Gość metu Napisano Styczeń 20, 2009 szczerze to chodzi o to zeby sie chlopakowi podobalo. ladne markowe bokserki, ktorych mu nigdy mama i babcia nie kupi to dobry pomysl. Oczywiscie rzecz dotyczy chlopaka , ktory ma +17 lat, bo mlodszym gówniarzą szkoda kupowac markową bieliznę za 50 zl. Malolatactwo to nawet ciezko uznac , ze "da sie ich podciągnać pod dzien zakochanych" hehehe :), wiec takim to raczej kupic tylko cos bardziej dziecinnego np: jakis kubek na kredki itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewolwer Napisano Styczeń 20, 2009 do joaasia - wlasnie o to chodzi,ze pewnie twoj facet ma "znoszone" gacie wiec kup mu jakies nowe , ciekawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emanuel 5 Napisano Styczeń 21, 2009 do rewolwer - cienka riposta :) hahhaaaaa ale sie usmiałam. brawo i pozdrawiam ps: tez jestem "za" bokserkami a przeciw wibratorom, ramką czy innym skarpetką ty wymienianym na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Styczeń 21, 2009 >>>>>>fajnyprezent ostatnio gdzieś czytałem, że jakaś osoba sprezentowała 2giej frutki, by ta osoba sama mogła wylicytować przedmiot jaki jej się podoba taaa, tylko trzeba bylo najpierw wyjasnic co to sa te frutki.... a sama uwazam ze to nei na walentynki prezent, za malo romantyczny, to raczej podpada pod urodziny, czy taki prezent bez okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Styczeń 21, 2009 a co do prezentu na walentynki to uwazam, ze bokserki sa ''zwykle''' lepiej kup mu cos z czego bedziecie sie razem cieszyc, nawet niech to bedzie cos dla samej ciebie ale z przyjemnoscia dla obojga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wojka Napisano Styczeń 21, 2009 moze wibrator dwustronny? na pewno bedą sie cieszyc obydwoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiakopterkaaa6453 Napisano Styczeń 21, 2009 plakac mi sie chce jak to czytam:( misie? gacie w serduszka? ta pedalska ramka to juz wogole kosmos;/ poduszeczki w serduszka.... biedni faceci..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniatko 0 Napisano Styczeń 21, 2009 http://www.efektcieplarniany.net/?c2=aniatko można wygrać MALIBU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroffkaxx Napisano Styczeń 22, 2009 a co myslicie o karytarurze http://www.allegro.pl/item535768352_karykatura_karykatury_na_prezent_walentynki_a3.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroffkaxx Napisano Styczeń 22, 2009 no i poźniej oprawić w jakąs antyrame, pomyslowe i śmieszne..niech sie chlopak cieszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dareku Napisano Styczeń 22, 2009 Tylko i wylacznie markowy underwear z luffluff.pl - ZADNE DZIADOWSKIE BOKSERKI W SERDUSZKA ! Tylko super boksery marki baskit, C-in2 czy Udy . Kazdy facet z jajami cos takiego doceni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania7564933 Napisano Styczeń 23, 2009 karykatura? nom zesra sie ze szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonoratkaxD Napisano Styczeń 27, 2009 Kurcze... Wszyscy piszecie o jakiś bokserkach, skarpetkach, ramkach, misiach, poduszkach, kolacjach itd. Możecie podać jakieś inne fajniejsze propozycje na walentynki co mogę dać chłopakowi z którym jestem około 9 miesięcy? ( chłopak ma 18 lat) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olololololalalal Napisano Styczeń 28, 2009 masz strone toys4boys.pl rzeczy tysiac razy lepsze niz te tandetne gówna:p we wrocku jest sklep w magnolii a jak nie to wysylka chyba 12 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A JA CHCE WYRAZIC SWOJA OPINIE Napisano Styczeń 28, 2009 http://toys4boys.pl/Toaletowy-nawigator-item81.html ZAJEBISTY...kto qutwa kupi takie gufno za 99zl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olololololalalal Napisano Styczeń 28, 2009 to zapierdalaj do slepu po skarpety;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorotka-84 Napisano Styczeń 28, 2009 http://toys4boys.pl/Walentynki-catId9.html jest caly dzial walentynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonoratkaxD Napisano Styczeń 28, 2009 Dzięki wielkie... Szczególnie podoba mi się to: http://toys4boys.pl/Zakochane-Kubeczki-item184.html tylko tak się jeszcze zastanawiam czy to bezpieczne źródło, czy wszystko będzie ok (przesyłka, zakupiony przeze mnie produkt itd) Macie pewność, że będzie wszystko ok? :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olololololalalal Napisano Styczeń 28, 2009 ja nie mialam zadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeresnia 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a ja kupilam wdzianko pokojowki i zamierzam wpasc do niego majac pod plaszczem tylko fartuszek i czarne ponczochy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeresnia 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ech tak, wiem...mojego prezentu nic nie przebije ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olololololalalal Napisano Styczeń 29, 2009 ja mojemu zrobie loda;p jak co roku;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeresnia 0 Napisano Styczeń 29, 2009 tylko wspoczuc facetowi, jak loda mu robisz raz do roku ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olololololalalal Napisano Styczeń 29, 2009 nie raz do roku tylko w walentynki przed mowie wszytskiego najlepszego;p nienarzeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salsera 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Zacznijmy od tego, ze nie obchodzę walentynek a już wszelkie misaczki, rameczki, gaciorki wydają mi się nieco infantylne (ale to może dlatego ze już dawno nie mam 15 lat). jak już to może warto coś takiego specjalnie dla niego? Ja na inne okazje zamawiałam już fototapetę (z allegro) - można z waszym zdjęciem wspólnym, albo czymś co go interesuje, co chętnie przyklei na ścianie, kalendarz ze zdjęciami (tak samo wasze wspólne, osobno, czy jakieś związane z hobby). A ostatnio hitem także wśród znajomych są puzzle ze zdjęciem - http://www.fotopuzzle.pl lub na allegro. Fajna zabawa i nie trzeba od razu wieszać na ścianie choć można oczywiście włożyć w antyramę. Takie prezenty lubię, bo są to drobiazgi niepowtarzalne, specjalnie dla niego i na razie jeszcze nie stały się oklepane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wszystko za darmo Napisano Styczeń 29, 2009 Nowa strona z grami z nagrodami. Zapraszam do rejestracji. http://pl.astronomium.pl/p/163 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam sobie dziewczyna Napisano Styczeń 29, 2009 A ja powiem mojemu facetowi o ciązy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imoen 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Ja bym chyba się załamała jakby facet mi dał jakąś taką tandetną ramkę, kubeczek, misia czy naszą wspólną karykaturę... a ponoć kobiety mają na takie badziewia większą tolerancję i tak. co można z czymś takim zrobić później? Półek szkoda mi zaśmiecać, kubek już mam swój ulubiony i z innego pić nie będę, więc ląduje taki badziew w kufrze pod szafą a po pół roku idzie do piwnicy :O Nie wydaje mi się żeby jakikolwiek facet mógł się ucieszyć z misia w koszulce \"i love you\", gaci w serduszka, laurki ze zdjęciem czy innego rękodzieła, albo jakiegoś przerażającego kubeczka z waszym zdjęciem. Takie rzeczy się wyrzuca najszybciej jak się da, bo są zwykle kiczowate, niepraktyczne i straszliwie brzydkie, a nie \"słodziutkie\". Walentynek nie obchodzę, ale swojemu facetowi zamiast misiaczka i zabawnego kubka wolę już kupić jakiś elektroniczny gadżet, porządną kamerę internetową jeśli nie ma, albo naprawdę dobre słuchawki, a nie jakiś szajs za 30 zł, droższy scyzoryk czy pióro, nową grę na playstation, perfumy o fajnym zapachu jeśli wiem że używa, od biedy już te gacie, byle jakieś porządniejsze, a nie \"smieszne bokserki\" za 15 zł... szczerze mówiąc, od mojego faceta wolałabym dostać interesującą książkę, niż poduszkę w serduszka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kap Napisano Styczeń 29, 2009 to skoro "badziewia" nie, to co? :) na prawde ciezko jest kupic cos chlopakowi, ktory nie ma sprecyzowanych zainteresowan.. jesli ktos ma jakis pomysl, ktory wykorzystal w ubieglych latach (i sie sprawdzil) to umiesccie tu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tyka Napisano Styczeń 29, 2009 Do Metu: a coś Ty kurwa taka dorosła...? nie znasz ludzi to nie oceniaj Myślisz ze jak starsza i uprawiasz sex to jesteś WIELKA? Mylisz się... w środku jesteś jeszcze malutka dziewczynka bo nie wiesz co to $wiat... Zal... poprostu żal..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach