chance 0 Napisano Luty 26, 2009 dziewczyny przestańcie do cholery. Życie jest tak krótkie i ciężkie.Wszyscy żyją w stresie. Po co robić sobie jeszcze przykrosci.Czy nie fajniej byłoby się wspierać w trudnych chwilach.Przecież tak dobrze zaczęłyśmy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 26, 2009 chciałabym zebyśmy zaczęły od nowa w tym samym składzie, bez uraz. W koncu i tak się prywatnie nie znamy więc chyba nie będzie problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 26, 2009 chance zgadza się, ale do kogo ten post? Przeczytaj historię i zwróć uwagę kto zaognił sytuację! Forum powinno być do miłej dyskusji a nie do obrażania się na wzajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 26, 2009 Cosmopola no chyba ty nie masz mnie na myśli, ze niby ja zaogniłam sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Luty 26, 2009 chance no oczywiście że nie! razem wspierałyśmy Mocną kiedy było jej ciężko i uważam że dobrze Mocna miała odwagę otworzyć się przed nami a my próbowałyśmy jej pomóc. Wróciła doktorowa i się zaczęło! Tyle mam na ten temat do powiedzenia i nie mam ochoty już dłużej ciągnąć tego tematu, bo tak jak powiedziałaś życie jest zbyt krótkie na takie pierdoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja sobie będę tutaj dalej pisała,w końcu to mój topik i nie ma powodu żebym z niego rezygnowała.Mam nadzieję że ktoś się do mnie dołączy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 27, 2009 witam wszystkich.Dzisiaj postaram się nic nie jeść tylko będę piła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 27, 2009 nadal nic nie jadłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 27, 2009 mam zamiar zrobić sobie dzisiaj głodówkę, moze jutro też, a potem pomyślę o nowej strategii. moze ktos ma jakiś pomysł, a może ktos się dołaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 27, 2009 czy nikt się do mnie nie dołaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Marzec 1, 2009 dzisiaj też jestem na głodówce i zaraz idę na aqua aerobic.Mam nadzieję ,że waga w końcu mi drgnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Marzec 1, 2009 właśnie wróciłam, ale było super,teraz wypiję jogurcik i do łózia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Marzec 1, 2009 widzę zę wszyscy mają mnie w dupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość looziczka Napisano Kwiecień 2, 2009 ja się z formoline nie odchudzałam, ale zaczęłam je brać jak skończyłam się odchudzać. teraz je łykam po to w sumie żeby już nie przytyć, póki co to dobrze mi to wychodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minciana Napisano Czerwiec 30, 2009 Ja też jestem za tym, że jak ktoś chce i ma na to kase to się spokojnie może tabletkami wspomagać. Formoline z tego co wiem o tyle są dobre, że można je łykać od czasu do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach