Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość Bydle XLL
póki nie puki. K***a ten internet to mordowania ortografi

Gość gsugiao
A czy w trakcie takiej diety powinno sie rowniez cwiczyc? Bo wiesz, nie chcialabym, zeby moje cialo po zdobyciu kilku kg zrobilo sie sflaczale, chcialabym wyrobic miesnie i dobrze wygladac. Ale z drugiej str boje sie, ze jak zaczne cwiczyc to zgubie te kg. Co o tym myslisz?

Dziewczyny a może ktoś ma jednak na sprzedanie ten peritol albo co kolwiek po czym przytyje bo z moim lekarzem wcale nie mogę się dogadac??? Chyba wcale mi nie chce pomóc.

ja mam diabencozide magnum wzielam jakies 10 tabletek i mam do sprzedania

to srodek anaboliczny, powoduje przyrost masy ciala, zwieksza łaknienie, taki pisze na opakowaniu

Gość Bydle XLL
Delikatne cwiczenia przy takiej diecie są wskazane. Chodzi tu o cwiczenia siłowie, dlatego ze trening aerobowy(bieganie, rower itp) przyniesie odwrotny efekt w postaci utraty wagi. Trening silowy pod okiem instruktora na silowni to najlepsze rozwiązanie, choć kosztowne i troche czasochlonne szczegolnie dla osob ktore pracują. Nalezy także zwrocic uwage intruktorowi aby dobieral wam odpowiednie obciążęnie (nie za duze) zebyscie zbytnio się, brzydko mówiąć nie rozłrosły bo umięsniona kobit

kupilam opakowanie za 25 ale za 15 moge sprzedac + lkoszt przesylki jakiesik pewnie 5 zl :P

Gość Bydle XLL
oj u ucieło polowe wypowiedzi. Skonczylo sie na tym ze umięśnione dziewczynki to niezbyt fajny widok. Tak więc z cwiczen polecam po krótce. Uginanie ramion ze sztangielkami Wyciskanie sztangielek na ławce skośnej i poziomej (ewentualnie sztange ale pod okiem instruktora) przysiady z małym obciążeniem trening mięśni barków ze sztangielkami lub TYLKO pod okiem instruktora na suwnicy smitha. Trening tylnych i przednich aktonów mięśni naramiannych, odradzałbym bocznych gdyż powodują optycznie poszerzanie barków.

no wiesz na jednych dzila na innych moze nie...ja przerwalam z przyczyn zdrowotnych ( te moje kochane wrzody) i mi leza niepotrzebane teraz

Gość Bydle XLL
Wypowiedź powyżej to przyklad ze dziewczynki nie powinny bawić sie suplementami/odżywkami. Dibencozide magnum to nie srodek anaboliczny, to srodek zawierający dużą ilość witaminy B12 poprawiającą łaknienie. I bez tego dacie rade przytyc. Po za tym odradzałbym experymentowanie z tą witaminą w duzych dawkach bo mozna nabawić sie trądziku różowatego, a gorszej odmiany chyba nie ma. Dieta, trening to podstawa. Zadnych suplementów, nie jesteście kulturystami

ehhh wrzody nie mam od daibencozide magnum,a co do srodka anabolicznego to tez mysle ze nie jest bo sklad na to nie wskazuje, ale poprostu napisalam to co pisze na opakowaniu

tu duzo dziewczyn stosowalo diabencozide wraz z jakimis cwiczeniami i domowymi i takimi na silowni :P ja oczywiscie do nieczego nie namawiam :D zeby nie bylo :D

Gość Maluszek hihi
Oj Bydle dobre z ciebie Bydle :) A powiedz mi jeszcze co na zakwasy po treningu bo to jest straszne :( nie da sie cwiczyc tak zeby ich nie bylo ?

Ka_ha86 A nie masz może na zbyciu tego peritolu bo tym byłą bym bardziej zainteresowana...

mam do wykupienia na odpisie z recepty 2 opakowania... gdziesik to mialam poczekaj poszukam

Już próbowałam chyba na wszystkie sposoby go zdobyc i nawet kłamac nie umiem tylko wyszłam z apteki czerwona jak burak i tyle.

Gość Bydle XLL
Nie jestem dietetykiem, studiuje medycyne dlateg ostrzegam przed braniem suplementów przez, bez urazy laików. Co do zakwasów maluszku biedny, niestety nie da sie tego uniknac. Trening dobry to taki trening po ktorym są zakwasy. Na treningu niszczysz włókna mięśniowe, po treningu, przy zastosowaniu odpowiedniej diety, organizm je odbudowuje, w miejsca zniszczonych włókien mięśniowych, syntezowane są nowe, grubsze, silniejsze, przystosowane do intensywniejszej pracy. Z biegiem czasu zakwasy przestaną sie pojawiac gdy mięśnie przyzwyczają sie do beztlenowego wysiłku. Ze sposobów na zakwasy polecic moge, gorącą kąpiel co rozrzedzi krew, ukrwi mięsien i odprowadzi kwas mlekowy z mięśni do wątroby co przyspieszy proces regeneracji, dieta bogata w białko i DOBRA rozgrzewka przed treningiem. Niestety zlotego srodka na zakwasy nie wynalazl jeszcze nikt

tylko czy ja tego nie wyrzucilam ehhh musze polukac bo nie chcialam juz tego wykupywac wic gdziesik to wlozyllam mam nadzieje

Gość Bydle XLL
Uszkodzenia wątroby, szpiku kostnego i zmiany w rozmazie krwi to jedne ze skutków zabaw z Peritolem. Powodzenia :)

ja jestem zu[pelnie zdrowa a po drugor peritol podaje sie tez dzieciom :P wiem ze tak pisze ...:P

Gość Bydle XLL
Dzieciom podaje sie też morfine jak konają na nowotwory. To ze cos podaje sie dzieciom to nie znaczy ze to nieszkodliwa ambrozja

Gość Bydle XLL
Zrobicie jak zechcecie, tylko jedna rada jeszcze. Forum jest publiczne i monitorowane, radze nie handlowac srodkami na recpete na tak publicznym forum bo grozi za to ładny paragraf.

Widze że na tym forum nie za bardzo możemy rozmawiac. To mój e mail ania_nwe@wp.pl. Napisz tam....