Cosmopola 0 Napisano Luty 24, 2009 o dietach czy nie ja muszę sie wyżalić moja waga stoii od paru dni jest ciągle 57,4 a przecież cwiczyłam wczoraj buuuu jestem rozczarowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 24, 2009 cosmopola nic sie nie martw,to pewnie chwilowy zastój,moze masz trudne dni? albo to cos innego, a przypomnij mi ile masz wzrostu? moze Ty juz osiągnełas optymalna dla siebie wage? a czy Twoj mąż znalazł jakąś prace? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 24, 2009 DOKTOROWA-CZY SIĘ OBRAZIŁAM....HMMMM MOŻE NIE ALE TAKIE ZACHOWANIE MI NIE PASUJE WIEC SAMA WIESZ. A DOSKONALE CIE ROZUMIEM SAMA MIAŁAM TAKA SYTUACJE JAK TY I TO NIE RAZ WIEC WIEM O CO CI CHODZI MÓJ UKOCHANY TRZYMAJĄC MNIE ZA RĘKĘ PATRZĄC MI W OCZY POWIEDZIAŁ ZE CHCE MIEĆ ZE MNĄ DZIECI I ZE CHCE MI SIĘ OŚWIADCZYĆ I WTEDY PODAROWAĆ PIERŚCIONEK PO SW. PAMIĘCI BABCI....ZOSTAWIAŁ MI KARTECZKI SMS \"SZKODA ZE SPISZ CHCIALAEM CI TYLKO POWIEDZIEĆ JAK BARDZO CIE KOCHAM\" ALBO DZWONILI BYM PRZYJECHAŁA DO NICH BO SA PO NOCY A I TAK BĘDĄ CZEKAĆ JAK JA PRZYJADĘ ŻEBY ZASNĄĆ OBOK MNIE ZROBIĆ MI ŚNIADANIE I ODWIEŹĆ MNIE NA ZAJĘCIA A TU ZAPOMINAJĄ O MOICH URODZINACH PRZYCHODZĄ PIJANI BO PRZECIEŻ KOLEGA MIAŁ URODZINY I CHCIAŁ SIĘ Z NIM NAPIĆ...CHCĄ MNIE PRZEPROSIĆ A TU DOWIADUJE SIĘ ZE JESTEM ZDRADZANA... KOLEJNY {OPIEKUN KOLONIJNY} BYŁ ZAWSZE PRZY MNIE A TU ZNALAZŁ SOBIE NA KOLONI INNA. KOLEJNY PIJAK I KŁAMCA CHCIAŁ MNIE ZGWAŁCIĆ.KOLEJNY MIAŁ JUŻ NARZECZONA.KOLEJNY MIEDZY POCAŁUNKAMI WYSZEPTALI DZIEWCZYNO JAK KTOŚ MÓGŁ CIE RANIĆ A SAM BYŁ NIE LEPSZY I TAK BYŁO AZ 7 RAZY.... A PAWEŁ....PAWEŁ JEST 1 OSOBA KTÓRA POZNAŁAM GDZIE PRZESZLIŚMY PRZEZ WSZYSTKIE ETAPY POKOLEJI I JUŻ WIELE RAZY POKAZAŁ ZE MU NA MNIE ZALEŻY I TERAZ KIEDY POSTAWIŁAM WARUNEK NIE BYŁ ZADOWOLONY ALE KIEDY POWIEDZIAŁAM MU ZE DZIĘKI TEMU WIELE MI WYJAŚNI I BĘDZIE MI LEPIEJ I ŁATWIEJ BEZ SŁOWA SIĘ ZGODZIŁ. JEST PIERWSZA OSOBA KTÓRA JEST PRZY MNIE ZAWSZE BYŁ KIEDY SKOŃCZYŁ SIĘ OSTATNI MÓJ ZWIĄZEK JEST PIERWSZA OSOBA KTÓRA WIDZIAŁA JAK PŁACZĘ ZA INNYM JAK JESTEM CHORA W PIZAMIE{MOWIE PIERWSZA OSOBA CHODZI MI O FACETA KTÓRY MI SIĘ PODOBA} WIDZIAŁ MNIE W TAK WIELU SYTUACJACH.BYŁ I JEST PRZY MNIE ZAWSZE.WIELE RAZY UDOWODNIŁ MI ZE ZALEŻY MU NA MNIE ZE CHCE MNIE TAKA JAKA JESTEM I CZUJE SIĘ PRZY NIM TAK KOMFORTOWO ZE....KIEDY JEST PRZY MNIE CZUJE SIĘ ROZUMIANA JEST MI JEDNOCZEŚNIE PRZYJACIELEM JAK I CHŁOPAKIEM Z KTÓRYM CHCIAŁABYM BYĆ... JEST PIERWSZYM CHŁOPAKIEM O KTÓREGO WALCZĘ KTÓREMU POWIEDZIAŁAM TO WSZYSTKO I KTÓREGO NIE POZNAŁAM Z MYŚLĄ CHCIAŁABYM BYĆ Z TOBĄ. LAMIE WSZELKIE STEREOTYPY I JUŻ NIE RAZ MI TO POKAZAŁ I UDOWODNIŁ.NAWET KIEDY JEST MI ŹLE POTRAFI WSZYSTKO WYTŁUMACZYĆ I POKAZAĆ Z INNEJ STRONY. DAJE MI TAKA SILE DO ŻYCIA I CZUJE SIĘ PIĘKNA PRZY NIM CZUJE SIĘ BEZPIECZNIE KOMFORTOWO WIEM ZE KIEDY JEST OBOK BĘDZIE DOBRZE.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 24, 2009 COSMOPOLA-BĘDZIE DOBRZE NIE MARTW SIĘ TO CHWILOWY ZASTÓJ ZOBACZYSZ.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 24, 2009 mocna z twoich wcześniejszych wypowiedzi można było wywnioskować że ty się zakochałaś dopiero co, ze to jakaś nowa postać w twoim zyciu, dlatego miałyśmy objekcje co do jego intencji ale skoro wy się już znacie szmat czasu to może faktycznie to jest ten jedyny. I nie wiem czemu się obruzasz, że nasze zachowanie ci nie pasuje. Przecież chciałaś naszej poradya terz ci to nie pasuje. Przecież i tak zrobisz jak zechcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 24, 2009 powiem krotko...ja wierze w miłosc,widze ja kazdego dnia patrzac na rodzicow,wierze ze sa uczciwi mężczyzni...tyle ze ja ich poprostu nie spotykam,trudno,nie pisane mi love story jak innym ,dzis gdy mam juz prawie 32 lat,pogodziłam sie z tym,cenie sobie dzisiaj spokój wole to niz krwawiace serce.Z wielu powodow jestem uprzedzona i moze nieobiektywna.Ty mocna widac jestes silniejsza,po tylku przejsciach nie poddajesz sie... kazdy ma swoja droge,ja i pewnie chanse i cosmopola dobrze Ci zyczymy,oby to był ten jedyny.... a teraz na temat...ja sie dzielnie trzymam,zostały mi jeszcze koktajle z diety cambridge to sobie popijam chciałabym w tym tygodniu ujrzec na wadze 80kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 24, 2009 chyba nam się mocna na dobre obraziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 24, 2009 doktorowa powiedz ile ta dieta cambridge cię kosztuje i czy jest skuteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 24, 2009 chanse ja tek sproszkowane zupki i torebki kupiłam latem zeszłego roku,ale nie miałam na tyle wytrwałosci,troche mi zostało i teraz pije bo juz od 5 dni sie staram jak moge zeby cos zgubic,w sumie wychodzi drogo jakies 21 zl na dzien.. wiec lepiej diete np z winem zastosowac i szybko i taniej i sznasa na jojo podobna,wiec po co przeplacac.A co Ty teraz stosujesz? jesli mocna sie obraziła,a mam nadzieje ze nie,to moge tylko powiedziec ze moim zdaniem powodu nie było,chyba ze nie wszystkim wolno swobodnie wyrazac opinie na ty topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia malostkowa Napisano Luty 24, 2009 hej dziewczyny znam super diete na której mozecie schudnąc szybko bez uszczerbku dla zdrowia. link -> imgjsdhkajsdh.osa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 24, 2009 NIE OBRAZIŁA SIĘ TYLKO W PRACY BYŁA I OT MOJA NIEOBECNOŚĆ NA TOPIKU.... A CO DO OBRAZY TO NIE OBRAZIŁAM SIĘ LECZ ZDENERWOWAŁAM A MÓWIŁAM ZE ZNAMY SIĘ DŁUGO ALE NIE WAŻNE JUŻ.... ZACZYNAM MIEĆ DOŚĆ TEJ DIETY..... {ZNÓW MAM OBSESJE NA PTK KALORII} :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 24, 2009 Mocna dzięki za słowa otuchy i za pamięć. Mojego męża przywrócili do pracy (związki zawodowe) i wierzcie mi nie chciałabym drugi raz takiego stresu przerzywać w cięgu jednej nocy po tym jak się dowiedziałam schudłam 1,5 kg ale dzięki za taki sposób. Mocna myślę że masz szczęście przeżywać taką miłość i życzę Ci żeby Wam się udało. Trzymam kciuki! Ja osobiście nie jestem idealistką i widzę ludzi takimi jakimi są. A są skomplikowani wewnętrznie czasem chcą dobrze ale im nie wychodzi, czasem nie wiedzą jak postąpić, czasem będąc w związku mają ochotę na skok w bok, niektórzy potrafią kochać kilka osób naraz, a inni nie potrafią kochać wcale. Wiem oczywiście że jest też druga grupa ludzi- zimnych drani bez skrupułów i wrednych sucz i tym nie nalerzy się zrozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 24, 2009 A tak w ogóle to może przestańmy gadać czy się ktoś obraził czy nie bo robi się tu toksycznie. Po co o tym mówić. Ja właśnie zrobiłam 18,5 km na rowerku i trochę brzuchów i mam nadzieję że jutro waga poleci :D Mocna a ty się nie poddawaj jutro znowu ćwiczymy i nie objadamy się bo jutro jest Środa Popielcowa a więc post :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 25, 2009 HEH NIE MA OBIJANIA SIĘ KURDE NIE WIEDZIAŁAM ZE MOŻE BYĆ TAK CIĘŻKO POCIESZYĆ CHŁOPAKA ZAKOCHANEGO W BYŁEJ{\"BRAT\"} AZ MI SIĘ SERCE KRAJE:/ ALE JA GO JUŻ POCIESZE. COSMOPOLA-NIE DZIĘKUJE ŻEBY NIEZAPESZYC:)) SERIO PIERWSZY RAZ MAM JAKAŚ TAKA SILE DO WALKI I DO MIŁOŚCI ALE DOBRA BO ZNÓW USŁYSZĘ ZE ZMIENIAM TEMAT.... A CO DO DIETY TO CZY WAM TEZ JEST TAK ZIMNO NA NIEJ? JA JUŻ NIE WYRABIAM OD PARU TYG JEST MI POROSTU TAK ZIMNO ZE CO ZAŁOŻĘ TO NIC NIE DAJE.... AZ BOJE SIĘ WEJŚĆ NA WAGĘ NALEŚNIKI Z SEREM NIE BYŁY DOBRYM POMYSLEM :/ JAK POMYŚLE ZE MÓJ MISIEK WŁAŚNIE ZJADA SMACZNA KOLACJE BO CHŁOPAK ZGŁODNIAŁ I JEMU TO NIE SZKODZI A JA COKOLWIEK ZJEM A NIE POĆWICZĘ ZARAZ IDZIE NIE TAM GDZIE TRZEBA TO AZ MNIE SKRĘCA....ALE MUSZE DAĆ RADE. TYLKO WIECIE CO SOBIE MYŚLĘ? OK ZEJDZIEMY DO NASZEJ ODPOWIEDNIEJ WAGI I CO POTEM WRÓCIMY DO TEGO CO BYŁO I ZNÓW BĘDZIEMY GRUBE I TO TAKA ROBOTA....:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 25, 2009 6 dzien zmagan:) nie jest zle,a nawet jest b.dobrze ,pościągałam z chomika ćwiczenia,calanetics,cos Bojarskiej i inne i sobie pocwicze jak zejde ze steperka:)musi byc w tym tygodniu 80 i kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta25 0 Napisano Luty 25, 2009 Cześc dziewczyny.... A ja juz mam dość ciągłego liczenia kalorii i ciągłych ćwiczeń:((((Niby nie mam na co narzekać 176/62 ale ten cholerny brzuch:((((PO dwóch operacvjach mi taki został!Poza tym tzw. "boczki" osz.....szlag mnie trafi!!!dlatego dzisja postanowiłam podratowac się czymś co podobno pomaga:)))Złozyłam zamówienie..100 za 4 miesiące kuracji i basta...jak to nie pomoże to już pal licho...zostaje taka jaka jestem....a jak sie komuś nie podoba..to won:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 25, 2009 kazdy robi co moze:) ja sobie własnie posłuchałam technik relaksacyjnych...aksamitnym głosem pan mowił mi jaka bede piekna jak schudne,jak bede sie wtedy postrzegac i jak mnie beda widziec inni... i tak 25min sugestywnego przygotowania na moje lepsze i pikeniejsze nowe wcielenie:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 25, 2009 cosmopola nie pochwaliłas sie ze masz swoj własny topik? czy ja to przegapiłam? czyli tu doradzasz w sprawach sercowych a tam dietetycznych? tez sie zmywam,wybacz chanse ja musze sie starac i miec wsparcie a ten topik choc fajny czasy swietnosci ma juz za sobą,moze sie jeszcze spiszemy ,powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 25, 2009 Hej doktorowa! Nie zmywaj się. Ja zglądam i tu i tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 25, 2009 Potrzebuję wsparcia i nastawienia że się uda bo sama już bym się poddała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 25, 2009 A tu jak w życiu, raz jest dobrze a raz źle.Tym razem widzę ,że już naprawdę zostałam sama:( Ja oczywiście też potrzebuję wsparcia ale nikt się tym nie przejmuje.Moja waga nadal stoi.Próbowałam już kopenhaskiej i herbalife i nic.Nie mam siły, jestem słaba,jestem do dupy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 25, 2009 moja koleżanka straszne schudła odstawiając tylko chleb i ziemniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 25, 2009 DOKTOROWA CZYŻBYŚ MIAŁA JAKIEŚ ALE ZE COSMOPOLA MI POMOGŁA? JEŚLI MASZ COŚ DO KOGOŚ TO POWIEDZ WPROST A NIE.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 26, 2009 wiesz mocna...moze wiecej myslenia o innych dobrze by Ci zrobiło ,jestes tak zajeta soba ze to Ci przeszkadza czytac ze zrozumieniem,jestes przewrazliwiona dziewczyno, cosmopola robi na dwa fronty a mnie sie czepiasz,jest tu duzo topikow dla zakochanych odsyłam do lektury,kafeteria ma dzialy TEMATYCZNE! chance suellen@poczta.fm mieszkamy calkiem blisko a jak chcesz pogadac to podac Ci gg albo telefon,trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 26, 2009 dobrze doktorowa odezwę się do ciebie, ale mimo wszystko bedę próbowała reaktywować ten topik. Także dzisiaj zaczynam liczyć kalorie. No i generalnie muszę się ograniczyć, chociaż ja właściwie nie jem dużo więc nie mam pojęcia co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 26, 2009 Doktorowa ja nie "robię na dwa fronty" od kiedy to jest obowiązek pisania tylko na jednym topiku?! Wiele dziewczyn odzywa się na wielu topikach a ty się czepiasz myślę że sama nie wiesz o co :D co zazdrość ci 4 litery ściska? Uważaj na słowa, a jeśli ktoś tu myśli tylko o sobie to właśnie Ty. Wróciłaś z wakacji rozwaliłaś topik i myślę że jesteś z siebie zadowolona. Nara! Chance a ty się nie przejmuj na kopenhaskiej byłam 4 razy a wytrzymałam do końca tylko raz ta dieta nie jest dla normalnych ludzi. Musisz wierzyć że ci się uda i nie myśl o sobie w ten sposób bo na pewno jesteś świetną osobą i na pewno dasz radę. Mocna napisz do mnie! Trzymaj się i powodzenia oby ci się udało. Może się spotkamy na innym topiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 26, 2009 DOKTOROWA-JA ZAJĘTA SOBĄ? RACZEJ TY HMM.....ZAZDROSNA JESTEŚ ZAROZUMIAŁA BABO.... CO PRZESZKADZA CI ZE IDZIE MI CORAZ LEPIEJ A TOBIE NIE?! OJ SZKODA MI CIE DZIEWCZYNO.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 26, 2009 COSMOPOLA-JUŻ WCZORAJ DO CIEBIE NAPISAŁAM :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach