Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość elizaaaa
myslicie ze mam objawy?:(

Nie mysl o najgorszym:) Jesli nie jestes pewna porozmawiaj z psychologiem:) On rozwieje wszelkie twoje niepewnosci:) Mysl pozytywnie:)

Gość elizaaaa
ale cos w tym jest bo aj chce przytyc ale faktycznie ma blokade boje sie tego itd:(

Gość elizaaaa
ku przestrodze napisz jak dlugo z tego wychodzilas i jak...🖐️

Gość ku przestrodze
Do elizaa szczerze mówiąc, to wolałabym nie pisać szerzej o mijej chorobie na forum. Jest to dal mnie bardzo osobiste i trudne.... Dlatego jeśli chciałabyś porozmawiać, to może na gg? Pozdrawiam

Gość ewelina chuda
Ja to chciałabym mieć anoreksje bo i tak wyglądam jak anorektyczka. Przynjamniej by mnie leczyli i by mi pomogli przytyć a tak to walcze o każdy kg.

Gość ku przestrodze
DZIEWCZYNO, chyba nie wiesz, co mówisz.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elizaaaa
ok moze byc gg...to jest moj email gosia-sokalska@tlen.pl oczywiscie nie jest prawdziwy zalozylam go na potrzeby forum..hee napisz swoj nr gg to pogadamy

Gość ewelina chuda
Wiem , ja wiem anoreksja to straszna choroba czytałam o tym wiele i dużo programów oglądała. Oglądałam je po to , żeby się pocieszyć i zobaczyć kogoś chudszego niż ja. A myślisz , że ja mam lekko . Te ciągłe teksty , że wyglądam ja anorektyczka. Wszystko spadające z Ciebie. A latem koszmar nad wodą się nie rozbierzesz bo byś połowę ludzi wystraszyła i ja nie wiem co mówię?. Ja mam dość ja się rozbieram to czuje obrzydzenia jak widzę te wszystkie wystające kości...Myślicie , że łatwo z tym żyć. Jak się czuje obrzydzenie do własnego ciała:(((

Gość elizaaaa
wiem jak to jest ja juz nawet mam totalna obsesje na okt jedzenia ciagle mysle o posilku jak jestem na miescie zast sie czy zdaze do domu na godzine oktorej mam jesc moze zycie sie kreci wokol jedzenia:O

Gość ku przestrodze
EWELINA Nawet nie wiesz, jak ja to wszystko doskonale rozumiem.... Przez wiele wiele lat przeżywałam to samo co Ty i jeszcze więcej....

Gość elizaaaa
jak z tego wyjsc? :(

Gość ewelina chuda
Moje też i już mam dość, czasem jak przychodzą takie dni jak dziś to jest ciężko. Ile mam jeszcze jeść żeby moja waga pokazała więcej niż 46 kg nie rusza się września zeszłego roku. Jak ja mam się nie załamać...:(

Gość toll
witam! piszę do was po raz pierwszy choć śledzę forum od miesiąca. mam ten sam problem, duża niedowaga i te sterczące kości (o niektórych to nawet nie miałam pojęcia że są) :D jednak tak jak niektóre z was tu mówiły też się boję-że się roztyje....

Gość she.
Moje drogie,wyniki badań mam bardzo dobre i lekarka przepisała mi peritol.Wczoraj wzielam na wieczór jedną tabletkę i jakas godzine po od razu chcialo mi się jeść. Zobaczymy jak bedzie dalej,no muszę przynzać,że jestem senna ale to podobno minie. A powiedzcie mi,jak mam brać te tabletki? lekarka powiedziala ze 2 x dziennie. ale wy bierzecie przed jedzeniem czy to bez różnicy? pozdrawiam.

Gość aneciashow
Hej ;) też pragnę przytyć..moje wymiary są okropne i nawet nie chce ich podawać. :( proszę. pomocy..niech ktos powie.jak przytył? Moze tabletki, magiczne ćwiczenia???

Gość Ka___Ty
Jak sie chce mieć grubsze nogi to podobno najlepiej robić przysiady, wtedy sie mięśni nabiera. Sama ćwicze od 4 dni i zobacze co z tego wyjdzie... bo na efekty trzeba troszke poczekać

Gość aneciashow
Ka___Ty to może róbmy to razem !!! co Ty na to? bardzo cieszę się, ze jest ktoś podobny do mnie ;) wiesz co??? słyszałam, ze trzeba robić ich az 100 dziennie;) aa..jeszcze chciałam wybrać się do dietetyka..moze by mi pomógł?

Gość Ka___Ty
heh no jasne że razem ;p ja tam na razie do dietetyka sie nie wybieram zobacze czy po miesiącu beda jakieś efekty z mojej diety i tych przysiadów. Jak nie to pójde. może mi coś dobrego poradzi

Gość aneciashow
Ka___Ty ile tych przysiadów robisz ? ;p i jaką masz dietę ?;pp

Gość Ka___Ty
staram sie zjadać rzeczy w dużej ilości , bardzo kaloryczne i siemie lniane. A przysiadów robie po 100 dziennie. Oj ciężko jest ;p

Gość aneciashow
cięzko, cięzko ..no ale teraz jesteśmy razem ;)

Gość Ka___Ty
:) mam nadzieje że uda mi się przytyc bo w wakacje wyjeżdzam za granice i chciałabym w końcu czuć się "normalnie" bez obawy że wszyscy sie na mnie patrza .. jaka jestem chuda ;/

Gość aneciashow
proszę cię..nie mów o wakacjach ;( będę bała się pokazać na plaży w stroju kąpielowym ;(

Gość chuda magda
cześć wszystkim mam taki sam problem jak większość z was. mam 164 cm wzrostu i waże 43 kg.Mam tak wystające żebra że moge je sobie liczyc przez sweter zero cycków zero bioder nóżki jak patyczki.Składam się tylko z obwisłej skóry i kości.Wcześniej wazyłam 48 kg ale przez leki bardzo schudłam i nie moge za nic przytyć.Pochłaniam tony jedzenia i nic naprawde mnie to już zaczyna irytować.Nawet przestałam biegać i ćwiczyć ale to nie pomaga a nawet wydaje mi się że schudłam jeszcze bardziej.Może ktoś z was mi pomoże

Gość she.
a dziewczyny jak wy bierzecie ten peritol?:P tzn ile razy dziennie po ile:D i przed czy po jedzeniu.

Gość lenka24
a.p tak ja palilam a co? i to bardzo dlugo

Gość BSIL
poczytałam sobie Was... mam 175cm i waze 46... mam 26lat na sniadanie jem bulke z wedliną i serem, na drugie sniadanie np. 2gofry, obiad -czesto pizza, kebab, makarony, jem duzo miesa i ziemniakow, a pozniej 2 obiad w domu z mezem kolacje jem czasami o 23 w stosunku do moich kolezanek jem GIGANTYCZNE ilosci jedzenia a od 5lat waze tyle samo wyniki krwi itd mam dobre -bardzo dobre zadnych lekow mi lekarze nie chca przepisac bo \"jestes zdrowa\" slysze \"jedz wiecej\" a o komentarzach innych to juz nawet nie wspomne... Bliscy znajomi wiedza jak jest, ale to cale stado obgadujacych obcych staram się jeść raz na godzine zawsze mam ze sobą \"corny\" -ziarenkowy batonik albo snikersa nie pale, nie pije alkoholu chcialabym przytc 10kilo ale nie mam juz pomyslow, moja lekarka tez