Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczka pisiaczka

Facet który w wieku 25 lat i wiecej mieszka z rodzicami to nieudacznik i zero

Polecane posty

Gość misiaczka pisiaczka

Nie wyobrażam sobie być z facetem, który w tym wieku mieszka z mamusią :-o Facet to facet, on ma dać pewność kobiecie że im na nic nie braknie. W tym wieku już można mieć w miarę dobrą pracę ( jak wcześniej nie bimbało się na studiach:-p ) i zarabiać przynajmniej 3000 na rękę. A przy takich zarobkach spokojnie można wziąść kredyt i kupić mieszkanie. Ale łatwiej jest mówić jak to jest ciężko w tym kraju i nie robić nic. A później jeden z drugim się dziwi że żadna dziewczyna szanująca się nie chce go. I wyzywają je od materialistek:-o A jak facet jest "drugiego sortu" ale ma odrobię w głowie to niech chociaż wynajmie mieszkanie. Ja na prawde gardze takimi co mieszkaja z rodzicami a uwazaja sie za zaradnych :-o

Gość ja zarabiam prawie 2 tys brutt
o bo studiuję jeszcze i powiem, z eza to się NIE DA wziąć kredytu, ani w ogóle nic porządnego zrobić:O Nikt w wieku 25 lat nie ma mieszkania, chyba ż emu rodzice kupią, ale to żadne usamodzielnienie się;)

Gość buhahahhhaha
najsmieszniejsze są kobiety które mieszkaja z rodzicami z kupka dzieci. buahahahha

Gość misiaczka pisiaczka
Sory ale jak facet ma odrobine w glowie to nie zarabia 2000 i to brutto :-o Z takimi zarobkami mozesz sobie podrywac laski pracujace w markecie :-o Normalnej dziewczynie tym nie zaimponujesz. No sory ale ja sama zarabiam o wiele wiecej i mam tylko 22 lata :-o Nie rozumiem takich co tylko jecza jak ty Sory maly ale na prawde powinienes sie bardziej starac. Jak ty sobie wyobrazasz w przyszlosci dzieci ? Zona pojdzie na urlop macierzynski i wychowawczy i z czego bedziecie zyc ? Mam wbijac zeby w tynk ? Sory ale dziekuje:-o

Gość no fakt facet
bez wlasnego mieszkania to nie facet.:classic_cool:

Gość proponuję jeszcze zaszycie
dorosła kobieta pisząca wziąŚć zamiast wziąć jest dla mnie bardziej śmieszna niż 25 letni facet mieszkający w rodzinnym mieszkaniu. I na dokładkę wymagania, aby miał własne mieszkanie za przeszło milion i ona łaskawie wtedy się nim zainteresuje... Spadaj głupia dziewucho. Sama coś zrób a nie licz na to, że jesteś księżniczką i każdy ma ci coś dawać.

A Ty mieszkasz sama? sama się utrzymujesz?? Może facet miec 25 lat, mieszkać z rodzicami i zbierać na własne mieszkanie. Nie pomyślałaś o tym?? To że Ty zarabiasz ponad 2 tys nie znaczy że jesteś taka wspaniała. Gdybyś zarabiała mniej pewnie nie byłabyś już taka cwana...

Gość niezapomoinjka2
A jak nazwalabys faceta ktory zarabia 10 tys miesiecznie mieszka z mama ktora ma 2 tys i jej nie pomaga i stac go na kupno domu to jest cos gorszego niz taki ktory ma tyle samo lat i rzeczywiscie nie stac go na usamodzielnienie sie nie?

Gość misiaczka pisiaczka
Tak sie pocieszajcie, najezdzajcie na mnie i na inne dziewczyny myslace podobnie. W necie jestescie wielkie kozaki zwlaszcza ten debil jarek a w realu zera :classic_cool: Prawdy nie zmienicie. Sory ale facet musi nie tylko wygladac, kims byc osobowosciowo ale i odpowiednio posiadac. Zycie to nie jest bajka. Chce na prawde dobrze dla moich dzieci w przyszlosci wiec nie dziwcie sie. Ale i tak mozecie mnie obrazac - na pewno od tego bedziecie bardziej mescy i zaradni :classic_cool: Sory ale to co piszecie jest zenujace :-o Zal mi was :-o

Gość ja zarabiam prawie 2 tys brutt
jak chcesz dobrze dla swoich dzieci, to poddaj się aborcji- nie ma nic gorszego niż matka kurwa. I to niedouczona:classic_cool:

Gość cooo
moj facet ma 24 mieszka z rodzicami i bierze teraz kredyt by kupic dzialke na kterej bedziemy mogli sie wybudowac. zamierzamy miec dom nie mieszkanie. i teraz mieszka z rodzicami. on tez jest zerem? wg autorki? spadaj glupia.

ja tak nie myślę, to nie wysokość pensji ani mieszkanie decyduje o wartości człowieka, ale ty i tak tego nie zrozumiesz.

misiaczka a mi zal ciebie :o i zal mi twojego przyszlego meza rowniez :o i nie pisz, ze NORMALNA dziewczyna nie spojrzy na takiego nieudacznika mieszkajacego z rodzicami, bo wlasnie dla NORMALNEJ dziewczyny nie ma znaczenia kto z kim mieszka :o ja nie zeruje na forsie facetow, ksztalce sie, zarabiam i chce byc samodzielna, a nie szukac faceta z wlasnym mieszkaniem, zeby sie moc do niego wprowadzic i zerowac na jego kasie :o jak czytam takie puste laski jak ty to dziekuje bogu, ze nie jestem facetem :o

Gość Rozsądny 1
Przecież to oczywiste, że facet staje się facetem dopiero, gdy ma mieszkanie! Współczuję ci takiego myślenia. A gdzie miłość? Facet ma zarabiać parę kółek, żeby taka jak ty w ogóle na niego spojrzała? Od takich jak ty z daleka. Po drugie skąd wiesz jakie są powody tego, że jakiś facet mieszka z rodzicami? Jeden psioczy tak jak piszesz na ten nędzny kraj a inny opiekuje się schorowanymi rodzicami, więc bierz wszystko pod uwagę zanim się tu zaczniesz wypowiadać i wyzywać facetów od ciot, bo nie mają mieszkania. Żałosne

Gość misiaczka pisiaczka
Dziewczyny Ty chcialas brac kredyt na mieszkanie ? Szanuj sie !! Od czego jest facet ? Wystarczy nim odpowiednio zakrecic a juz biegnie do banku i zalatwia kredyt. Po co masz sobie garba brac ?? Niech to on ryzykuje, nie rozumiem cie wogule :-o No chyba ze jestes brzydka i gruba to wtedy rozumiem bo bedac zerem nie mozesz sobie na to pozwolic. Atrakcyjny wyglad pomaga i to bardziej niz niektorym sie wydaje :-p A ja mieszkam sama, wynajmuje mieszkanie. Wiec jak widac teoria kafeteryjnego debila JARKA nie ma poparcia w rzeczywostosci ( który to juz raz ? :classic_cool: ) Ale sory nie bede sie ladowala w kredyt - od tego byl jest i zawsze bedzie facet. No sory ale to on jest mezczyzna i on nosi portki nieprawdaz ? Jareczek pewnie tego nie rozumie ale nie wszyscy musza byc normalnymi:-p

Gość autorka tematu wyraźnie
zarabia tę kasę na puszczaniu się z kim popadnie i stąd ma pieniądze na wynajęcie mieszkania w jakiejś pipidówce. Widać na naukę kasy nie starczyło, bo błędów pełno. Za to wymagania jakby co najmniej wszystkie rozumy pozjadała. Ale jej sprawa. Nic mi do tego jak głupie niedouczone blondynki szukają swojego szczęścia

Gość jaka Ty pusta jesteś
wiesz co chyba na wlasnej dupie zarabiasz bo rozumem to Ty nie grzeszysz...ale kazdy orze jak moze a jak nie moze to dupy daje a potem swoją frustracje uwydatnia zakladajac takie bzdurne tematy.... Moze nam powiesz co powinna osiagnac kobieta w wieku 25 lat? bo z tego co wiem to rownouprawnienie jest i czasy ze to facet musi miec dom i zarobic na rodzine a kobieta w chacie z bachorami juz dawno minely... zamiast takie durne tematy zakladac wez sie rozpedz i przyjeb łbem o sciane bo az wstyd ze jestes kobietą!!!!!

Gość kobietka akteibok
misiaczka takie jak ty psóją nam opinie, ale każdy ma prawdo do swojego życia, zapewne znajdziesz faceta, ktory będzie spełniał twoje \"kryteria\", uważaj jednak bo po jakimś czasie znajdzie się młodsz, ładniejsza, albo poprostu inna dziewczyna myśląca tak jak ty i zostaniesz z niczym. utrzymanki nie dostają emerytury

Gość zuuuzzzzzaaaa
jak ty dziewczyno mozesz pisac ze ktos jest zerem bo nie ma swojego mieszkania?? a skad mozesz wiedziec dlaczego tak jest i na co ktos wydaje wlasne pieniadze, moze mial wazniejsze rzeczy i wydatki niz zakup mieszkania.. puknij sie w glowe i pomysl zanim kogos obrazisz .....aaaa to sory niezle jest...;)

Gość misiaczka pisiaczka
hehehe dlugo nie pisalam bo chcialam sie posmiac z waszej glupoty:-o Potraficie tylko obrazac i w ten sposob leczyc swoje kompleksy:p A moze wezcie sie za prawdziwa prace ? Wg was niemozliwe jest miec mieszkanie swoje w wieku 25 lat ? Gdzie wy zyjecie ? Gdzies na zadupiu gdzie nie ma mozliwosci ? W tym wieku spokojnie mozna juz miec mieszkanie. Fakt, ze na kredyt ale co swoje to swoje.

Gość zuuuzzzzzaaaa
jak na kredyt to chyba banku nie twoje hehehhehehe, jak go splacisz za 20 lat to mozesz powiedziec ze masz SWOJE

oj krótkowzroczne to myslenie... znajdujesz takiego frajera z chatą i kasą, potem jestescie razem, jest fajowo, chajtacie sie, po jakim czasie zaczyna sie miedzy wami psuć, (on wyczaił ze lecisz na kase) w koncu rozstajecie sie, on cie wywala na ulice i w wieku trzydziestu paru lat jestes z niczym.....kto cie wtedy zechce, a tak w przypadku rozstania kiedy razem dorabiacie sie od poczatku masz prawo do polowy majątku....

Gość jaka Ty pusta jesteś
my zyjemy w kraju zwanym POLSKA...gdzie zeby wziasc kredyt trzeba miec przynajmniej polowe wkladu wlasnego....w kraju gdzie w ciagu roku cena ziemi, domów i mieszkań wzrosła o 100% w kraju w ktorym nie oplaca sie wziasc kredytu na mieszkanie/dom bo jest drogo...bardziej oplaca sie kupic (nawet na kredyt) mieszkanie/dom w najdrozszej europejskiej stolicy niz w POLSCE.....a Ty to sie chyba z choinki urwałas...nie wiem na jakiej planecie Ty zyjesz ze u Ciebie wszystko jest takie łatwe i przyjemne....nadal nie odpowiedzialas na moje pytanie co powinna osiagnac kobieta w wieku 25 lat?

Gość zuuuzzzzzaaaa
ta cala misiaczka to jakas niespojna, krotkowzroczna w swoim mysleniu, mysli ze tylko niezaradnosc faceta moze byc przyczyna tego ze mieszka z rodzicami, a innych powodow nie ma ???za malo masz lat i doswiadczen zeby to oceniac, dorosnij a potem sie wypowiadaj na forum

Ja po prostu omijam facetów mieszkających w tym wieku z mamą... nie interesuje mnie stan majątkowy, zwyczajnie ma nie mieszkać z rodzicami. Myślę, że to po prostu byłaby zbyt duża różnica poglądów na życie między nami: ja nie mieszkająca z rodzicami od 19 roku życia i facet, który mieszka do tej pory :o Już miałam "przyjemność" takich poznać, niestety nic nie potrafią koło siebie zrobić, mama im pierze, gotuje, prasuje, sprząta... dziwne że im pupy nie wyciera w łazience. Niektórzy coś tam jeszcze zrobią (np. jajecznicę) przy czym zaznaczają od razu, że w małżeństwie nie zamierzają gotować, bo do babskiej roboty się nie dotkną. Dla mnie to kalectwo jest, ale możecie sobie to nazywać jak chcecie.

Gość zuuuzzzzzaaaa
odnosnie wypowiedzi powyzej, dokladnie masz rację z tymi kredytami, to nie takie proste i przyjemne jak sie autorce topiku wydaje, wynajmowac mieszkanie to nie jest zadna sztuka ale kupic je to inna bajka

Gość zuuuzzzzzaaaa
do wyszlam z kapieli, masz racje ale autorce chodzi o sam fakt nie posiadania mieszkania a nie inne aspekty