Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość she.
o no to gratulacje!:) matko ja tez tak chce,ja jutro ide na badania do lekarza, a pozniej chce peritol:D oby mi przepisała. to po jakim czasie te 2 kg przybylo;> a widzisz tak po sobie ze cos przybylo? ciesze sie razem z Toba:*

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
mc biore peritol i kreon tak jakos bedzie teraz kupilam ten 25000 i po nim jakby sie ruszylo:) jasne ze czuje po sobie dlatego sie zwazylam chociaz nie chcialam ..myslalam ze wybiore 1 op i wtedy sie zwaze ale ciekawosc zwyciezyla:) czuje najbardziej w udach i tylku:)

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
dolaczylam do swojej diety czekolade ..codziennie:)

Gość she.
achaa;] nie no to ja tez jutro udaje sie po to i oby mi to wreszcie pomoglo. Bo ja tak chce przytyc a tak mi trudno:(

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
she: uda Ci sie..i reszcie tez:) ja sie muszepilnowac z posilkami jem co 3 h nie maprzepros:P:) hehezobaczymy jak bedzie dalej ogolnie to ten kreon 25000 duzo daje bo jak bralam slabszy efektow nie bylo...:Oalbo byly niezauwazalne:(

Kurde jak tak czytam ze ktos przytył i tak sie cieszy to az sama mam ochote znowu leciec do lekarza po peritol :D Tylko ze obawiam sie ze mi nie przepisze... Hmm ciekawe czy sam kreon cos by pomogł ?

Gość she.
Witam Was. Ehh jestem dziś jakoś zdołowana i załamana:( Byłam u lekarza,ale nie chciala mi przepisać peritolu tylko wcisnela jakis syropek ziołowy o nazwie BIOARON C. taa ;/ jestem sceptycznie do niego nastawiona:( ciekawe jak mi pomoże. i To 3 tyg mam brać,zobacze jesli chocby po tyg niczego nie zauwaze to skoncze te beznadziejne nadzieje o przytyciu.LEkarka powiedziała ze nad peritolem pomysli jak to mi nie pomoże..Zrobilam badania,pobrano mi krew zobaczymy czesc wynikow bedzie jutro a czesc w nastepnych dniach. Ależ mnie to wszytko wkurza, no mam dość:( jejj jak dobrze,ze jest to forum i mogę swoje jakies tam odczucia napisać..yh cholera! :((

Gość lenka24
witam wszystkich ja znowu rzucilam palenie nie jest latwo ale jakos daje rade od nowego roku przytylam juz 5 kilo staram sie jak moge wiec jesli sie czegos chce to mozna .....ja wyprobowalam juz wszystkiego co mozliwe i powiem wam ze dziala owszem ale do momentu brania albo pare miesiecy po i waga znowu leci takze najlepiej uzbroic sie w cierpliwosc i do wszystkiego dojsc wlasnymi silami i naturalnym sposobem

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
lenka: wlasnymi silami czyli jak?:(

Gość ewelina chuda
W moim przypadku własne siły nic nie dają...:/

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
mi sie kiedys udalo przytyc wlasnymi silami ale wtedy dlatego ze mialam prace fizyczna i byl duzy wysilek teraz mam spokojna prace siedzaca studia i kg mi spadaja:(

Gość ewelina chuda
A ja mam pytanko czy uważacie, że chude dziewczyny takie jak my podobają się facetom bo wydaje mi się , że faceci wola grubsze...:/

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
nie podobaja sie:( wiem bo jak kiedys mialam 8kg wiecej:) to mialam wielki tylek i o zdjeciach widze ze wygladalam super kazdy mi to mowil i powodzenie mialam wieksze a teraz? zle sie czuje sama ze soba i o niczym nie mysle jak o tych kg:(

Gość ewelina chuda
Chłopaka nie mam , ale nie jest źle z facetami, ale boje się, rekacji jak zorientuje się , że jestem taka chuda. Strasznie się krępuje. Bo zaraz będzie , że jestem jakaś anorektyczka. Zdecydowanie faceci wolą grubsze...

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
noo z pewnoscie nie lubia wieszakow kobieta ma miec cialo musie byc zaokraglona w biodrach i miec tyleczek..ja tez tak sadze :)

Gość ewelina chuda
Nie pozostaje nic innego jak jeść, jeść i jeszcze raz jeść hehe choć nie wierze, że moja waga kiedyś pokaże więcej niż 47 kg...:/

Gość Koksik09
Jak przytyć ? To proste , duże cięzary mało serii. Oczywiście dieta. Ponad 100 g białka dziennie drogie panie :] Noi nie można pić alkoholu

Gość ewelina chuda
a czemu nie można procentów? Ja dużo imprezuje i mam się bawić bez % nie przejdzie...:P

ooooo Dziewczynki a wy tutaj jesteście:D:D WFD Ja mam 156 wzr i waże 41 Bo schudłam ;/ Ja bym chociaż 46 chciała ważyc;d Jak tam stare forumowiczki żyją??

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja tam jestem sklonna brac wszystko aby przytyc...innej rady nie ma ...silami naturalnymi nic nie wskuram musze sie wspomoc

Gość she.
Ja to samo. Własnymi siłami już nie dam rady,teraz musze się czymś wspomóc. Eh inaczej nie widze jakiejkolwiek szansy. :(

Gość lenka24
ja moje przybieranie na wadze zaczelam od 46 kilo teraz mam 60 ale zajelo mi to 2 lata cierpliwosc to podstawa niestety na poczatku kombinowalam ze wszystkim mass xxl portagen peritol kreatyna silownia i fakt ze lacznie przytylam 18 kilo teraz spadlo juz troszke ale staram sie wlasnymi silami i to 9 kilo co zgubilam to nadrabiam takze zycze wam tez powodzenia

Gość Agsztyla
Witam was...ja jestem z tym samym problemem co wy...mam 173 cm wzrostu i waze 49 kg...chciala bym strasznie przytyc ale nie moge.. .jem sporo i nic nie ma zadnych efektów;/ duzo ludzi wlansniemi dokucza ze jestem wieszakiem itp... mi zreszta to tez przeszkadza...ta moja figura...troche kilo by nie zaszkozilo. napewno lepeij bym sie poczula....zna ktos jakis dobry preparat na przybranie na wage...????

Gość chuudaa
Witam. Ja też mam z tym problem. Mam 175cm wzrostu a ważę zaledwie 55kg. Jem bardzo dużo każdy się dziwi gdzie ja to mieszczę i żartują sobie że "lepiej mnie ubierać niż karmić"! Co z tego? Mam pracę siedzącą caly czas przed komputerem i dalej nic to nie działa :-( Najgorsze jest to że mam strasznie chude nogi i jako kobieta chciała bym wyjść sobie w spódnicy ale to sie poprostu nie da gdzie wystawiać na świetło dzienne takie "dwa chude szczudła". Reszta w miarę mi się podoba ale te nogi...brrrrr.... Zna ktoś może jakieś ćwiczenia na nogi żeby wyglądały jakoś lepiej??? Faceci zawsze mówią boże jaka ty jesteś szczupła, jakie masz długie nogi itd. a co z tego jak nie mogę ich pokazać! Jak wyszłam kiedyś w spódnicy na miasto to miałam wrażenie że wszystcy się na nie patrzą i śmieją z tego jakie to one są chude!!!! Ratunkuuuuuuuuuuuu...........!!!!

Gość she.
Ja słyszałam,że na chude nogi dobre są przysiady,albo ćwiczenia ze stepem. ale czy to prawda to nie wiem:( w sumie te przysiady powodują chyba zwiększenie mięśni w łydkach i udach,tym samym stają się one grubsze. Warto spróbować,ja kiedyś robiłam nawet ok 100 ;D ale jakos straciłam wiare i przestałam,ale dziś chyba od nowa zacznę:) Chociaż coraz bardzije tracę wiarę w moje kilogramy:(( nawet ten głupi syropek Bioaron C nic narazie efektów nie przynosi,jutro kolejne wyniki badań i ide do lekarza po peritol bo juz mam dosc tego wszystkiego!;|Żadne syropki ziołowe nic nie dadzą mi;/ a dziewczyny czemu nie piszecie:( smutno jak tak pusto tu..

Gość agsztyla
ja nieraz sobie mysle że jezeli ktos duzo je i nic nie tyje to ze ma taka przemiane materii dobra...i sie tez obawiam ze nawet zadne tabletki nie pomoga...ale mam nadzieej ze ejstem w bledzie.... bo mam starsznie chude nogi i rece ze szkoda gadac..patyki normlanie...niektorzy normalnie mysla ze sie niedlugo polamie

Gość hudess
No właśnie strasznie tu pusto. Czyżby wszystkie przytyły i już nie meją o czym pisac:) Ja teraz mam zamiar kupic jakiś gainer. Może to mi pomoże...

Gość a.pl
Dziewczyny ja mialam ten sam problem...... Bralam Peritol, fakt faktem przytylam troszke. Odstawilam tabletki i zajadam sie wieczorami:) Pije soczki wysokokaloryczne, jeden litr takiego soku to 600 kalorii:) Codziennie wieczorem robie 100 przysiadow, efekty sa moje uda sa jakby grubsze czuje to ubierajac spodnie;( sa bardziej obcisle:) Dziewczyny zacznijcie robic przysiady sa skuteczne:)

Dziewczyny bralam Peritol, przytylam troszke, jednak odstawilam tabletki, poniewaz pomagaja one w poczatkowym stadium brania:) Zaczelam ojadac sie wieczorem, pije wysokokaloryczne soki, jeden litr to 600 kalorii:) i cos ruszylo:) Wieczorami robie 100 przysiadow:) Efektyy sa , spodnie sa bardzie obcisle:) buziaki!!!!!

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
do a.p ale teraz nie bierzesz zadnych lekow, tak? i tyjesz...:) super powiedz konkretnie co robisz i jak