Gość kulka analfabety Napisano Styczeń 3, 2009 dalej? :P ok, zwracam honor, na woli cos popaduje ... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na Białołęce Napisano Styczeń 3, 2009 jakoś tak do góry sypie śnieg :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Wszak też jest poczciwe:) Obiad mi się przypali zaraz przez Was....i dopiero będzie zadyma:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 przedziwne zjawisko pada od dołu ku górze dobrze widzę z drugiego piętra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 3, 2009 No gadka o seksie zdechła. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 o! ja też mam jakąś robotę :O muszę spylać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 Myr! U Ciebie śnieży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 3, 2009 Czerniaków... śnieżyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na Białołęce Napisano Styczeń 3, 2009 A teraz już sypie na całego. Zadymka jak się patrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach