Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 To zależy, jaki charakter ma ta osoba. Myślisz że mu się spodoba poduszka z Twoim zdjęciem? Coś takiego na Empik Foto kosztuje kilka dyszek, a np. u mnie sprawdziło się genialnie. Ogólnie jeśli chcesz kupić coś fajnego, ale bez wydawania na to kosmicznej kasy, to popatrz sobie właśnie po prezentach ze zdjęciem, bo masz i emocje, i coś praktycznego. A przynajmniej - ja tak do tego podchodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2018 Ja myślę, że w następnym roku zaopatrz się w tym sklepie https://www.kostium.com/ i to będzie piękny prezent dla Twojego chłopaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarinka Napisano Kwiecień 10, 2018 przeważnie kupuje ulubiony perfum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Ja kupiłam mu trochę adrenaliny ;) A właściwie lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly, był zachwycony, z resztą ja też dostałam voucher. A takie atrakcje są fajniejsze niż siedzenie w restauracji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2018 Kupię mu fajne słuchawki https://sklep.mptech.eu/akc000850.html :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga1997 Napisano Styczeń 16, 2020 Mój mnie męczy o smartwatcha, więc kupie mu chyba smartwatch... Myślałam nad garettem, ma ktoś może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polii 0 Napisano Styczeń 17, 2020 Ja mojego biorę na burgera No ale to wiadomo, jak kto woli, zawsze można wybrać jakąś bardziej wykwintną restaurację, ale jedzenie to zawsze dobry traf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilka Napisano Styczeń 17, 2020 my tez idziemy na dobre jedzenie, bo to nam sprawia duzo frajdy pelne brzuszki to szczesliwi ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Domi Napisano Styczeń 19, 2020 Ja mojemu chłopakowi mam zamiar kupić zestaw kosmetyków Masveri. To jego ulubione, a teraz widziałam że mają fajne zestawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROMEK Napisano Styczeń 19, 2020 gumki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda Napisano Styczeń 20, 2020 Chodzenie bez stanika to zawsze trafiony prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mania23 Napisano Styczeń 20, 2020 Smartwatch to według mnie idealny prezent, mój chłop sam nigdy by sobie czegoś takiego nie kupił a na prezent super, na pewno będzie z niego korzystał. Myślę nad marką garett, zna ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Luty 12, 2020 Myślę, że ten zestaw kosmetyków Masveri o którym wyżej było już wspominane może być fajnym prezentem. Czytałam o nich sporo i mają świetne opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IsztarUruk 0 Napisano Luty 1, 2021 (edytowany) Armani Black Code ! Albo anal Edytowano Luty 1, 2021 przez IsztarUruk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kistima 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Była tu już propozycja elektroniki, według mnie to bardzo pomysł na prezent. Zarówno na walentynki, jak i na inne okazje. Świetnym gadżetem jest głośnik Bluetooth. W rosą∂tej cenie dostaniesz Philipsa EverPlay BT3900B - to niedrogi model, który bardzo dobrze gra jak na swoją cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariano333 0 Napisano Lipiec 31, 2021 Najlepiej zapytac, moja druga połowka mnie zapytala i zazyczylem sobie joystick do komputera mangan 200 firmy genesis. Jest swietny,najlepiej zapytac miast kupowac cos niepraktyczneego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach