Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość masz zaburzenia obsesyjno komp
a jakie masz wymiary dziewczyno ?

Gość ewelina chuda
To ja Ci zazdroszczę bo podejrzewam , że z taka figura musisz super wyglądać a nie jak szkieletor:)

Gość chudzinka91
ewelina chuda- ja mam 165cm i waze 46 kg, takze mamy podobne figury... jem za 3 a nadal waga nie rosnie

Gość ewelina chuda
tez masz takie taczki chude i nóżki?bo to mi najbardziej przeszkadza i te kościste ramiona fuuuuuuj

Gość ewelina chuda
Mojej koleżanki siostra jest wyższa niż ja ma 170 cm wzrostu a waży tyle co ja a wygląda w sam raz nie wiem jak to jest możliwe...naprawde:/

Ewelina chuda - ja mam chude ręcę i nogi, kościste ramiona - to jest najgorsze :/ Szczególnie, że niedługo studniówka. To będzie koszmar :D Ps. po jakim czasie zauważyłyście poprawę po zażywaniu peritolu i kreonu? Czy utrzymuje się ona po odstawieniu tych leków?

Gość chudzinka91
dokładnie i wystajace kości miednicy ;/

Gość ewelina chuda
Współczuje tez miałam problem na studniówce , żeby pozastawiać swoje kości jakoś się udało:)Jak to fajnie czuć , że nie jest się samemu ze swoim problemem:)Chyba nikt nie rozumie mnie tak jak Wy:)))

Gość chudzinka91
ehh...rozumiem i to doskonale...ciagle cos wcinam, no do cholery czemu nie tyje?!

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
witam was kochane ponownie:) ja dostalam po peritolu wilczego apetytu ale dopiero po 2 butelce moze sie uda cos nabrac 5kg wiecej mi sie marzy bo strasznie denerwuja mnie wystajace kosci biodrowe moze po 1 butelce udalo mi sie przytyc 2kg ale poszlo mi w uda i tylek zobaczymy..kuracja trwa mam 6 peritolow(syrop)

Gość she.
Witam moje kochane;] też mam problem i cieszę sie ze nie jestem sama. Słuchajcie a nie miałyście kiedyś doczynienia z takim czymś jak " Dymatize Super Mass Gainer 12 lbs (5443 g) "ostatnio też gdzieś o tym przeczytałam. Jak myślicie,czy może to być skuteczne? Zastanawiam się pomiędzy Peritolem albo właśnie tym Dymatize tylko,że jego cena do niskich nie należy :| ale już naprawde jestem gotowa poświęcic wiele aby tylko przytyć! aa mogę dołączyć linka z tym gainerem. http://www.centrumodzywek.net/produkt,Dymatize_Super_Mega_Gainer_12_lbs_5443_g,1148.php

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja bralam odzywki dla sportowcow chyba 2 opakowania kupilam jedno kosztowalo ok200zl w promocji nie powiem udalo mi sie przytyc po tym w szczegolnosci rece ale to tylko 2 kg:O teraz jakis czas pilam mleko w proszku zmiksowane ze zwyklym staram sie jesc 5 posilkow no i peritol biore zobaczymy..moze sie uda

Witajcie dziewczyny! Ja mam 174cm wzrostu i ważę 49-50kg. Mam dośc wystających kości z miednicy, ramion itp. Jak ubieram szpilki to moje nogi wyglądają okropnie. Czuje się jak potwór na szczudłach. Naprawdę robię wszystko aby przytyc...ale niestety ciągle tak wyglądam. Dodam że codziennie zjadam paczkę chipsów, czekoladę,hamburger lub knysza i co nawet 1kg :( Chciałabym ważyc minimum 55kg :( Co robic???

Gość chudzinka91
czesc kobietki! mi lekarz nie chcial przepisac peritolu! jestem wsciekla! rozumiem co czujecie.

Gość ewelina chuda
W sumie może dobrze, bo skoro juz kilka osób nie dostało tego leku to coś z nim musi być nie tak...

Gość sucharkowa
hej dziewczyny ja mam 175cm i waze 53 kg.Z nic w swiecie nie moge przytyc.Napiszcie mi czy stosowalyscie jakies odzywki lub cos takiego?

Gość sucharkowa
dodam ze jem sporo ale nie regularnie i czasami mi sie zdazy pominac posilek:/ Nie jestem juz nastolatka mam 26 lat i od zawsze mam problem z waga.

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja stosowalam odzywki ale bez rezultatu poza tym dostalam peritol bez problemu az 6szt

Gość sucharkowa
a ile to kosztuje ile za jedno opakowanie?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja kupowalam takie dla sportowcow sa dosc drogie 5kg placilam 200zl ale to bylo w promocji ja kupilam 2 op przytylam tylko 2 kg:O

Gość she.
ahaa. no ja tak bardzo chcę przytyć! a powiedzcie moje drogie czy po tym peritolu to szybko efekty widać? bo ja juz nie wiem czego mam spróbować ale żeby dało jakieś rezultaty. a czemu lekarze nie chca go tak przepisywać ? ;| to jest jakies szkodliwe ? pozdrowienia;*

mi lekarz powiedział że mogę brać peritol tylko 2 tyg, a co chodzi o kreon to cały czas Jedni mówią tak, inni tak Zgłupieć można ehh Ja jak na razie brałam oba przez tydzien Żadnych efektów ;/

Gość she.
o:( no właśnie kazdy mówi co innego. ja juz zgłupiałam zupełnie nie wiem co robic:( ja chce przytyc tak z 5 kg narazie chociaz:( pójde do lekarza może zoabcze co mi powie. Może sobie jakies badania bym zrobiła i jak coś to bym wzięła ten peritol. niekotrzy własnie biorą peritol razem z kreonem. ehh nie wiem juz nic.:|

Ja dzisiaj kupiłam kreon, który nie jest na receptę (tzn jest jakieś opakowanie na receptę, większe chyba czy coś). Zobaczymy, może coś pomoże. Próbuję już wszystkiego...

Czy u kogoś z was wystąpiły skutki uboczne przy braniu peritolu lub kreonu?

ja biore to juz jakis czas i zaczelam ponad rok temu ale nie bralam jednym ciagiem robilam odstepy dlugie i nie mam zadnych skutkow ubocznych!!! jestem wrecz okazem zrowia na dzien dziusiejszy :P

Gość she.
no to mnie mobilizujesz;P żebym też kupiła ten Peritol;] oby mi pomógł. jej jak bym chciała,a powiedz mi jeszcze moja droga ile CI przybyło po tym preparacie:P?

Przyłączam się do chudzinek ;) Też chciałabym przytyć tak z 3 kg. Kiedyś ważyłam 47 kg, ale po peritolu miałam już prawie 54 i czułam się świetnie ;D Niestety waga spadła po odstawieniu peritolu do 51 :( Aaa mam 162 wzrostu ;) Hmm peritolu już brać nie chcę. Myślę o tej kozieradce+siemie lniane :P Bydle - z Twojego sposobu obliczania wyszło mi, że moje zapotrzebowanie to 1100 kcal :O + przypuśćy te 500 kcal to = 1600... a ja dziennie zjadam grubo po 2500 a waga stoi w miejscu.

Gość she.
wow profesorka;] to tyle udało Ci się przytyć po tym peritolu? czyli on tak działa? Powiedz mi kochana w jakim czasie uzyskałaś taki wynik? ja tez strasznie chce przytyc. Pzdr:)

Gość romigo
agaj - chyba od tego nie utyjesz :( Tobie są potrzebne stałe i dość konkretne posiłki najlepiej gdybys wychodziła z domu po zjedzeniu śniadania, potem w domu od razu obiadek na stole zupka plus drugie danie, podwieczorek i kolacja, nawet ok 19 -20 Dobra babcia by się przydała do gotowania... ;)