chance 0 Napisano Luty 21, 2009 pisałaś coś wcześniej,że on ma dziewczynę i że mówił ci że mu na niej zależy, więc nie bardzo rozumiem wasze relacje.Może niech on najpierw wybierze którąś z was, bo z tego wynika że działa na dwa fronty a to już dobrze o nim nie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 21, 2009 DZIEWCZYNY MOŻE POROZMAWIAMY NA SKAYPIE CO WY NA TO....? A ZE BYŚCIE MOGŁY MI DORADZIĆ TO MUSIAŁABYM WAM WYSŁAĆ ROZMOWĘ KTÓRA WŁAŚNIE SIĘ SKOŃCZYŁA I KTÓRA DOPROWADZIŁA MNIE DO ŁEZ.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 21, 2009 NO I CZEKA MNIE ZAJEBIŚCIE CIĘŻKI TYDZIEŃ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM ZE DO TYGODNIA SIĘ SPRAWA WYJAŚNI MIEDZY NIM A TAMTA.... JEZU... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 21, 2009 Przykro mi Mocna ja nie mam skaype'a! Co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 21, 2009 A TAK MYŚLAŁAM ZE UDA NAM SIĘ POGADAĆ. ROZMAWIAŁAM Z NIM DZIŚ PRZEZ SKAYPA I TEL JAKOŚ UDAŁO SIĘ NAM DOJŚĆ DO POROZUMIENIA:)) A CO NAJLEPSZE NIE CHCIAŁ SIĘ ROZŁĄCZYĆ MIMO IZ SIĘ UMÓWIŁ Z KOLEGA NA PIWO... A Z TAMTA SIĘ WYJAŚNI DO KOŃCA TYGODNIA WIEC BĘDĘ KULA NERWÓW PRZEZ TEN CZAS. DZIEWCZYNY PROSZE WAS NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE.........!!!!!!!!! CHYBA RUSZYŁO GO TO ZE PRZEZ 3 MIESIĄCE ZDOBYWAŁ MOJE ZAUFANIE I TERAZ JE NARUSZYŁ I MUSI SIĘ NA NOWO O NIE STARAĆ I POMÓC MI W NIEGO UWIERZYĆ ....ROZMAWIAŁO SIĘ JAK DAWNIEJ ZACZYNAŁ MÓWIĆ O CAŁOWANIU I O PRZYTULANIU BOŻE JA BEZ NIEGO NIE MOGE :))))) A KIEDY SIĘ DOWIEDZIAŁ JAK ZŁE SIĘ CZUJE TO ZACZĄŁ SIĘ TAK MARTWIC JAKBY NAPRAWDĘ MU ZALEŻAŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 22, 2009 No Mocna jakbym słuchała o sobie z przed lat. Większość facetów nie lubi mieć na sumieniu łez kobiety więc na razie nie dopatruj się w tym niczego. Zaoszczędzisz sobie rozczarowań. Znajdź odskocznię (wiem że to nie łatwę bo nie możesz myśleć o niczym poza nim) ale to Ci pomoże nabrać dystansu. Mocna pamiętaj facet zawsze musi szaleć za Tobą bardziej niż Ty za nim inaczej będziesz cierpiała nawet jeśli będziecie razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 OKROPNY TYDZIEŃ SIĘ SZYKUJE DOBRZE ZE BĘDĘ PRACOWAĆ TO NIE BĘDĘ MIAŁA ZA WIELE CZASU NA MYŚLENIE. TERAZ TO JUŻ TYLKO KWESTIA CZASU ONA LUB JA. A PO WCZORAJSZEJ ROZMOWIE ZACZYNAM CORAZ BARDZIEJ MYŚLEĆ ZE JA...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 22, 2009 Zyczę Ci tego z całego serca!!! Koniecznie daj znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 JASNE ZE DAM ZNAĆ TERAZ BĘDĘ TU CHYBA JESZCZE CZĘŚCIEJ NIŻ ZWYKLE....Z TYCH NERWÓW BĘDĘ MUSIAŁA SIĘ PRZED KIMŚ WYGADAĆ... JAK TAM IDA WASZE DIETY? U MNIE ĆWICZENIA ODPADAJĄ POWOLI NIE MAM NA NIE SIŁY A JAK MAM TO MAM LENIA I WOLE O NICH NIE MYŚLEĆ RANO ZROBIĘ 100 A WIECZOREM STANDARDOWO 150 BRZUSZKÓW NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE.... TAK NA DŁUŻSZA METĘ TO MOJE NIEJEDZENIE JEST OK....BO I TAK MOGĘ SOBIE POZWOLIĆ NA PIZZE CZY JAKIEŚ INNE ZACHCIANKI KALORIE SIĘ WYRÓWNAJĄ A JA I TAK MAM PIENIĄDZE W KIESZENI I MOGĘ WKONCU SOBIE ODŁOŻYĆ JAKAŚ WIĘKSZA SUMĘ.... A WŁAŚNIE ZNACIE MOŻE JAKIEŚ MIEJSCE GDZIE MOŻNA NA PARĘ DNI WYNAJĄĆ JAKIŚ DOMEK LETNISKOWY? MUSZE GDZIE JECHAĆ NA 3-4 DNI ODPOCZĄĆ I ZAPOMNIEĆ SIĘ BO NIE WYROBIE NERWOWO:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 22, 2009 Mi jakoś idzie ale trening dziś chyba odpuszczę bo wczoraj miałam temp. 38,5 już dziś jest ok ale nie wiem czy pójdę biegać. Jeślichodzi o domek to zależy gdzie chcesz jechać góry czy morze. Jeśli góry to zdecydowanie polecam Bieszczady-błoga cisza i święty spokój. Nad możem byłam przez wakacje było świetnie warynki super gospodarze życzliwi i gościnni ale cena za dobę 270,00 pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 BYLE GDZIE CHCE POROSTU GDZIEŚ JECHAĆ ŻEBY ODŻYĆ TROCHĘ.... CZUJE ZE MI TO POTRZEBNE.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 22, 2009 Zależy ile chcesz wydać jak masz więcej środków to jedź do SPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 NIESTETY TAKICH AZ NIEPOSIADAM....:/ NAJLEPIEJ ŚRODKI OGRANICZYĆ DO MINIMUM ALE BEZ PRZESADY... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 22, 2009 Hej. ja również jestem na diecie którą sobie sama ułożylam znaczy nie ułozylam ale nie jem pewnych rzeczy :) I działa [jestem 5 dzień na diecie ] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 GRATULUJE:) DAMY SOBIE RADE Z TA DIETA NIE MA SIĘ CO MARTWIC.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 22, 2009 Właśnie :) Jeśli sie coś chce to napewno to wyjdzie :) Tylko trzeba sie starać i nie dawać sie pokusom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 RAZEM DAMY SOBIE RADE....TRZEBA TYLKO CHCIEĆ:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 22, 2009 POWIEDZ Z JAKIEGO PUŁAPU STARTUJESZ I JAKI MASZ CEL PRZY JAKIM WZROŚCIE? I ZDRADŹ COŚ WIĘCEJ O DIECIE...:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 23, 2009 NO TO ZACZYNAM TEN CIĘŻKI TYDZIEŃ NIE WIEM O CZYM ON Z NIĄ CHCE ROZMAWIAĆ SKORO ONA JUŻ MU POWIEDZIAŁA ZE NIE SA RAZEM NO ALE NIECH MU BĘDZIE.... TYLKO POWIEDZCIE MI CZY MOGĘ GO POD KONIEC TYGODNIA JAKOŚ PODPYTAĆ O I JAK.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 23, 2009 ulala... ja sie pojechałam wczasowac a tu.... kącik miłosnych porad,ja sie nie dede udzielac w tym temacie,z doswiadczenia wiem i kazdy to wie ze zakochani prosza o rady ale... robia co serce dyktuje.Mi wyglada mocna ze on nie jest uczciwy,kilku takich spotkalam i wiem co mowie chance,a gdzie Ty mi sie podziewasz? gdzies wyczytałam ze do 73 zeszlas?to pieknie gratuluje. Ja stracila 4kg dobre i to na poczatek:) nowa kolezanke poprosze o diete,jesli to nie sekret?:) pozdrawiam Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 23, 2009 No Mocna coś mi się zdaje że doktorowa ma świętą rację. A w ogóle to miło cię widziec doktorowa myślałam że nas opóściłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 23, 2009 Czy on gra uczciwie czy nie to jednak serce nie sługa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 23, 2009 cześć doktorowa, no właśnie troszkę nam się topik przebranzowił ale to nic , człowiek trochę przestanie myśleć o nadwadze. A ja tak mam 73 kg i znowu nic się nie dzieje.Chciałabym już w końcu ujżeć szóstkę z przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 23, 2009 chanse dlatego ze ja tez marze by 6 z przodu wrocila robie co moge, poogladalam stare zjecia i pomyslalam jak to sie stało??? przeciez przez 6 lat udawalo mi sie utrzymac wage 62-64 kg max! ale brutalna rzeczywistosc Holandii nastroila mnie depresyjnie i oto sa efekty. W piatek nie zjadlam nic,a teraz mam 3 dzien oczyszczajacej, znacie pewnie 1 dzien kapustka,2 dzien ziemnieczki, 3 dzien owoce i.... zegnamy 3kg:) no przynajmniej ja pozegnalam,a dzis nawet pocwiczylam godzinke i jestem z siebie dumna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 23, 2009 Hej dziewczyny! Czarny wyszczupla więc postanowiłam zmienić image :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 23, 2009 ja tez postanowiłam zmienic stopke:) mam nadzieje ze bedzie mnie mobilizowac,dzis cwiczyłam ponad 2 godziny,mam jakiegos powera;) oby tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 23, 2009 JEST UCZCIWY DZIŚ MI TO UDOWODNIŁ... ALE SKORO WAM PRZESZKADZA PRZEBRANŻOWIENIE TOPIKU TO.... COSMOPOLA DZIĘKI ZA WSZYSTKO....NA CIEBIE TO MOŻNA LICZYĆ :)) A CO DO RESZTY PAN TO CZUŁAM ZE TAKA REAKCJA NASTĄPI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 23, 2009 Mocna nie martw się! Jestem skłonna uwierzyć że nie miał złych intencji tak to już jest że życie nie jest czarne albo białe, a człowiek jest bardzo skomplikowaną emocjonalnie zagadką. A co konkretnie się stało Mocna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 23, 2009 PO PROSTU JUŻ WIEM ZE NIE CHCE MNIE STRACIĆ I ZE ZNACZĘ COŚ DLA NIEGO TAK SAMO JAK ON DLA MNIE:)) I JAK DOBRZE PÓJDZIE TO BĘDĘ GO MIAŁA NA WYŁĄCZNOŚĆ..... DZIĘKI COSMOPOLA ZA WSPARCIE:)) IM BARDZIEJ GO POZNAJE TYM BARDZIEJ.... A KIEDY ZAMYKAM OCZY MMMMM :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 24, 2009 a ja za to czułam ze ktos nam sie tu obrazi... ale to nic,ja juz jestem taka ze mowie co mysle mocna ja Ci z całego serca zycze zeby to był ten... ale to czy jest uczciwy pokaze czas,za rok moze jesli cos z tego wyjdzie,wroc tu i powiedz mi ze sie mylilam,a wtedy Cie przeprosze.... bo wiesz ja kiedys mieszkalam z kims kto wrocił kiedys z pracy przytulił mnie i powiedział \"nie wyobrazam sobie zebym przyszedł kiedys do domu i Ciebie tu nie było\" ...a rowno 2 tygodnie pozniej przed dzien moich urodzin,spakował mi wszystko w reklamowki i był juz z inna i wiem ze Ty teraz myslisz zs oczywiscie mialam pecha i nie wszyscy sa tacy... ale tak jak mowie powiedz mi to za rok,dwa a nie wiem czy i to wystarczy by wiedziec kogo sie pokochało nie potrzebnie sie zegnasz,bo jesli ten topik nie jest juz o dietach to ja powinnam sie pozegnac chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach