Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonczona_swinia

Jestem skonczona swinia!

Polecane posty

Gość skonczona_swinia

Własnie uderzyłam reka psaw pupe. Powod - rzucil sie na choinke i zaczal ja niszczyc. Spojrzal na mnie z wyrzutem, oczy zrobily mu sie jakies szklane..i poszedl w kat.. Jest mi przykro bo to dopiero szczeniak.

Gość skonczona_swinia
Nie biłam tylko uderzyłam. Zrobił zle to musial poniesc kare.

Gość AskaaaAaa
to trzeba bylo krzyknac na niego a nie bic. tobie tez ktos powinien jebnac w dupe ;/ oddaj tego psa skoro szczeniak w dobre rece po co ma sie meczyc z taka idiotka ktora nie umie sie opanowac ;/

Gość skonczona_swinia
Dodam, że z tatą mamy takie zabawy - on się przebiera za Dina, ja go ujeżdżam. Tym razem pogalopował prosto na choinkę, skacząc nad nią nieudolnie, po czym musiałam go skarcić siarczystym klapsem. Teraz się nie odzywa co robić?

Gość skonczona_swinia
Nie wyzywajcie mnie od idiotek. Wiem,ze zle zrobilam ai dlatego jest mi przykro. Czy was nigdy nie ponosza nerwy?

Gość 17654
moim zdaniem dobrze zrobiła

Gość skonczona_swinia
Podszywacze nie śpią :/

Gość 17654
psy głupie sa koty też

Gość AskaaaAaa
ponosza nerwy? oddaj tego biednego psa! masakra jak sobie z nerwami nie radzisz to idz sie do lasu wykrzycz pobiegaj albo zrob cos ze soba czemu ma cierpiec niewinne zwierze jak wspomnialas szczeniak ktory nie wie co dobre a co zle ;/

Little_Miss_Trouble, nadal krzywdzisz moje biedne filologiczne serce?... Zmien te stopke, prosze!

Gość AskaaaAaa
17654 - a ty jeszcze glupszy/a i zyjesz ;/

Gość gtrerthy
dobrze zrobilas

Gość 17654
dobra nie będę was wnerwiał a jeśli chodzi o to co powyzej napisalem to rzecz jasna żartuje nie bierzcie tego do serca

tak powaznie to jezeli bedziesz bic psa to wiesz co tym zyskasz? ze bedzie sie on uchylal przed kazdym dotykiem twojej dloni, bedzie kulil sie gdy zobaczy reke uniesiona w gore... tego chcesz dla swojego psa? pamietaj, ze to nie jest TYLKO zwierze, zwierze czuje bol, smutek i do tego kocha bezwarunkowo! nastepnym razem pomysl troche zanim uniesiesz reke :o

Gość miły ktoś..
to jak go autorka ma wychować?? bezstresowo?

Krzyknięcie powinno wystarczyć... Patrze na komentarze i wydaje mi się, że jest tak głośno o znęcaniu się nad zwięrzętami, że ludzie popadają w paranoje:) Pies, szczenia, został skarcony, a nie skatowany - to jest duża różnica... Zwierzęta kojarzą swoje zachowania z następstwami...

Gość skonczona_swinia
Wez prosze..palnij sie w łeb troszke bo jedyne co potrafisz robic to ublizac innym.. Maluszek wlasnie zasypia mi na kolanach.. wciaz jednak mam zal do siebie :(

ja jestem ZA absolutnie za zwierzetami. i jesli to byl tylko przadniejszy klps, to dobrze zrobilas. uczysz go w ten sposob. i nauczysz takii klapsami. ale bez przesady. nie bij, tylko mocniejszy klaps.

masz zajebistego psa ;) to norma, szczeniak wszystko niszczy, a wlasciciel popelnia bledy w wychowaniu. przemoca go niczego nie nauczysz, wiec sie powstrzymuj, ale nie jestes swinia ;) no zdarzylo sie dac mu klapsa.jakbys go stlukla, to juz inaczej bym na to spojrzała .przestan ;)

Gość 17654
ale czy to powód do paniki ze pasowi dałaś klapsa ludzie giną z głodu konflikt w strefie gazy a ty masz dylemat ze psa uderzyłaś bo byl powód

Gość martinkaaaa
nie szkoda ci pieska ,jak mogłaś takie małe zwierzatko

nikt nie powiedzial, ze bezstresowo, ale pamietajmy, ze bicie nie jest metoda wychowawcza! To tylko pokaz sily i nieumiejetnosc poradzenia sobie z sytuacja w inny, lepszy sposob. Ja sama mam dwa koty, ktore jak wiadomo, sa trudniejsze do prowadzenia niz psy, dodatkowo jeden z nich to straszny rozbojnik. Jezeli robi cos nie tak, mowie do niego stanowczo, zeby przestal, ze jest niegrzeczny i jesli to nic nie daje, to idzie za kare na 10 minut do transportera.

Gość 17654
a tak serio to po co macie zwierzęta ??? psy koty