Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pączuszek84

Moje odchudzanie w Nowym Roku 2009-Definitywnie i na 100!!!

Polecane posty

ananasku a nie epiej odstawic ten zdradliwy majonez i uzyc jogurtu nauanego? roznica niewielka w smaku a w kaloriach przepasc....

Dla mnei wielka. Za pare dni mi minie, ale teraz mam smaka na niego. Boże jestem jak kobieta w ciąży jak coś jest na co mam wielką ochotę to muszę to zjeść. Poza tym to ja się mieszcze w 1000kaloriach chce jeśc w granicach 800-1100kalorii i myśle, że sie mieszcze i tak jem by nie musieć sobei wszystkiego odmawiać. Poza tym macie jakeiś sprawdzone ćwiczonka do wykonania w domu?

melduję,że zrobiłam kawę ale nie zjadłam suchara tylko dwa plastry sera żółtego i kilka suszonych śliwek

ja moge szczerze polecic abs 8 minut na brzuch:) narazie bola mnie miesnie ale juz po kilku seriach czuje lepsze napiecie miesni:) tylko jak spalic ten tluszcz...:( niech te mroz mija ja chce biegac:(

Zrobiłaś mi ochotę na ser:D Ale ja dziś sera nie będę jadA:) Chyba, że bardzo mnei najdzie chętka to zjem jeden z małych serków a one maja 60-70 kalc więc nic strasznego:)

co do ćwiczeń w domu-eksploatuję się tak na maratonie z psem,że póki co mi wystarcza,ale strasznie mi wstyd przy was,bo wy tak ćwiczycie.Miesiąc temu kupiłam hula-hop z piękną myślą jak to sobie będę kręcić na serialu.I jakie rozczarowanie-nie umiem,nie pamiętam a jako dziewczynka kręciłam.Wczoraj o 18 zabrałam się do kółka znowu-nie mogę nic ukręcić.A mój pies,mój wielki pies-ten,który mnie tak wykańcza na maratonach,ten,którego się wszyscy boją(niepotrzebnie-jest łagodny)dostaję szału jak widzi kółko i szczeka na mnie jak wariat.

heh... ja strasznie kocham basen i bieganie.. tylko czekam az bede miec mozliwosc!! moze uda mi sie zalatwic karnet na basen i silownie to bede biegac na biezni i plywac.. ach najlepsze sa kardio na odchudzanie, jakbym teraz biegala czy plywala to by bylo pieknie juz za 2 miesiace, a tak orbirek to mi dziala glownie na nogi i tylek, ok fajnie, ale jednak ja jestem typ jablko i chce zgubic brzuszek:) eluteria- tez kiedys kupilam ale porzucilam rownie szybko jak kupilam:) tyle ze moze masz po prostu to mniejsze hula hup, bo jest jedno mniejsze i jedno wielkie i to wielkie jest dla doroslych:)

No ale naprodukowałyście postów:P 1,5 godziny mnie nie było, a tu już nowa strona przybyła. Jejku jak czytam, jak wy malutko jecie, to aż podziwiam, ja bym chyba nie wytrzymała tak dłużej niż 3 dni:P Ja też chcę biegać, ale czekam aż będzie cieplej, nie mogę sobie pozwolić na chore gardło, bo pracuję głosem, a jakbym się nachapała zimnego powietrza, to zapalenie na mur-beton!! Hula hop faktycznie powinno być jak największe-moje ma 1 m 10 cm średnicy. Małego też za chiny bym nir ukręciła!!

A ja nie mam hulahop, buuuu. No niewiem ide poszukać w necie jakiś ćwiczeń albo skusze się na te 8minutowe.

orbitrek jednak nie spali mi tluszczu z brzucha, musze od kolezanki zabrac moj pas neopreonowy na brzuch to beda efektywniejsze cwiczenia..:)

to orbiterek jest głównie na nogi i tyłek?ja szukam czegoś na te partie,bo brzucha nie mam właściwie w ogóle.Najgorsze te uda i biodra no i biustu też bym trochę oddała ale to chyba niemożliwe-nawet jak byłam szczupła to musiałam go dźwigać

Biust to i moj problem! Pare dni temu przymierzałam piękną sukienkę wszędzi ebyła dobra, oprócz biustu...

hehe, no ja mam nogi ok, ale w sumie zawsze mozna poprawic:) no orbi niby na kazda partie ciala, ale ja tam nie czuej zeby mi brzuch pracowal, chyba ze jak zwieksze czas to moze wtedy:P pas alatwie to bedzie cos dzialalo:)

a kochane macie a narzekacie- przestancie:) estesmy kobietmi, biust musi byc:) jak bedziemy szczuple i bedzie biust to posagi seksu!:)

wiadomo-musi być-to atut i tak naprawdę aż tak mocno nie przeszkadza ale znam problem z sukienkami-mój wstrętny tyłek się mieści a góra najczęściej nie.Dlatego jestem dwurozmiarowa:dół 40,góra 42,w porywach 44

kochana ja tez mam budowe atletki, wieki gram w siatkowke, mam rozbudowane barki i biust 80D takze wiem o czym mowisz, ale trudno taki nasz urok:)

no to ja się szykuję na spacer z psem.Będę po 20,chyba,że mężuś wróci z pracy to może mnie nie być.Tak czy siak będę jutro,a może jeszcze dziś.

spoko, mnie tez facet wyciagnal na jakies wyjscie wiec cos pochodze, ale najpierw brukselki zeby nie bylo napadu wieczornego, do 1000 kcal sie zmiescilam:) bede jeszcze po cwiczeniach, bo bede cwiczyc jak wroca a potem do was szybko wskocze:)

czesc kochane:) chcialam sie wczoraj odezwac kolo 21.20 ale cos mi szwankowala kafeteria i odpuscilam:) jak u was wczorajszy wieczor?:) u mnie wszystko zgodnie z planem:) odezwijcie sie!

Gość meedżik
a mnie czeka jutro spotkanie z waga :(

sniadanie: 7.30- activia truskawkowa i grahamka 80g II sn: grahamka 80g nie wiem ile taka grahamka moze miec kalorii..:P dzisiaj w planach jeszcze jogurt z krazkiem ryzowym i jablko:) buziak!:) p.s. odzywajcie sie czesciej..:(

cześć!Wczoraj po spacerze zjadłam kolację-zupkę mleczną z łyżką makaronu i łyżką ryżu.Chciałam do Was zajrzeć,ale kafeteria się nie odpalała.Dziś na śniadanie ryba po grecku i łyżka sałatki warzywnej(niestety z majonezem),na drugie śniadanie to samo tylko w mniejszej ilości.Na popołudnie mam zaplanowane odkurzanie-to się trochę poruszam.