Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomyslu

takie jesteście mądre??? to przeczytajcie to

Polecane posty

Gość zeniobia
a kto zrozumie kobietę?:)chyba już z tego nic nie wyjdzie wiec staraj się zaomniec i żyj dalej!A dlaczego zrobiła to z tobą a nie z byłym - tylko ona to wie....

Wiesz co, myślę , że nie była pewna do końca czy podejmuje słuszną decyzję o współżyciu-niby cię znała i wydawałeś się ok, może już jej trochę to dziewictwo ciążyło i pomyślała , że dobrze się rozumiecie i może coś z tego wyniknie, pewnie myślała , że nie doczeka się księcia z bajki i wolała zrobić to z kimś znanym, nie chciała cię skrzywdzić i miała nadzieję , że być może uczucie z jej strony przyjdzie z czasem , ale się przeliczyła. Wiesz miłość i porządanie jest albo go nie ma- znała cię wcześniej 4 lata i nic i po seksie stwierdziła , że nic więcej nie będzie , że nie zmusi się do kochania ciebie choćby chciała. Uderza mnie w twoim poście tylko jedno - tak to z wami facetami jest - ładna i dziewica i zaraz zastanawiasz się , że może ona jakaś dziwna jest - pewnie już ie raz takich rzeczy słuchała i postanowiła się pozbyć dziewictwa - zrobiła głupotę i pewnie teraz żałuje - powinna poczekać na kogoś kto ją rozpali i z kim będzie się kochać z porządania a nie tylko dlatego żeby jakiś jeden pacan z drugim nie powiedział , że jak ładna i dziewica i 23 lata to jakaś dziwna pewnie :O

Jestem w podobnej sytuacji - 23 latka, podobno fajna laseczka i dziewica- nie, nie chwalę się tym nikomu , ale są bliskie mi osoby (przyjaciółki np.) , które o tym wiedzą - i ciągle słyszę : jak to?? A może ty facetów nie lubisz?? A może wolisz laski?? itp. itd. - od takiego gadania można zgłupieć i zrobić czasami jakąś głupotę- ja mam silną osobowość i wiem , że żyję dla siebie - nie dla innych, pójdę do łóżka z facetem , którego pokocham, który mnie rozpali, który będzie moją "drugą połówką" a nie z pierwszym lepszym byle dziewictwa się pozbyć - twoja laska widocznie stwierdziła , że to nie to, że to było bez sensu i nie sądze , żeby dała ci drugą szansę- fakt mogła pomyśleć przed faktem - namieszała ci w głowie, ale widzisz- to wasze męskie gadki często są temu winne- "no bo musi być jakaś dziwna skoro ładna i 23 lata i dziewica"

Trochę się rozpisuję za dużo tu , ale jeszcze jedna rzecz do głowy mi przyszła- byłeś w stosunku do niej delikatny, wiesz pierwszy raz dla dziewczyny to poważna sprawa- nie ważne czy ma lat -naście czy trochę więcej, może byłeś zbyt natarczywy, nie zwracałeś uwagi na jej potrzeby, ew. jakieś lęki, może uznałeś , że jak raz się zgodziła to będziecie teraz regularnie współżyć i byłeś zbyt natarczywy a ona poczuła się osaczona i się zraziłą do seksu i do ciebie...w każdym razie myślę , że to koniec was jako pary

Zakochałeś się w niej dopiero po tym jak okazała się być dziewicą? :O 🖐️

Gość martuska2222222
jakbym slyszala historie o sobie ! mialam identycznie, chociaz dziewica nie bylam,ale tez nie kochalam sie tak na 100% (skomplikowane wiem :) ), mniejsza o to, poznalam chlopaka na imprezie, spodobalam mu sie, umwwialam sie znim tak naprawde z nudow,codziennie mnie gdzies wyciagal , i do siebie zapraszal. gdy po tygodniu, czy dwoch , niepamietam, kochalismy sie ,strasznie bolalo az wylam z bolu, rozplakalam sie. potem wlasnie zachowywalam sie tak jak opisales, chociaz ja tego nie zauwazalam, ale on ciagle mi to mowil- czemu taka wystraszona jestes jak do ciebie mowie albo cie chce dotknac? nie wiem czemu, jakos mialam wrazenie, ze cos mi tu nie pasuje, ze za szybko, a nawet ze JESTEM BEZNADZIEJNA PRZEZ TO ZE MNIE BOLI, ZE JESTEM WYBRAKOWANA I NIGDY NIE BEDE MOGLA SIE NORMLANIE KOCHAC, potem nie chcialam sie z nim spotykac, potem on ze mna jak ja za tesknilam, ale spotykalismy sie nadal i nie kochalismy sie ponad 3 miasce, nawet 4, az powoli zrozumialam ze przy nim czuje sie wspaniale, bezpiecznie, swobodnie, jestem soba, i jestesmy ze soba juz 3 lata i jest nam wspaniale, a seks,.....mmmmm cudo (chociaz nadal zdaza sie, ze strasznie boli) wiec moja rada- moze powinienes poczekac, uzbroic sie w cierpliwosc, pokazac ze na nia czekasz.itp.

kurcze, a może to wcale nie było tak, że ona się zraziła do Ciebie, może ma jakieś złe przezycia z dzieciństwa, ktoś ją bił,molestował? nie wiem, napisałeś, że nie chciała potem żebyś ją dotykał, może początkowo się przemogła i zgodziła na seks, a potem coś się stało, może uciekła, bo nie była w stanie tego wytłumaczyć, ani temu sprostać a Tobie o niczym nie chciała mówić..

Gość brak pomyslu
Nie, nie była ani bita ani molestowana. Czasami byłem niedelikatny, bo mi cierpliwośći brakowało, jak taka chodziłą wypłoszona, przyznaje, że czasami cos palnalem, ale w zyciu bym jej nic zlego nie zrobil. Jakies glupie zarty w stylu "zaraz cie zgwalce", a ona naprawde sie zaczynala bac, no jak male dziecko, a przeciez byla dorosla osoba. Ale ja tak bolalo, bo w tym seksie nie umiala sie rozluznic, tylko ciagle zestresowana byla, na glowie stawalem, godziny gry wstepnej, a ja ciagle bolało :/ chybasam sobie ten biol wmawiala, bno to az niemozliwe

Gość facet wyjatkowy
podejrzewam jak grinczowna ze miala jakies złe przezycia z dzecinstwa o ktrych ci nie powedzieła bo ci zwyczajnie nie zaufała, bo znaliscie sie za słabo, po drugie nie uwierzyłeś jej na słowo co do kwestii dziewictwa, oj stary tutaj dałeś ciala na całej linii. Po trzecie za szybko poszliscie do łóżka, i obawiam sie najgorszego ze jej zwyczajnie nie było z tobą dobrze.... Werdykt -wina obustronna - zbyt słaby przepływ informacji

Gość brak pomyslu
Jej nikt w domu nie bił, to jedynaczka, oczko w głowie rodziców, takie wychuchane dziecko. Jej się kiedyś zdarzył jakiś napad na ulicy dawno temu, ale o tym, nawet nie wspomina, nic się jej wtedy nie stało. O tym, że wątpiłem w jej dziewictwo przecież jej nie powiedziałem !

Gość brak pomyslu
Ja wiem, że jej dobrze nie było, bo o tym mówiła, że ją boli. To próbowaliśmy różne pozycje, żeby jej było lepiej, poza tym chciałem bez prezerwatywy, bo może prezerwatywa ten ból powodowała, ale ona się uparła i nie chciała bez....

Gość facet wyjatkowy
..bez prezerwatywy? bo ból ? wybacz nic do ciebie chlopie nie mam ale pojecie masz niewielkie i do tego ryzykant, jezeli na tej płaszczyznie zawaliłeś to powodów jej zachowania moglo byc naprawde sporo o ktrych w tej chwili nawet sprawy sobie nie zdajesz. No coż szkoda ze tak wyszło Powodzenia

Gość brak pomyslu
Wybacz, ale może prezerwatywa wywoływać ból, to wiem od kuzynki męża, jest ginekologiem. Zwłaszcza jak jest słaby poślizg, albo panna jest uczulona.

Gość facet wyjatkowy
a pomyslales o tym ze panna zamiast sie rozluznic i czerpac satysfakcje z amorów to myslała o tym zeby przede wszystkim w ciaze nie zajsc? a ewetuanly brak przezerwatywy wcale jej tego nie ułatwiał, a skoro dziewca to nawilzenie to podstawa w prezerwatywie czy bez... ale weszlismy w szczegoly a powody odejscia moga byc zupenie inne