Tusia* 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Kobietka:) Słyszałam ,ze zamieniliscie się w sniezno-lodową krainę:) muzyki jeszcze nie było,więc cos bardzo blisko śnieżnego tematu;) http://pl.youtube.com/watch?v=Yuesz7Vzk1U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
envy* 0 Napisano Styczeń 5, 2009 Dzien dobry :) Zima jak z bajki a mrozik u mnie tylko -4 :) Miłego dnia dziewczyny ..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka z Mazur 0 Napisano Styczeń 5, 2009 właśnie, zima jak zbajki:D słońce nawet jeszcze świeci:) Przyjemnie być w ciepłym pomieszczeniu. Godzina 15 się zbliża, czas mysleć o powrocie do domu:D Tylko jak ja do domu dojdę, zamarznę... jak nic zamarznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tusia* 0 Napisano Styczeń 5, 2009 W takim razie ciepła albo lepiej...gorąca herbatka z cytrynką...rozgrzewa wspaniale po mroznym spacerze:) Ostatnio kupiłam irlandzką herbatwę ...ma specyficzny smak,ale rozgrzewczo dziala idealnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tusia* 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Pusto tu ,ale ja jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach