Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rii9

czy mialyście takie objawy

Polecane posty

Gość rii9

od 4 lat staram się o dziecko-bezowocnie! Generalnie mamy małe szanse-ale ostatnio czuje się kiepskawo inaczej niż zwykle! od kilku dobrych dni boli mnie jakby macica i chodzę często do ubikacji! To 22 dzień cyklu i nie wiem czy to zapalenie pęcherza czy może coś innego...2 dni temu robiłam test negatywny! Ale dzisiaj ból jest jeszcze silniejszy i trwa na bank od 24 grudnia

Gość rii9
Taak leczyliśmy się bo to moj mąz ma złe parametry nasienia-i czeka nas najprawdopodiobniej in-v! Wyniki nasienia chwilami były kiepskie a chwilami nawet nawet -teraz ostatni sama podaje męzowi promen

Gość ja mam podobnie jak ty
z tymi objawami... bol macicy i od 2.01 a bol jajnika mialam 26.12. 3.01. czyli 23 dc mialam straszne parcie na pecherz ale to chyba nie zapalenie pecherza bo nie pieklo i dzis mi przeszlo. ale bol pozostal testowalam dzis ale wiem ze to duzo za wczesnie...

Gość rii9
ja też już nic nie wiem jestem totalnie wygłupiona a ból nasila się wieczorem ile innych objawów nie mam -totalni nic tylko lekko piersi się powiększyły a to pewnie na okres i tyle;)

Gość rii9
*ale innych

Gość rii9
Princpolo-masz racje ale czasami się już nie da pozytywnie myśleć1

Gość manna30
nie chcę Wam dawać złudnej nadzieji, bo wiem, ze najbardziej boli rozczarowanie. mnie na początku ciąży przez pierwsze dwa miesiące cały czas bolał brzuch jak na bardzo bolący @ i nawet przez myśl by mi nie przeszło, że zafasolkowałam. mam nadzieje, że tak samo jest u Was, że ten ból, to objaw powiększającej się macicy, czego z całego serca Wam życzę i trzymam kciuki

Gość rii9
manna30-dziękuje...! ja już nie wiem czemu mam przypisywać ten ból czy nadchodzącej miesiączce czy Bóg wie jeszcze czemu... Pozdrawiam

Gość a kiedy testujesz
? moze zrob badanie krwi? to nawet jutro mozesz zrobic..

mnie tez bolaly strasznie jajniki/podbrzusze jeszcze zanim mialam dostac okres, a pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy :) mam nadzieje ze Wam tez sie w koncu uda :)

Gość rii9
ok-zrobie badanie krwi-ale robilam test-być może że było zbyt wcześcnie na wykrycie ale ok.12 powinnam mieć miesiączke Dzieki dziewczyny ze ten optymizm ;)

Wiesz masz duze szanse ze jestes w bardzo wczesnej ciazy. Ja jestem teraz w czternastym tygodniu a zaczelo sie od bolu macicy i zapalenia pecherza w tym dwa pierwsze testy tuz pospodziewanym okresie wyszly negatywne. Dopiero badanie laboratoryjne powiedzialo wynik pozytywny.

Dziewczyny, test robiony przed spodziewana miesiączką jest mało wiarygodny. Życzę Wam powodzenia :)

Gość rii9
Dziewczynki ale mnie nakręcacie i chyba się skusze na te badania w laboratorium...Tera generalnie jakoś nie czuje bólu niby tej macicy ale pewnie rano znowu się zacznie;) mam tylko takie uczucie jaby to była niestrawnośc i skręt kiszek... Mi dwa testy wyszły negatywne ale ten pierwszy robiłam 2 dni przed sylwestrem!

Gość rii9
kARENINA-nie!!dziękuje!! ;) ;)

Gość pełna nadzieji
ja tez mialam takie objawy,a do ubikakcji chodze srednio raz na 2 godziny,ale dostalam dzisiaj okresu wiec u mnie chyba nic z tego:(

Gość rii9
Nie chce cię nakręcać! Moja koleżanka też dostała okres ale miała go tylko 3 dni a przez 2 ostatnie dni miała ciemne plamienia! ;)