Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 wy też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Małą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Nie, tylko śnieg pada, ale też słaby.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczę co to są hrostki Napisano Styczeń 3, 2009 gdzie? U mnie słonko świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 jutro pomknę na saniach....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 w stolicy zaiste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Na saniach to ja już pomykałam w Nowy Rok, ale był ubaw:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczę co to są hrostki Napisano Styczeń 3, 2009 jak w stolicy??????? Na Ursynowie słońce świeci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 3, 2009 Czy zadymka to coś od dymanka ? :o Bo tutaj baby ciągle tylko o tym. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Aaaaaa...bo w stolicy jest najlepiej....każdy chce mieszkać w stolicy... (to cytat z mojej teściowej:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Mervin-Z tego co wiem, to nie , ale mogę się mylić:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 nienia nie kazdy chce ;) Myrevin! za kogo mnie masz??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Ja pisałam o śniegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Nie? a to dziwne, bo moja teściowa mówi, że każdy:P Ale masz rację, ja nie chce (i tu jest pies pogrzebany) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 brum :) ja wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Skąd wiesz? :-D I dlaczego język na wierzchu? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 ciiiiiii!!!! tu się o seksie nie gada dyć nie przystoi na ogólnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Słusznie!!Porządek musi być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczę co to są hrostki Napisano Styczeń 3, 2009 Luesita gdzie niby w stolicy ta zadymka??? Na Ursynowie nadal słońce! Może ty do stolicy kilkadziesiąt kilometrów masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Dymanie w zadymkę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 zacne... teraz to i ja się rozkojarzyłam :O dymnę się po herbatę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Do stolicy przez śnieg po kolana :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 O, i to jest bardzo dobry pomysł!! Godny naśladowania, mknę zatem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 Ursynów jest na drugim końcu ;) obecnie klikam z Bielan okolice AWF-u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjhjhjhj Napisano Styczeń 3, 2009 w kielcach bezchmurne niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczę co to są hrostki Napisano Styczeń 3, 2009 aha, widać na południu lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 O panie...Bielany to tam gdzie moja teściowa....Może ją zadymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 3, 2009 To jak topik nie o seksie to się zmywam. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Stolica to wielkie miasto :-D Ma różne strefy kolimatyczne :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 podobno w Kielcach macie awarię :O współczuję i się łączę w żalu pozdrawiam również przemarzniętych mieszkańców Radomia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach