Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danio.waniliowy

co sądzicie o tym zestawie? opłaca się?

Polecane posty

Gość marietta 24
nie wg mnie nie lozko tandetne, lepiej kupic posciel osobno i lozko osobno

Gość danio.waniliowy
a co zlego jest w tym łóżku? pytam, bo jeszcze nie mam rozeznania

ja tam nie widzę nic tandetnego w tym łóżku. Wygląda jak każde normalne łóżeczko dla dziecka.

Gość marietta 24
strasznie tandetne no chyba ze nie masz kasy to kup

Gość marietta 24
w ikei tez masz takie lozko yza nie cale 100zl a jest lepiej wykonane niz te do tego dokupisz materacyk i posciel i wyjdzie nawet taniej niz 300zl

Gość danio.waniliowy
już to pisałaś, chodzi mi o wytłumaczenie co jest z nim nie tak.. a nie tylko tandetne i juz...

Gość marietta 24
jesli nie bylo by bardzo tandetne to posciel bylaby pokazawana na tym wlasnie lozeczku a nie na innym, to ze jest tandetne to znaczy ze kojazy mi sie z lozkiem 25 lat temu

No nie wiem czy wyjdzie taniej. Łóżeczko jak piszesz 100 zł, materac gryczano kokosowy następne 80-100 zł i pościel też coś koło tego więc cenowo to się dużo różniło nie będzie. A łóżeczko za 100 zł nie oznacza tandety moja droga- wiadomo jak ktoś chce to kupuje takie za 1000zł tylko po co? Autorko " nie tak" może oznaczać, że jest proste, bez żadnych bajerów, bo jakości wykonania to chyba się nie da ocenić z tych zdjęć.

Ikea to jest dopiero tandeta, tylko u nas w kraju się tym badziewiem podniecają i uważają, że to jakiś szczyt marzeń i dobrego smaku :D.

Gość agatka888
normalne łóżeczko po prostu ,przeciez dziecku nie potrzeba żadnych"bajerów" cena tez przystepna,a trzeba pamietac ze łozeczko moze i mozna kupic taniej ale materacyk i posciel to spory wydatek

PS. Mam sama to w kolorze orzechu, dokładnie to samo łóżeczko z tym materacem. Jestem b. zadowolona, materac jest super, nie odkształca się, gryka nie przesypuje. Łóżeczko jest fajne stabline, ładnie wygląda bo jest proste, szuflada też ok, jedynie przykrycie szuflady mogłoby być lepsze. Ale co do jakości wykonania i wyglądu nie mam ale.

Gość danio.waniliowy
pościel, ochraniacz, wypełnienie oraz prześcieradło to jest koszt powyżej 100 zł

Gość wiesz marietta
nie wiem czy to jest tandetne musiałabym dotknąc zobaczyc dlatego nie kupuje z wysyłki ale jeśli myślisz że z ikea nie są tandetne to się mylisz i to BARDZO mialam z ikea dużo mebli i dobrze wiem jakie to tandetne dno

Gość marietta 24
a czy ja napisalam ze ikea jest super napisalam tylko ze jak chce tanio to do ikei niech idzie i tyle

Gość danio.waniliowy
apropo koloru teak, to ostatnio czytałam tutaj na forum, że kiedy dziecko już podrośnie i zaczyna trzymać za szczebelki, to kolor schodzi... (wiadomo, rączki ciągle w buzi)

Koleżanko, ale to łóżeczko jest praktycznie takie samo :D Tylko różne zdjęcia i różne kolory :D. A pościel paktycznie na każdej aukcji jest taka sama? Poza tym, czy autorka pisała, e chce kupić tanio :D. W tej aukcji co podałaś jest g... materac. Te piankowo kokosowe materace nie nadają się do użytku :).

Wiesz co kolor teak ponoć schodzi, ale słyszałam, że w tych łożeczkach malują je czymś innym, jak chcesz to zawsze można kupić sosnę najbezpieczniejsza :D. Jednak jak dziecko podrośnie to najwyżej lakier zje :D.

Gość danio.waniliowy
więc jaki materac jest najlepszy?

ja kupie tak: lozeczko takie http://www.allegro.pl/item518607543_0088_lozeczka_tomi_iii_lozeczko_kolor_sosna.html moze nawet uzywane nie wiem ale materac napewno nowy i ta posciel http://www.allegro.pl/item515402127_posciel_mega_11el_120x90_od_darland_gratis_rozek.html do tego przewijak http://www.allegro.pl/item518417399_przewijak_we_wzorach_poscieli_darland.html co do materacy znajdziesz juz za 57zl taki sam jak w tym zestawie co ty dalas http://www.allegro.pl/item513819106_materac_kokos_pianka_gryka_120x60.html Ten twoj zestaw mi sie nie podoba jakos wole chyba dolozyc 100zl ale byc zadowolona, kolezanka ma to lozeczko ktorego link podalam i jest swietne.

Gość do tandetnej marietty
marietta - przecież pokazałaś dokładnie ten sam model co autorka topiku, tylko w innym kolorze:D To, że jest o ileś tam droższe, to znaczy że już nie jest tandetą? Czy tylko może kolor decyduje o tandecie? Zabawna jesteś. A Ikea jest hmmm bez komentarza!

Materac warto mieć lepszy, mam wypróbowane dwa, bo jeden miałam turystycznie. I kiespko sie sprawdził. Natomiast ten co podałam w Linku pierwszym jest super. w ogóle łóżeczko jst rewelacyjne a cena w sumie różni się 40 zł od twojego linka. Poza tym, wolałabym mieć dodaną szufladę niż pościel.

Gość danio.waniliowy
ja tam wolę standardową sosnę i łóżeczko bez szuflady... no i nie ukrywam, ze zależy mi na tym, aby nie wydać na ten cel zbyt dużej kwoty

Gość do tandetnej marietty
Vitaminka A - mi się podoba:) Może się i pokuszę? Narazie też szukam...

sluchajcie ja mialam to łóżeczko tyle ze z biegunami i kolor ten ciemny. Moim zdaniem jest super, mala spala w nim 1,5 roku. Nie wiem co w nim tandetnego.