Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mama

proszę odpowiedzcie

Polecane posty

Gość juz mama

mam pytanie,pisałam juz na forum o antykoncepcji ale tam wszyscy milcza moze tu mi ktos doradzi,otóż dzisiaj podczas wyjmowania tabletki anty z blistra wycisnelam ja chyba za mocno bo cala mi sie pokruszyla:/wzielam to wszystko pokruszone ale obawwiam sie czy zadziala ta tabletka,miala moze ktoras taka sytuacje?

powinnas raczej wziasc cala kolejna tabletke to zalezy ile zostalo tej tabletki - tu nikt Ci nie da odpowedzi pewnej na 100% - lepiej sie zabezpieczaj przez najblizszy czas

Gość juz mama
pół było w całosci reszta rozkruszona wiec zebrałam to co sie dało i połknelam a byla to 13 tabletka z opakowania,pierwszy raz mi sie zdarzyla taka sytuacja a tabletki biore juz 2,5roku:(

Gość hmmm..mmm
zadzwon do ginekologa, przez tel Ci odpowie, ale fakt moze byc taki ze przez 7 dni bedziesz musiala sie dodatkowo zabezpieczac, tak jak przy zapomnianej

Gość juz mama
dzieki dziewczyny:)bo troche zaniepokojona jestem mam nadzieje ze nie bede tym 1% ktore zachodza przy tabletkach

Gość juz mama
moze ktos jeszcze mi cos podpowie?

po prostu się zabezpieczaj dodatkowo i tyle lub powiedz facetowi że teraz ostrożnie trzeba z seksem. zostało ci tylko 8 tabletek do końca opakowania więc wytrzymacie