Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chance

odchudzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hej jasne ze nie mamy nic przeciwko....im nas więcej tym lepiej zdrad tajniki swej cudownej diety:))

COSMOPOLA- SKĄD JA TO ZNAM.... CORAZ BARDZIEJ PIC MI SIĘ CHCE ALE CO NAJGORSZE MAM OCHOTĘ NA PUSZE COLI:/ BO WODY MAM POD DOSTATKIEM....:)) PARĘ DNI TEMU KOPIŁAM SOBIE SNICKERSA I LEŻY I CODZIENNIE GO OCZAMI JEM;D

Gość Cosmopola
Mocna - naprawde jestes mocna bo ja bym juz tego snikersa dawno zjadla :p ma za soba 30 min interwalow na rowerze jeszcze tylko brzuchy a tobie jak poszlo? Zaczarowana - witaj koniecznie powiedz jak ci si udalo schudnac az tzle i czy bylo ciezko. no i powiedz cos o tej diecie, nazwa niezbyt apetyczna :)

HMMM NAWET LECZ CHYBA BĘDZIE ZMIANA POGODY BO MOJE KOLANA BOLĄ JAK..... WIEC ROWERKA NIE DAŁAM RADY ZROBIĆ STANĘŁO NA BRZUSZKACH

cześć dziewczynki,witam was serdecznie z zimowej stolicy.Nic nie mogło mnie tak ucieszyć jak wasza pamięć .Jeśli chodzi o dietę to nie jem zbyt dużo, dużo chodzę więc może coś zrzucę. Będę się z wami łączyć jak mi się uda , bo mam problemy z internetem.Pozdrawiam i całuję

Gość Cosmopola
No chance! Nareszcie się odezwałas! Brakowało nam tu ciebie! Kiedy wracasz gorskich wojazy?

wracam 1 lutego,jutro idę trochę pojeździć na nartach to może trochę spalę.Jutro się do was odezwę.

Gość Cosmopola
Cześć dziewczyny właśnie zrbiłam sobie 20 min interwałów i wzięłam prysznic - jest cudnie! (poza momentami w których sobie przypominam że waga nadal ani drgnie !!! ) Czy to z powodu okresu czy diety? Jak myślicie ? Nie wiem czy mogę jeszcze bardziej ją zaostrzyć, jak będzie za mało zbilansowana to znowu będę miała jojo jak się patrzy po jej zakończeniu. Myślałam, że po wczorajczych ćwiczeniach coś ruszy...

Witam kolezanki,nowo przybyle rowniez:) normalnie mnie zawstydzacie,łyzwy, narty, rowerki...no to i ja musze cos wymyslec:) mam pytanie do nowej kolezanki jaka to dieta zelazna,bo widze fajne efekty,gratuluje:) chanse to Ty sobie ferie zorganizowałas,troszke zazdroszcze;) ale masz super bo nic lepszego nie ma jak ruch na swiezym powietrzu cosmopola a jak własciwie wygladaja Twoje cwiczenia?? mocna a Twoje? macie cos sprawdzonego? dzis ładna pogoda to ja inaczej na swiat patrze wiec moze przeprosze sie ze steperkiem:)

Gość zaczarowana11
DIETA ŻELAZNA Stracisz 7-8 kg. W tej diecie bardzo ważna jest kolejność posiłków i żelazne trzymanie jadłospisu! 1 dzień śniadanie: herbata lub czarna kawa obiad: 2 jajka na twardo, 2-3 liscie salaty lub maly pomidor kolacja: duzy kawal chudego mięsa /gotowanego lub pieczonego bez tluszczu/, zielona salata z cytryna 2 dzien s: herbata lub czarna kawa, suchar o: duzy kawal miesa /smazony stek wolowy/, salata z cytryną k: gruby plaster szynki, maly pojemnik jogurtu 3 dzien s: czarna kawa, suchar o:dwa plastry selera smazone na oleju, nieduzy pomidor, male jabłko k: 2 jajka na twardo, plaster szynki, 2-3 liscie salaty 4 dzien s: herbata lub czarna kawa, jeśli musisz-suchar o:1 jajko na twardo, 1 filizanka tartej marchwi, grubszy plaster żółtego sera k: duza miseczka sałatki owocowej, maly pojemnik jogurtu 5 dzien s: 1 filizanka tartej marchwii z cytryną o: duzy kawal chudej, gotowanej ryby, nieduzy pomidor k: niespodzianka, czyli NIC 6 dzien s: czarna kawa, suchar o: duzy kawal gotowanej kury, zielona salata z cytryną k: 2 jajka na twardo, 1 filizanka tartej marchwi 7 dzien s: herbata lub czarna kawa o: kawal miesa pieczonego lub gotowanego, jakis owoc k: to, na co masz ochote Dieta monotonna. ale rezultaty są :)

to taka a\'la kopenhaska?:) chyba nie dla mnie,ale wierze ze rezultaty sa,musza byc,jesli juz to wole amerykanska,tez niewolnicza ale dla mnie jakos bardziej \"strawna\":) Ty w dwa tyg schudlas pięć kg? to bardzo ładnie,naprawde dobry wynik:)

Gość zaczarowana11
po tygodniu mam 5 kg do tylu, tyle ze ja mam naprawdę z czego zrzucać:)

Gość Cosmopola
No tak ta dieta żelazna to faktycznie prawie jak kopenhaska. Powiedz zaczarowana czy to na tej diecie schudłaś 15 kg? jeśli takto czy wróciłaś do normalnego jedzenia? Najbardziej podoba misię kolacja dnia 7 czyli "to na co masz ochotę" :) co wtedy jadłaś? Hej doktorowa! pytałaś o interwały-to ćwiczenia na czym chcesz steperze, skakance, rowerze, biegi tylko ze zmienną intensywnością czyli2min wolno, 2 min średnio, 1 min bardzo szybko do utraty tchu i tak na zmianę. Interwały powodują że się nie nudzisz i dają rekordowe spalanie kalorii w krótkim czasie.

Gość Cosmopola
Zaczarowana, a jakie masz wymiary? tzn waga i wzrost?

cosmopola dzieki,jak tylko sie zmusze do cwiczen bede o tym pamietac:) dzis na rozruch wysprzatałam mieszkanie,zawsze to cos, rano miałam jeszcze troche energi,za to teraz...szkoda gadac motywacji nie mam dostatecznej...co Was moje drogie motywuje??

Gość karorka
witam:) mnie motywuja moje ukochane dzinsy, ktore aktualnie sa mi troche za ciasne;) w ogole juz widze jak pojde sobie na zakupy i wszystkie ciuszki beda ladnie lezaly:) hihi. fajna ta dieta zelazna, chyba lepsza niz amerykanska, ale co z efektem jojo? w ogole slyszalam, ze zima nie powinno sie stosowac drastycznych diet, bo latwiej przeziebienie zlapac, a grypa szaleje... pozdrawiam dziewczyny!

Gość Cosmopola
Ja właśnie skończyłam moje interwały na rowerku, na brzuchy nie mam siły bo jeszcze mnie po ostatnich wszystko boli :( Mnie ostatnio nic nie motywuje nawet mój Bon Prix ale kupiłam dziś sobie w kiosku nowy nr Shape rewelacyjna gazeta polecam dziewczyny! Karorka a Ty nie odpowiedziałaś na moje pytania?

Gość Cosmopola
przepraszam Karorka pomyliłam Cię z zaczarowaną nie gniewaj się topik się nam tak powiększa że nie nadążam z imionami :) ale im nas więcej tym ciekawiej.

Gość zaczarowana11
Przed żelazną schudłam 10kg. Nie jadłam nic po 16,17. 3x w tygodniu aerobik. Nie stosowałam jakiś specjalnych ograniczeń w jedzeniu. Teraz mam zamiar zamienić ziemniaczki ryżem, białe pieczywo na ciemne, no i oczywiście zero słodyczy chociaż do lata:) mam 174 cm a co do wagi to naprawdę wstyd mi się przyznać :( Wiem, że ważę o wiele za dużo i dlatego postanowiłam wziąć się za siebie.

Gość szasz
Ta żelazna serio taka dobra?? Piszcie o efektach??Kto stosował i ile zrzucił??? Bo ja jestem 2 tydzień na diecie kisiel czyli jem kisiel i go nie słodze,prócz tego kawa.Ale to monotonne i trochę mnie już nudzi.Byłam przed jeszcze 2 tyg.na diecie.Nie jadłam słodycyz,nic po 18itd.dużo warzyw....nic smażonego. Nie wiem czy jeśli przejdę na żelazną to dam rade w tydzień schudnąć 7kg?? Startowałam z 63kg obecnie mam 56.2kg. Co myślicie?? Do 15lutego musze wazyć poniżej 53kg. Odchudzam się od 5stycznia.

Gość szasz
Na żelaznej to 7kg traci się w ciągu 2 tyg.tak...???Trzeba ją stosować 2 tyg.,tak??Dla mnie to właściwie i lepiej

szasz,jest na forum o dietach topic o diecie zelaznej tam znajdziesz wszystkie konkrety,nasza kolezanka na tej diecie piec kg schudła w tydzien,wiec nie miało i jadłospis tez podała,poczytaj:) cosmopola Ty to jestes zawzieta,w dobrym tego słowa znaczeniu,podziwiam:)

Gość Cosmopola
Zawziętości już mi coraz bardziej brak! nie mogę się doczekać jutrzejszego ważenia. Obawiam się że nadal nic się nie zmieni, ale dzięki wam widzę że czasami odchudzanie trwa dlugo ale rezultaty są to moje jedyne pocieszenie, bez was już bym się poddała. Mocna - idziemy dziś znowu na ćwiczenia? A może któraś do nas dołączy?

ja jestem po cwiczonkach:) i jaka jestem z siebie dumna! 1godz i 15min na steperku:) wreszcie sie zmobilizowałam... tzn po przejrzeniu mojej szafy i przypomnieniu sobie ile mam pieknych łaszkow do ktorych nie wchodze..i jeszcze długo nie wejde,ale od czegos trzeba zaczac:) boje sie tej wiosny,wchodze do kuchni zagladam do lodowki a potem za okno i mowie...nie,nie moge,musze byc silna

A JASNE ZE IDZIEMY:) JA DZIŚ NIE MIAŁAM ZA BARDZO JAK DBAĆ O ZDROWIE BO CAŁY DZIEŃ PO MIEŚCIE BIEGAŁAM I Z BRAKU LAKU ZJADŁAM 2 BUŁKI SUCHE :/ WIEC ĆWICZENIA MI SIĘ PRZYDADZĄ....

wybaczcie ze jestem monotematyczna ale słyszałyscie prognozy pogody? w kwietniu ma juz byc przeszlo 20stopni! to prawie lato na moja wyobraznie to działa jak nic innego...ide pocwiczyc:) milego dzionka

Gość zaczarowana11
doktorowa *House* jaki masz steper?? Ja tylko czekam żeby się cieplej zrobiło i ruszam na rowerek :)

zaczarowana mam taki normalny steperek bez udziwnien,bez regulacji oporu,ale jest ok \"czuje moje nogi\" ,dzis tez dałam rade 50min ale jutro moge miec ciezki dzien....goscie beda no i wiadomo trzeba cos na stół postawic...dobrego:( duzo pokus