Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakers

Objawy ciąży w 2 tygodniu!!

Polecane posty

Gość pakers

Witam .Mam pytaniwe .Kochalem sie z Nazeczona dwa tygodnie przed okresem pekla prezerwatywa ,i doszlo do wytru .po dwoch tygodniach dostala okres ,ale inny jak wczesniej .Bo wczesniej dosyawala jakies krwawienia ,i nic ,a teraz normalnie .Czy jest mozliwe ,ze moja Nazeczona jest w ciazy .Prosze o odpowiedz ,bardzo ja kocham i napewno nie opuszcze jej ,ale jeszcze nie byla u lekarza ,a ja chcialbym cos juz wiedziec na ten temat .Dziekuje Za porady

Gość wiktoriawiki
.po dwoch tygodniach dostala okres ,ale inny jak wczesniej .Bo wczesniej dosyawala jakies krwawienia ,i nic ,a teraz normalnie . nie zabardzo wiem o co ci chodzi

Gość napisz po polsku
:O

Gość skokwbok
raz jeszcze z tym krawieniem prosze , hehe :)

Gość pakers
Miala uplawy krwawienia ,Sorry ze tak pisze ale nie wiem szczegolow teraz bo wyjechala na Swieta do {olski

jest duze prawdopodobienstwo ze jest w ciazy jesli ma cykle 28 dniowe.14 dni przed spodziewaną miesiaczką jest owulacja wiec jest duże prawdopodobienstwo. a krwanienia w czasie ciązy występują. czasem krwawienie występuje w dniu spodziewanej miesiaczki. nie mylic plamienia z okresem. niech zrobi test. ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze jestem w 3 tygodniu!!:)