Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bo to

KOCHANKI II

Polecane posty

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
Niu艣ka Nie odradzam, to po pierwsze, wskazuje ci r贸偶ne opcje, zw艂aszcza te bardziej niebezpieczne. Jesli Tw贸j k. jest sk艂onny odej艣膰 od 偶ony na zawsze, przypiecz臋towac to rozwodem i go przeprowadzi膰 to nie ma problemu. Ja zanim zosta艂am szcz臋sliwa mia艂am okres jednego wielkiego nieszcz臋scia, w osobie mojego by艂ego. Potem jak pozna艂am mojego obecnego by艂am w ogromnej rozterce, bo ja bylam po rozwodzie a on dopiero przed. Zna艂am ich realia( ona go zdradza艂a,ale na mnie wiesza艂a psy). Sama nie wiedzia艂am co robi膰, dopiero moj wtedy k. zachowa艂 sie korekt.Odszed艂 na sta艂e, rozwodzi艂 sie z ni膮 mieszkajac juz ze mna. Pytanie czy Wy obydwoje jeste艣cie na takim etapie waszych ma艂zenstw,偶eby to rozwiazac definitywnie. Ja ci zycz臋 wszytskiego co najlepsze, samego szczescia, jesli on jest tego wart. Mo偶e to wyglada na to ze ja sie m膮drze,ale wierz mi ze nie , raczej dmucham na zimne w twoim przypadku. Spr贸buj , zadaj mu pytanie czy jest got贸w zwi膮zac sie z tob膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Spr贸buj , zadaj mu pytanie czy jest got贸w zwi膮zac sie z tob膮 chyba nie wyrazilem sie jasno, jesli ma ochote na nowe cialo to powie cokolwiek byle to otrzymac - taki juz ten schemat jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
kochana najpierw musia艂abym zada膰 to pytanie sobie > nie nie jestem nigdy nie b臋d臋 bo dzieci > bo rodzina> bo bo bo tych bo mog膮 by膰 setki chc臋 mie膰 kogo艣 bliskiego a jednocze艣nie boj臋 si臋 dlatego w艂a艣nie tu wpad艂am popatrze膰 porozgl膮da膰 si臋 podyskutowa膰 nigdy nie mia艂am takich problem贸w by艂y mi obce jeszcze p贸艂 roku temu powiedzia艂abym wprost 偶e 偶e to g艂upota nie z tej ziemi 偶e mo偶na panowa膰 na zmys艂ami ale 偶ycie jest przekorne mo偶e to zwyk艂y kryzys wieku 艣redniego? nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiem co pisz臋
Czytaj膮c teraz Twoje wypowiedzi , to jakbym czyta艂a siebie sprzed 2 lat....te same rozterki, podobny " g艂贸d' kogos bliskiego , bez zmiany sytuacji rodzinnej...bratnia dusza, doskona艂e porozumienie itp. By膰 mo偶e ja trafi艂am na nieodpowiednego cz艂owieka. Ja nie mog艂am na niego liczyc w sytuacji kiedy go najbardziej potrzebowa艂am , nie by艂o go po prostu wtedy ze mna ..BY艂 WTEDY ZE SWOJ膭 RODZIN膭...Jak troch臋 bardziej w to wdepniesz , sama zobaczysz jakie wielkie b臋dziecie ,mieli obydwoje ograniczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
wiem rozumiem na razie wydaje si臋 偶e facet karmi mnie czym chc臋 >b臋d臋 tu zagl膮da膰 dziewczyny fajnie znale藕膰 kogo艣 kto rozumie nie ocenia bo sam prze偶ywa艂 internet to pot臋ga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez odbioru
"chyba nie wyrazilem sie jasno, jesli ma ochote na nowe cialo to powie cokolwiek byle to otrzymac - taki juz ten schemat jest" No tak, racja, powie WSZYSTKO, zatem pytanie nie brzmi co powie, pytanie brzmi CO ZROBI :) Bo powiedzenie "chc臋 si臋 rozwie艣膰", a wyprowadzenie si臋 od 偶ony, z艂o偶enie pozwu rozwodowego i przeprowadzenie rozwodu to dwa bieguny :)

Udost臋pnij ten post

No tak, racja, powie WSZYSTKO, zatem pytanie nie brzmi co powie, pytanie brzmi CO ZROBI Bo powiedzenie "chc臋 si臋 rozwie艣膰", a wyprowadzenie si臋 od 偶ony, z艂o偶enie pozwu rozwodowego i przeprowadzenie rozwodu to dwa bieguny dokladnie tak :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
Kochani niech sobie ma ochot臋 na nowe cia艂o co ma jedno z drugim przecie偶 艣wiat jest oparty na dupie i kasie czy偶 nie?a tak miedzy nami to o co chodzi wiadomo o sex je艣li do tego mo偶ne do艂膮czy膰 przyja藕艅 przecie偶 mo偶e by膰 cudownie gorzej je艣li zaczn膮 si臋 k艂amstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez odbioru
Niu艣ka39, z ca艂ym szacunkiem, ale tam, gdzie jest zdrada S膭 k艂amstwa :-o dlatego w艂a艣nie jest to takie okropne :-o

Udost臋pnij ten post

Kochani niech sobie ma ochot臋 na nowe cia艂o co ma jedno z drugim przecie偶 艣wiat jest oparty na dupie i kasie czy偶 nie?a tak miedzy nami to o co chodzi wiadomo o sex je艣li do tego mo偶ne do艂膮czy膰 przyja藕艅 przecie偶 mo偶e by膰 cudownie gorzej je艣li zaczn膮 si臋 k艂amstwa zrozum, jedno przeczy drugiemu: skoro przyjazn to nie sex (pozamalzenski) skoro sex (pozamalzenski) to zdrada skoro zdrada to nie szczerosc skoro nie szczerosc to klamstwo skoro klamstwo to...rozumiesz? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pulpecikowaaa
a ja mam tak, 偶e m贸j kochanek jest wolny, ale wyznaje, 偶e ze mn膮 jest super w 艂贸偶ku, a na impreze jezdzi sam i tam zabawia si臋 z innymi dziewczynami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j...
m贸j kochanek jest wolny.. ja jestem zaj臋ta ale nie zdradz臋 m臋偶a.. on wie ze kocham innego ale mu to jest oboj臋tne. nie odejd臋 od niego ze wzgl臋du na syna.. nawet nie wiem czy to kochanek-po prostu jestem w nim zakochana.. ale to si臋 da.. ma艂偶e艅stwo jest najwa偶niejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
Przepraszam nie tak to mia艂o zabrzmie膰>chodzi艂o mi o zaufanie K ale macie racj臋 oszustwo i k艂amstwo to podstawa kochankowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osssa
oj kobiety, ja jestem ju偶 po wszystkim czyli przerobi艂am ka偶dy etap od uniesie艅 do rozstania. Wszystko trwa艂o par臋 lat, zosta艂y fajne wspomniewnia i jednak rozczarowanie:-( jak to zwykle bywa poznajesz jednego a rozstajesz si臋 zupe艂nie z kim艣 innym mimo ,偶e to ci膮gle ten sam facet. Nie 偶a艂uj臋 ale nie wesz艂abym do tej samej rzeki gdybym mia艂a ,wtedy ,t膮 sam膮 wiedz臋 co dzisiaj. Jako艣 偶enuj膮ce to wszystko i jak tu ju偶 jedna Pani napisa艂a, nawet z przyjaci贸艂k膮 na ten temat nie rozmawiam . Na koniec ka偶de jego s艂owo okaza艂o si臋 by膰 k艂amstwem , jako艣 ma艂o inteligentni ci faceci i jako艣 my okazujemy si臋 g艂upie ale to dopiero wiemy na samym ko艅cu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wlasnie tak
dokladnie tak ale o tym dowiadujemy sie dopiero na koncu. wyjelas mi to z ust, pozostaje za偶enowanie i niesmak. rozczarowanie nie tyle samym klamstwem co sila i uczuciem wkladanym w ten "zwiazek" ktory na koniec zostaje sprowadzony do strachu, strachu przed konsekwecjami.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tralina
Najgorsze jest to, 偶e to nie zawsze jest tylko k艂amstwo. Kochankowie lubi膮 zostawia膰 pewne kwestie niedopowiedziane, a kobiety maj膮 tendencje interpretowania tych niedopowiedze艅 na swoj膮 korzy艣膰. Prawda okazuje si臋 cz臋sto banalna , cz臋sto nawet wulgarna, a My natworzy艂y艣my sobie z tego nie wiadomo co, 偶e niby to takie wznios艂e i pi臋kne. Pi臋kna mi艂o艣膰 z przeszkodami. Ze zwi膮zku 偶onatym wyci膮gn臋艂am jeden wniosek- je艣li ja siebie nie szanuj臋- nikt mnie nie b臋dzie szanowa艂.

Udost臋pnij ten post

Czytam Was od jakiegos czasu.Ja tak偶e jestem ta 2 . Mam 25 lat i kochanka jestem od2 lat.Nie jestem brzydka, wr臋cz kazdy m贸wi,偶e jestem pi臋kn膮 i m膮dr膮 kobiet膮.On jest 10lat starszy. Z 偶ona jest dopiero 3 lata po slubie.NIe maj膮 dzieci.Ja jestem samotna. Pracuje z nim razem w biurze(nie jest moim prze艂o偶onym, ale na wy偶szym stanowisku niz ja). W ka偶dym razie to on zacz膮艂.Nigdy nie uwierzy艂abym, 偶e zostane kochank膮.Zawsze brzydzi艂am si臋 zdrad膮.Spodoba艂 mi si臋, ale to wszystko.Z ciekawosci chyba jaki jest tak od zewn膮trz, poza biurem, um贸wi艂am si臋 za jego namow膮.I tak...wdepn臋艂am. By艂o mi艂o-na pocz膮tku.Czu艂e s艂owa, smsy, telefony, spotkania 2 razy w tyg.Nie przespa艂am sio臋 z nim od razu, jakos po 4-5 mies. Potem wszystko zacz臋艂o si臋...partaczy膰.Spotkania rzadziej, a偶 dosz艂o do 1-2 w mies, smsy rzadziej... M贸wi艂,偶e juz nie ma co wymy艣la膰 偶onie, aby urwa膰 si臋 na chwil臋.Wiem, 偶e ona go pilnuje, bo dzowni czesto jak on jest w pracy, pyta o kt贸rej b臋dzie w domu. Ale ja po 2 latach tego samego w k贸艂ko mam dosy膰!! Zakocha艂am si臋 w nim, ale powiem szczerze-nie wiem dlaczego.MO偶e potrzebowa艂am kogo艣, a on pozwoli艂 mi uwierzy膰 ,偶e jestem wyj膮tkowa. Teraz widz臋, 偶e to nie jest dla niego nic znacz膮cego, chocia偶 na pocz膮tku karmi艂 mnie k艂astwami, 偶e si臋 rozwodzi,偶e nie kocha 偶ony .Nie mia艂am poj臋cia ,偶e mo偶na tak 艂ga膰 , 偶e s膮 tacy ludzie. Nie by艂o nigdy wypad贸w do kina(no bo jak, kto艣 m贸g艂by nas zobaczy膰 ), na kaw臋, nawet za miasto moglismy jecha膰...nie, chyba mu si臋 nie chcia艂o.呕adnych prezent贸w, NIC.Nawet zycze艅 nie dosta艂am na urodziny, bo jak stwierdzi艂 nie wie kiedy je mam...:( Zero jakichkolwiek zycze艅-czy to na dzie艅 kobiet, 艣iw臋ta itp, nic. Zawsze to samo, spotkanie, wyjazd troszke za miasto, numerek i do domu.Albo jak by艂am sama w domu, to u mnie.Z 1-2 u niego. U艣wiadomi艂am sobie,偶e traktowa艂 mnie jak dziwk臋-nie jak kochank臋-jak dziwk臋!! 呕ycie przesta艂o dla mnie cokolwiek znaczy膰,i nie dlatego,偶e usycham z mi艂o艣ci do niego, ale dlatego,偶e uwierzy艂am ,偶e zas艂uguje na mi艂o艣膰. K艂amstwo.呕ycie to jedne wielkie k艂amstwo. Jestem sama-nie mam na kogo liczyc.Nie dogaduj臋 si臋 z rodzicami, nie mam klezanek-takich prawdziwych.Mam przyjaci贸艂k臋, ale jest daleko.Reszta?Jest przy mnie, ale gdy cos jej potrzeba.Gdy ja mam problem-nie ma nikogo.Nie ma nikogo , kto m贸g艂by mnie wesprzec w艂a艣nie teraz-my艣la艂am,ze mo偶e on...on mnie wys艂ucha, pomo偶e.Ale on jest egoist膮, obchodza go tylko w艂asne problemy.Przychodzi艂 do mnie tylko gdy pok艂贸ci艂 si臋 z 偶ona , a ja musia艂a s艂ucha膰 co i jak.Wida膰 seks, by艂 dla niego tylko zapomnieniem o problemie. Ja...ja u偶yta jak szmata...szmata do czyszczenia czyjego艣 brudu, wykorzystana i pozostwiona brudna w k膮cie.Odstawiona do czasu, a偶 znowu cos si臋 rozleje. On ju偶 nawet nie pisze, nie ma czu艂ych sms贸w po tydzien-dwa.Pisze wtedy, gdy chce si臋 spotka膰.Ale ja ju偶 nie chce. Brzydze si臋 jego a przede wszystkim siebie.Nienawidze siebie...g艂贸wnie za to, 偶e da艂am si臋 omami膰 tak 艂atwo, 偶e zaufa艂am komukolwiek, 偶e pokocha艂am. Nie ma mi艂o艣ci-to juz wiem, nie ma.Nie ma juz nic.Wegetacja. Jetsem sama.Ja i 偶ycie.Zycie bez nadziei, mi艂o艣ci, rodziny, przyjaci贸艂.Wi臋c po co 偶y膰?? Pr贸bowa艂am poznac innego, ale okazywali si臋 tacy sami.Na 2 spotkaniu zapraszali mnie do siebie, jak si臋 nie zgadza艂am, to koniec znajomo艣ci.Nie dzwolnili wi臋cej.Albo okazywa艂o si臋 po jakims czasie, 偶e maj膮 kogos a ja...znowu dodatek. Nie chce mi sie ju偶 nic.Nie chce mi si臋 rano wstawa膰 do pracy, malowa膰, my膰...nie chce mi si臋 rozmawia膰 z nikim, ogl膮da膰 tv. Nie mam ochoty ogl膮da膰 go w pracy .A on my艣li, 偶e nadal mnie ma-na zawo艂anie. Myli si臋.Nie widzieli艣my si臋 miesi膮c.Widac nie jestem mu potrzebna a偶 tak.A moze ma jeszcze kogo艣?Nie wiem, ale juz mnie to nie obchodzi.Chc臋 aby mnie zostawi艂, pozwoli艂 mi odej艣c spokojnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jeste艣 g艂upia
dziewczyno... dla niego to by艂 romans w pracy... czy k艂ama艂? nie! ubarwia艂, bo my艣la艂, 偶e rozumiesz zasady gry, sorki.. ale przecie偶 widzia艂a艣 jak reaguje na telefony 偶ony... jak pr贸buje ukry膰 Wasz romans... 藕le poskleja艂a艣 uk艂adank臋, zainwestowa艂as w zwi膮zek uczucia - to normalne, ale niestety najcze艣ciej ta normalno艣膰 dotyczy kobiet, panowie nie musz膮 kocha膰, by si臋 kocha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tralina
Nie my艣l, 偶e nie zas艂ugujesz na Mi艂o艣膰- ka偶dy zas艂uguje. Postan贸w sobie, 偶e to koniec zacznij si臋 u艣miecha膰 i poczuj si臋 naprawd臋 wolna. Co zrobisz gdy Twoj k sobie nagle o Tobie przypomni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
Ech kobietki w艂a艣nie takie jeste艣my my o uczuciach oni o dupce>zauwa偶cie kochane 偶e oni si臋 nie skar偶膮 > my tylko klepiemy o kochaniu oni o bzykaniu ha ha wiecie co zrobi臋 przelec臋 mojego K potem porzuc臋 ha ha mo偶e uda mi si臋 wtedy uwolni膰:p wpadn臋 wieczorkiem kochaneczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
zawsze szczery jeste艣 facetem?bo ciekawa jestem co tu robisz pr贸bujesz wyt艂umaczy膰 zb艂膮kanym owieczkom jacy to jeste艣cie bezlito艣ni????Ech tam a mo偶e polujesz na jak膮艣 rozczarowan膮?

Udost臋pnij ten post

Niu艣ka39 zawsze szczery jeste艣 facetem?bo ciekawa jestem co tu robisz pr贸bujesz wyt艂umaczy膰 zb艂膮kanym owieczkom jacy to jeste艣cie bezlito艣ni????Ech tam a mo偶e polujesz na jak膮艣 rozczarowan膮? Niuska... ale czy to nie jest tak,偶 emy same pchamy si臋 w ramiona tych jak mowisz bezlitosnych facet贸w? nIe rozumiem po co wdawa膰 si臋 w romas z facetem .. zeby potem tak cierpiec... same sie kobiety godza na takie traktowanie .. a faceci coz robia to na co im pozwalamy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
Predatorka tak jak m贸wisz:)ale powiedz czy偶 nie warto?ha ha

Udost臋pnij ten post

malo tego , dodam ,ze zadnej z was- kochanek nie jest mi zal... ani troche... z pelna swiadomoscia wplatalyscie sie w te chore uklady... wiec konsekwencje trzeba ponosic.. dziwie sie temu,偶e robicie tu z siebie biedne oszukane kobiety, ze probujecie usprawiedliwac swoje podle zachowania.. szukacie pocieszenia... jak mozna byc tak zaklamanym... ?

Udost臋pnij ten post

niuska... to juz sam ocen czy warto? sie same nie szanujecie ,a oczekujecie szacunku od innych... paskudne zachowania... fujjj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
Predatorka przysz艂am tu by zobaczy膰 co my艣l膮 inni w moim odczuciu jeszcze nie jetem kochank膮 ale zauwa偶 偶e nic nie dzieje si臋 bez powodu nie chce mi si臋 wytacza膰 argument贸w >tak naprawd臋 jest mi potrzebny kto艣 bliski >bym mog艂a si臋 podroczy膰 poczu膰 co艣 warta> pewnie sporo ryzykuj臋 ale mo偶e warto nie wiem g艂o艣no my艣l臋 i tyle> uk艂ad jest mi臋dzy nami prosty rozmawiamy dyskutujemy mo偶e damy sobie co艣 czego wcze艣niej nie znali艣my w 艂贸偶ku> uczucia? s膮 ale nie ma mowy o zmianie statusu prawnego jeste艣my pod tym wzgl臋dem szczerzy >nie szukam wsp贸艂czucia szukam rozmowy bo w realu nie ma takiej mo偶liwo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BO WIDZISZ CZ艁OWIEK
jest tak skonstuowany, 偶e musi sobie wymy艣li膰 jakie艣 zabezpieczenie pod艂ego zachowania, by sumienie nie kwicza艂o, by da艂o si臋 偶y膰... dlatego tak jest, 偶e ani kurwa ani kurwiarz, nie powiedz膮 o sobie jestem szmat膮, ale musia艂am/musia艂em, bo... tak po prostu jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chora z m......
Wiktoria25...rozumiem Ci臋 mam t膮 sam膮 sytuacj臋 wr臋cz identyczn膮 ,czuj臋 si臋 tak samo jak ty... a mimo to kocham go tak bardzo...ale za co? no w艂a艣nie za nic...tysi膮c razy powtarzam sobie ze to ostatni raz,偶e nigdy wi臋cej...ale nie potrafi臋 chcia艂a bym byc silna...ale brak mi si艂.Czuj臋 si臋 jak dziwka...nie kochanka z reszto wed艂ug niekt贸rych to to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chora z m......
jestem szmat膮...jestem bo tak si臋 czuj臋....zadowoleni!

Udost臋pnij ten post