Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bo to

KOCHANKI II

Polecane posty

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
Niusia馃憚 Zrobisz co bedziesz uwa偶a艂a za stosowne.Ale " zawsze szczery" dopisze sobie twoja duszyczke do nawr贸cocnych. jak dla mnie facet 艣wiat chce zbawiac;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
szczery najpierw odpowiedz czy masz 偶one, ale szczerze jak na spowiedzi:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka30
ech m贸j K mia艂 wczoraj problem z netem i si臋 t艂umaczy艂 wiecie co odpowiedzia艂am mu 偶e nie musi nie jestem jego 偶on膮 jak si臋 oburzy艂 i stwierdzi艂 偶e b臋d臋 ale si臋 ubawi艂am :)nawet mnie jeszcze nie bzykn膮艂 hehe

Udost臋pnij ten post

Zawsze szczery, a czy ja do Ciebie pisz臋? zrozum, to forum, tak jak ty masz prawo pisac, takie samo prawo mam i ja, prawda? a ze sie w czyms nie zgadzamy, to chyba dobrze bo inaczej nie ma o czym dyskutowac

Udost臋pnij ten post

jak dla mnie facet 艣wiat chce zbawiac jak dla mnie to mozesz myslec co tylko chcesz :-) wyrazam swoje poglady, od tego jak mniemam jest forum, moga kochanki, moga prawiczki, moga tez inni ludzie ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
wiesz co szczery dziwny jestes,ja takich ludzi unikam. I to nie dlatego jestes dziwny ze wypowiadasz sie na forum kochanki ,ale w jaki sposob to robisz. Ty taka dziwna maniere, g艂oszacjedyna prawde o艣wiecona, ksiadz jestes czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
No napisz w ko艅cu szczery masz t膮 zon臋 czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
ucieklo mi masz. ma byc - masz dziwna maniere.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka30
bardzo r贸偶nie bywa dok艂adnie tak zrobi臋 > ale najpierw ja go przelec臋 potem porzuc臋 ha ha wierz mi 偶e nikt w stylu zawsze szczery nie b臋dzie mia艂 na to wp艂ywu[kiss>

Udost臋pnij ten post

wiesz co szczery dziwny jestes,ja takich ludzi unikam skoro takich ludzi unikasz, to czemu ze mna rozmawiasz? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
Niu艣ka- nie藕le go podpusci艂as:-D

Udost臋pnij ten post

bardzo r贸偶nie bywa dok艂adnie tak zrobi臋 > ale najpierw ja go przelec臋 potem porzuc臋 ha ha wierz mi 偶e nikt w stylu zawsze szczery nie b臋dzie mia艂 na to wp艂ywu[kiss komedia :-) przeciez to jasne, ze kazdy jest panem swojego losu, a to jest FORUM - tu sie DYSKUTUJE :-)

Udost臋pnij ten post

no moze troche przesadzilem, niektore osoby, ktore sie tu wypowiadaja, traktuja siebie jak bezwolne marionetki, nie majace istotnego wplywu na swoje decyzje ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
z wra偶enia 9 latek sobie odj臋艂am zawsze szczery a teraz szczerze nam powiedz co tu robisz jaki jest cel tego dyskutowania????:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
zebys wiedzia艂 szczery jakie jest moje zdanie na tw贸j temat, ty sie rozpisujesz o kazdej wiec i ja sobie pozwoli艂am o Tobie. Chyba jednak z 偶on膮 a tym bardziej 偶onami do czynienia nie mia艂es

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
i tak sobie mysle Niusia ze ten pan szczery tak szczerze nie ma zielonego pojecia o 偶yciu w ma艂zenstwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸偶nie bywa
Niusia ja musze niestety narazie zniknac, teraz czeka na mnie obowiazek wykonania obiadu;-), na szczescie lubie gotowac,ale obowaizek to obowiazek, rodzina czeka.pa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
my艣l臋 偶e ka偶dy mo偶e si臋 tu wypowiedzie膰 zawsze szczery nie zna czy 偶e zawsze ma racj臋

Udost臋pnij ten post

my艣l臋 偶e ka偶dy mo偶e si臋 tu wypowiedzie膰 zawsze szczery nie zna czy 偶e zawsze ma racj臋 zgadza sie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
pa bardzo ro偶nie bywa ja te偶 b臋d臋 zaj臋ta przez weekend m贸j 艣lubny wraca trzeba ruszy膰 motylki po po艣cie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by膰 mo偶e....
zawsze szczery ja (mo偶e to zdziwi niekt贸rych) r贸wnie偶 uwa偶am 偶e takie wym贸wki s膮 idiotyczne. Ale w 100% zgadzam si臋 z bez odbioru: "Zwyczajnie wk**wiaj膮 mnie te wszystkie teksty o nadstawianiu ty艂ka, o sukach co daj膮, itp. Teksty chroni膮ce facet贸w przed odpowiedzialno艣ci膮 za swoje czyny, jakby byli jakimi艣 niedorozwojami. Wk**wiaj膮 mnie te wszystkie niunie, kt贸re pieprz膮, 偶e on taki biedny, 偶e 偶ona go tak gn臋bi i nie pozwala odej艣膰, wi臋c on si臋 nie mo偶e rozwie艣膰, ale przecie偶 on j膮 ajlowju do b贸lu. wk**wiaj膮 mnie 偶onki wieszaj膮ce psy na kochankach i nie dostrzegaj膮ce, 偶e je艣li facet ma 偶on臋, to chyba ON wie o tym najlepiej, a nie laska poznana w delegacji. i jedne i drugie traktuj膮 faceta jak niepe艂nosprawnego intelektualnie. by艂am po jednej i drugiej stronie. mia艂am exa, kt贸ry k艂ama艂 jak naj臋ty i mia艂am kochanka, kt贸ry naprawd臋 mnie kocha艂 i mia艂 na tyle jaj, 偶eby postawi膰 wszystko na jedn膮 kart臋 i zawalczy膰 o 偶ycie ze mn膮. ka偶dy z nich zrobi艂 to, co zrobi艂, bo TAK膭 PODJ膭艁 DECYZJ臉. dla mnie to proste." M贸j te偶 tak zrobi艂 i chodzi tu w艂a艣nie o poniesienie konsekwencji tego co si臋 zrobi艂o.

Udost臋pnij ten post

\"BY膯 MO呕E\" czy to znaczy 偶e jeste艣 z kochankiem?Jak wam si臋 uk艂ada?

Udost臋pnij ten post

Ale w 100% zgadzam si臋 z bez odbioru ja rowniez z tym sie zgadzam, bo zwalanie winy jest zle, czy to na sily wyzsze czy to na faceta czy to na kochanke (w przypadku zony myslacej ze biedny mis, przypadkiem zamoczyl i bardzo bardzo sie bronil) i tyle ale fakt, ze piszesz do mnie swoj post o tej tresci oznacza, ze albo dokonalas jakiejs nainterpretacji, albo nieuwaznie czytasz moje slowa pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by膰 mo偶e....
zawsze szczery no w艂a艣nie niestety w tym uk艂adzie to kobieta jest traktowana jak szmata, kt贸ra wlaz艂a tak perfidnie z butami w czyje艣 偶ycie. A facet....... jesli facet zalozy temat, w ktorym bedzie winil Boga czy inne sily wyzsze za swoje decyzje, ktore rania inne osoby a na dodatek jeszcze szukal tysiecy zenujacych wymowek, to bedzie potraktowany identycznie A to wg Ciebie nadinterpretacja??? Po prostu stwierdzam fakt tak samo jak Ty ;) Wiktorio, tak jeste艣my razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂a by艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on - ex
Nie mia艂em poj臋cia o istnieniu tego forum, ju偶 wiem-poczyta艂em. gdzie艣 wyczyta艂em,偶e "nadchodzi era kobiet", kto艣 zapomnia艂 doda膰.... samotnych kobiet... ma艂偶e艅tw jest coraz mniej i to b臋dzie si臋 pog艂臋bia艂o, wbrew pozorom m臋偶czy偶ni si臋 ucz膮... m臋偶ow b臋dziecie szuka艂y ze 艣wiec膮... ojcow przypadkowych-coraz wi臋cej- wszelkiej pomyslno艣ci dzieciom- cieszcie si臋 mamy. Napisa艂em co mnie spotka艂o.. jej 艂zy i rozpacz niech "sobie wsadzi w buty" niech idzie do zonatego kochasia... zonatego? jak d艂ugo? ne daruj臋. Wiem jedno, dlugo bardzo d艂ugo zostan臋 sam , seks?- ta艅sze i uczciwsze dziwki lub podobne wam cichodajki. Pewnie kiedy艣 si臋 "zw膮偶e" ale b膮dzie to kobieta z odzysku po waszych ukochanych... maj膮ca poj臋cie co to jest UCZCIWOSC , wam tej nauki 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osssa
moim zdaniem nie ma co tworzy膰 teorii, wszystko jest bardziej proste ni偶 budowa cepa. Kto przekroczy艂 barier臋 ten jest po drugiej stronie a kto "siedzi w ramkach" nigdy nie zgodzi si臋 z tymi drugimi. Dyskusja i pro艣ba o zrozumienia jest strat膮 czasu. Jedni maj膮 lepsze 偶ycie inni trudniejsze, ka偶dy swoje do艣wiadczenia i swoj膮 moralno艣膰 kt贸r膮 doginamy dla, swoich aktualnych ,potrzeb i odczu膰. NIe ja to wymy艣li艂am,偶e punkt widzenia zale偶y od punktu siedzenia ale zgadzam si臋 z t膮 teori膮 w 100%. Dyskusja z osobami kt贸re stoj膮 po r贸偶nych stronach barykady wydaje si臋 pr贸偶na...w normalnych warunkach nigdy by艣cie nie usiad艂y wi臋cej przy jednym stoliku a tutaj jak aktorki ze spalonego teatru , jedna pr贸buje by膰 bardziej wra偶liwsza od drugiej. Jedne 艂ami膮 tzw. normy obyczajowe i zazwyczaj 偶ycie wystawia im rachunek, inne m贸wi膮 偶e tak by艂o , jest i b臋dzie, a jeszcze inne machaj膮 szabelk膮 jakby mia艂o to jakikolwiek wp艂yw na losy 艣wiata tego:-) Dajcie po偶ali膰 si臋 przegranym, niech patrz膮 w telefon, s艂uchaj膮 smutnych piosenek, niech 偶yj膮 w u艂udzie 偶e co艣 by艂o wi臋cej warte ni偶 by艂o...z wiatrakami si臋 nie walczy...to si艂a wiatru nimi rz膮dzi :-) My艣l臋,偶e te osoby, kt贸re tutaj wchodz膮 aby nakrzycze膰 i poobra偶a膰 s膮 lekko zboczone:-) to si臋 nazywa podgl膮dactwo:-)) Otw贸rzcie swoje forum o ludzkich s艂abo艣ciach i tam je oceniajcie. Jer艣li mog臋 radzi膰 , lekcewa偶cie tych tzw. szczerych, traktujcie jakby ich tu nie by艂o, nie komentujcie, nie wchod藕cie w dyskusje- ka偶y uwa偶a 偶e ma tutaj prawo umoralnia膰 i obra偶a膰 ale traktuj膮c ich jak partner贸w do rozmowy, udzielacie im zgody na takie wpisy- to kwestia wyboru. Identycznie jak wtedy kiedy kobieta decyduje si臋 romans:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
Juz minelo prawie 2 tygodnie jak nie jestem z moim K i do tej pory bylo dobrze,naprawde dobrze...ale od wczoraj zaczelam coraz bardziej tesknic za nim,brakuje mi Go...chcialabym mu napisac jakiegos smska ale wiem ze nie powinnam...jest mi coraz trudniej a mialo byc lepiej:(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiem co pisz臋
Marysiu ..dziecko.. pisalam o tym Ci wcze艣niej ,ze musisz by膰 przgotowana na te " t臋sknoty', 偶e to nie angina i po kilka dniach mija... Mnie to zaj臋艂o prawie ROK....dzi艣 jestem juz naprawde wolna..i naprawde szcz臋艣liwsza...Nawet z sam膮 z sob膮 o tym nie chc臋 rozmawia膰 .Ale naprawde mo偶na zapomnie膰...i jeszcze jedno..lepiej nie tyka膰 przyschni臋tego 艂ajna...bo zacznie 艣mierdzie膰 z jeszcze wieksz膮 si艂膮...pozdrawiam i trzymaj si臋 cieplutko..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
Boze mam nadzieje ze mi zajmie to troszke mniej czasu niz rok...tak dlugo chyba nie wytrzymam...pozdrawiam rowniez:)

Udost臋pnij ten post