio , jak wspominałem wczesniej, przyszedł z ta młoda i sie jakis syf zrobil .Moja dziewczyna zwrociła jej uwage zeby juz przestala rechotac , ta focha strzelila . Uwierz, dziwnie to wyglada. On dryblas, wyglada jak facet a nie jak chlopiec a ta prawie mu do pasa siega.Biale buciki, wielka torba , jakies myszki miki. Pierdoli jakies glupoty o tym jak była na zakupach z ziomkami i taka zwala i rechocze. Kurwa!

Gość Torbacz
Czesto ma nowe dziewuchy i wszystkie takie same. Mlode lansiary.

Gość wiek to nie problem
Sorry ale jeśli dziewczynka w wieku lat 19tu rechocze ze wszystkiego i zachowuje się jak idiotka to najprawdopodobniej w wieku lat 23 będzie się tak samo zachowywać.

Gość Torbacz
Masz racje :) Racjonalne myslenie , dobrze :)

Myszki miki :classic_cool: W Japonii już dawno odkryto, że szkolny mundurek jest najbardziej kręcącą facetów sprawą :P Twój kolega może i ma problem, ale jeśli mu "zwrócisz uwagę" to możesz już nie mieć kolegi.