nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 PHI!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Mam stos garów do zmywania :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pocisk Nieoplywowy Napisano Styczeń 3, 2009 Pozazdroscic Wam w tej Polszy. Auto z napedem na tyl i frajda niesamowita :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 Myrevin :D a od kiedy Ciebie seks kręci??? zwłaszcza oralny? hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Brum- a muszę obiad robić, co za tym idzie, gary też się pojawią:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 W zadymkę tylko oralny? Nie bardzo rozumiem :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 brum :D a tak mnie najszło :P Myrevin twierdzi że to niehigieniczne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 W zasadzie ma rację :-D I jeszcze ruchy niegodne filozofa trzeba wykonywać :-D Alemożna się rozgrzać :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 :D się nakręciłam bardzo pozytywnie tego mi było trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 3, 2009 To jest niehigieniczne. Np ma miejsce wymiana płynów ustrojowych. Ale czytanie o tym jest już higieniczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Zakłada się gumkę :-D I płynów jakby mniej nieco :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Chyba, że ktoś jest przeciwnikiem opakowań jednorazowych:P Bo to nieekologiczne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Zasadniczo chyba można używaćkilka razy :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Ale wtedy powraca problem niehigieniczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 nie na wszystko da się naciągnąć gumkę że też nie wymyślą prezerwatywy wielokrotnego użytku... dyć faktycznie nie pro eko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Po każdym użyciu dobrze wypłukać pod bieżącą wodą :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Albo dla pewności wyprać w pralce i dobrze odwirować:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 i zdezynfekować zobaczcie jaja ładna fotka ;) http://www.dlastudenta.pl/photos/dlafaceta/seks/wagina1.jpg.jpg tylko mnie nie podpieprzćcie u moderacji :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Tylko nie wsypywać proszku zmiękczającego wodę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 i jeszcze to!!! :D http://czarownicazla.blox.pl/resource/00005455.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciotellla Napisano Styczeń 3, 2009 lusesita, chyba nigdy nie zdolam zrozumiec o co ci chodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 od zadymki do dymanka krótka droga zacne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 Lubię słowo "zacne". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 też lubię ;) i jeszcze azali i zaiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Styczeń 3, 2009 tylko frazeologicznie Lusesito:p bo logiki w tych dwu wyrazach nie postrzegam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kulka analfabety Napisano Styczeń 3, 2009 hymmmm Lusi, chyba w innej stolicy mieszkamy bo u mnie ni hu hu zadymki nie widze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Styczeń 3, 2009 zaiste, lubię zacne słowo zaiste :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pozdrawiam Cię Lusia Napisano Styczeń 3, 2009 z Marymontu Ruda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 :O na Bielanach biała kurzawka nikt mi nie wierzy :( śnieg zapyla od dołu bo tak wiatr wieje z różnych kierunków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2009 :) czy na Marymoncie biało? wszak to blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach