Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza2009

Integracja z sąsiadami

Polecane posty

Gość koza2009

Nie wirem czy warto w to wchodzić ,Może coś takiego się nie sprawdza .....,ale zaryzykuję .Będzie gorzałka i resztki z świątecznego stołu . Macie takie przeżycia?

Gość mnie się podoba ten pomysł
mam sąsiadów mniej więcej w jednym wieku i bardzo chciałam się "zintegrowac" ale oni nie chcą :-( Ale spróbuj!

Tak mamy. Dlaego że byłąm miła jednej sąsaidce musze prowadzić sprawę o druda co drugi dzień korzysta z mojej komórki bo jak mói ze "stacjonornego na komórkę dużo kosztuje". Oczywiście za mój telefon mi nie oddaje kasy. INTEGRUJ SIĘ:)

Gość koza2009
każdy z moich sąsiadów ma domek,więc telefonować nie będą -za daleko -a zaproszenie o dziwo przyjeli :)

Gość to zależy do jakiego stopnia
jedna wypita kawa do niczego nie zobowiązuje

Potem będę przychodzić do Ciebie po prośbie etc,etc:P Żartuje:P Ja nie mam sie z kim u Siebie zapoznawać,sami starzy śmierdziele robiący smród na klatce schodowej bo nie stać ich na kible w mieszkaniu i muszą korzystać z tych na półpiętrze:o Ale idz zawsze lepiej wiedzieć z kim ma się do czynienia.

Gość wyprzedaze juz sa
ja to bym sie zbytnio nie integrowala. zycie to nie bajka.

Gość ja się z jednym
zintegrowałam - nawet bardzo blisko ;-)

Gość koza2009
faktem jest ,ze moi sąsiedzi przygarneli w wigilię moją sunie ,która tak sprytnie wymknęla się ,ze nikt nie zuważył . Problem w tym ,ze mieli swoją a 2 sunie -to wiadomo - napewno nie prrzyjaciółki >przemęczyli się z nią bo ja wyjechałam daleko na wigilię >Czuje się trochę zobowiązana ale............ chyba jednak warto bo to ludzie dobrego serca jak widzicie - a o krok była bardzo ruchliwa ulica........