Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość romigo
ja nigdy nie tyłam i nie tyję od słodyczy, hamburgerów i innych świństw, które całą Amerykę wpedziły w nadwagę.... tylko stałe posiłki bogate w ziemniary, makarony, kluchy, sosy do mięs, itp. itd.

she. - :) Hmm ogólnie wziełam 6 opakowań, tyle że pierwsze 4 odrazu, miesiąc przerwy i 2 następne, ale te 2 już mi chyba nic nie dały :| A pierwsze efekty było widać po 3 tygodniach :) Brałam codziennie 2 lub 1 tabletkę :) Dibenzum magnum (czy jakoś tak to się pisze:P ) też brałam ale nic mi one nie pomogły więc straciłam kasę.

Gość she.
Dzięki wielkie;] to ja jednak muszę się wybarc po ten peritol do lekarza. oby mi coś pomógł,mam taką nadzieję:P aa może sobie najpierw badania zrobie tak na wszelki wypadek o;)

:) Napewno Ci pomoże... Tylko zebys nie stracila pozniej tych kg jak to u niektorych sie dzieje. Wlasnie najpierw zrob sobie wszystkie badania, krew, tarczyca itp. a pozniej do lekarza po peritol ;)

no ja na poczatku przytylam po peritolu 4 kg i efekty byly juz po 2 tyg:) a teraz biorac peritol + kreon przytylam 8 kg tylko chce podkreslic ze lecze sie na wrzody wiec byc moze to bylo powodem mojego chudniecia :P

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
kaha a jak zaczelas brac i kreon to w jakim czasie udalo ci sie przytyc te 8kg?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
noo czyli to troche trwa ale co tam bede lykac zobaczymy biore juz hmmm 2 opakowania wybralam kreon 10000 i zaczynam czuc w udach i w tylku ze chyba mam troche wiecej bo spodnie sa dosc opiete:) moze zaczynam tyc hehe teraz kupilam sobie kreon 25000 moze szybciej podziala:)

Gość she.
Do: Ewelinkaaaa . A powiedz bierzesz razem z tym peritol? i ile tabletek bierzesz:P? trzymam kciuki,że przytyjesz;)

Gość ewelina chuda
a Kreon jest bez recepty?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja mam przepisany peritol w syropie 6 butelek biore raz dziennie duza lyzke przewaznie przed obiadem po posilku kreon ja kupilam te duze opakowanie kreon 25000 bez recepty bez problemu:) chyba cos sie zaczyna u mnie dziac...bo czuje w udach i w tylku ...heheh trzymam za was kciuki tez dziewczyny:) 🌼

Gość she.
ahaa;] to ja niedługo śmigam na badania i po peritol oraz ewentualnie do tego kreon:P oby pomogło to,skoro wam pomaga to może i mi? jejj mam nadzieje chociaż taką;) jesli ktoś miał jeszcze jakies styczności z tymi preparatami to piszcie ;]] ;*

Gość she.
ahaa;] to ja niedługo śmigam na badania i po peritol oraz ewentualnie do tego kreon:P oby pomogło to,skoro wam pomaga to może i mi? jejj mam nadzieje chociaż taką;) jesli ktoś miał jeszcze jakies styczności z tymi preparatami to piszcie ;]] ;*

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja w ost tyg mam wilczy apetyt non stop cos jem co godzine jestem glodna chyba leki dzialaja hehe

Gość she.
o;] no to się ciesze,fajnie ;) i mimo wszytsko chce Ci sie jesc? ja to ostatnio mam trochę stresów to tak nie bardzo:( jak Ci jakies kilogramy przybeda to napisz:D pozdrawiam;]

Gość she.
No moje drogie tu taka cisza:( ja tu często zaglądam a wy? ;PP nie opuszczac mnie,bo czuje się taka samotna:( :P

Dziewczyny a jak bierzecie te leki to musicie sie odzywiac regularnie czy jecie jak chcecie i tyjecie????

Ja jak brałam peritol to jadałam jak chciałam a nawet nie za dużo bo to akurat były wakacje więc wiadomo nie miałam czasu :P Ogolnie przez cały dzień to zazwyczaj był jakiś fast food, kanapki i slodycze :) a przytyłam 5 kg :)

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
czesc dzieczynki ja staram sie zagladac zcesto ale teraz akurat sesj zjazd wiec same wiecie:) ja staram sie jesc mniej wiecej o tych samych godzinach 5 posilkow dzennie minimum poza tym dzis na zjezdzie poznalam dziewczyne ktorej udalo sie przytyc a to dlatego ze "pokochala czekolade" je codziennie cos slodkiego batony czekolada w przerwach miedzy posilkami oczywiscie tez musze sprobowacbede jesc 3 posilki podstawpowe plus 2 miedzy posilkami w postaci czekolady ( a ja potarfie zjesc cala tabliczke na jeden raz wiec jak dla mnie to nie problem) jakies ciastka i batony itd

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
pustki tu cos:(

Gość she.
no właśnie:( ja tu codziennie po kilka razy zaglądam z nadzieją,że coś piszecie :P ruszmy ten wątek;]

Gość ewelina chuda
U mnie chyba dobrze:) Siedze u babci , która mnie żywi domowymi obiadkami już 4 dzień jem tyle, że sama siebie nie poznaje...:)Jutro wracam do domu, zobaczymy czy jakieś kilo przyblyło. Najbardziej mnie cieszy, że robią mi się coraz większe boczki:))))

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ja praktycznie tez zagladam tu kazdego dnia:) u mnie jest tak ze apetyt mam spory po peritolu wiec pewnie cos przybedzie zobaczymy ... poki co na wage nie wchodze postanowilam ze to zrobie jak wybiore pierwsze opakowanie kreon 25000 ale czuje ze cos przybylo zreszta juz to pisalam ze spodnie sa mi obcisle w udach no i kosci jakby mniej wystawaly ( biodrowe) moze sie juz zaokraglam:) poza tym kazdego dnia miedzy posilkami zjadam czekolade :) spotkalam dziewczne na uczelnie ktora w ten sposob przytyla jadla czekolade kazdego dnia ale niezamiast posilku a miedzy nimi ....zobaczmy trzymajcie sie:)

Gość ewelina chuda
Czekolada u mnie odpada bo mam problemy z cerą. A czekolada powoduje krostki na twarzy przynajmniej tak mówia...:/

Gość ewelina chuda
Jak tu cisza ostatnio panuje, zaglądam cały czas a tu pustki...Dziewczyny co wami?? Chyba , że już nie macie problemów z wagą:D

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
hej noo cos pustki tutaj czyzby kazdemu sie udalo? ja przytylam 2 kg! nie wytrzymalam zwazylam sie:):):) nadal bede lykac kreon i peritol :) a jak wam idzie?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
ciesze sie jak dziecko:):):0 z tych 2 kg