Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabuskaaaa

nie myłam już włosow ponad 2 tyg czy moge

Polecane posty

Gość lolka ta od bolka
tez lubie czuc sie swieza i czysta i to nie dla innych ale dla siebie

Gość nie wyobrażam sobie nie myć
Właśnie.Co z tego że nikt Cie nie odwiedza ale nie czujesz się głupio z brudnymi włosami? :-o

Gość arabuskaaaa
5 min???? hahahaha chyba jestes śmieszna 5 minut to mi zajmuje zmoczenie wlosow potem szampon raz drugi odżywka znowu szampon czesanie suszenie ok 1 h nie 5 min

Gość arabuskaaaa
nie nie czuje sie glupio bo nie widac ze sa brudne i nie smierdza

Godziny? nie przesadzaj. Góra 10-15minut. Siedzisz w domu to chodziaż poświęć te 15minut na umycie włosów

i tak Ci sie tylko wydaje że nie śmierdzą bo ty tego nie czujesz ale iini na pewno czują :-o

Gość lolka ta od bolka
to chyba ze masz grube geste wlosy i bardzo dlugie ze to ci godzine zajmuje, 5 minut moczyc wlosy dobre, ciekawa jestem ile palcisz za wode.

Gość ssssssssss157
myjesz wsloy 2 razy szamopnem potem odzywka i znowu szampon?? Nie dosc ze fleja to i glupia.

Gość bez przesady.....
Przeciez jak czlowiek lezy trupem 2 tygodnie (zdarza sie) to nie bedzie dla niego priorytetem umycie wlosow. 3 lata temu tak mnie grypa rozlozyla, ze 2 tygodnie przelezalam w lozku, bez wstawania praktycznie (to co wypilam, to parowalo, wiec kibelek b. rzadko odwiedzalam). Nawet nie pomyslalam o wlosach w tych majakach...

Gość bez przesady.....
do autorki: niczego sie nie nabawisz z tego powodu ;)

Gość lolka ta od bolka
co innego ze ktos ciagle lezy i nei wstaje, a co innego jak panna ma czas na kafe i codizennie sie wykapac i zastanawia sie czy jak nie umyje wlosow przez2 tyg albo i wiecej to co siejej stanie. Jej sie nie chche po prostu. Autorko zreszta do licha nawet jak myscie wlosow zajmuje ci godzine to skoro jestes w domu to co robisz ze nie masz czasu umyg glowy??

Gość bez przesady.....
na codzien tez sie lubie czuc swieza... Ale zdrowy chorego nie zrozumie :P

Gość arabuskaaaa
no i temat uwazam za zamkniety ciao

Gość nozka na nozke
Slyszalam i jest to prawda....że wlosy, ktore myje sie czesto przetluszczaja sie szybciej. Jest metoda na to: poprostu przetluscic wlosy nie myjac ich ponad tydzien, wtedy one sie tak szybko nie tluszcza. Autorko, Ty juz zauwazylas jakis efekt?:) Pewnie tak, bo jakby Ci to przeszkadzalo, swedzialo itp bys umyla, a tak widzisz jescze w miare wygladajace fajne wlosy ;)

Gość lolka ta od bolka
tu jest wiele tematow co zrobic zeby wlosy mniej sie przetluszczaly i wiele kobiet pisze ze nei dziala to na nie. Na mnie tez. A po drugie jak ktos chodzi do szkoly czy pracy nie pozwoli sobie na to zeby tak wygladać.

Gość bez przesady.....
ja w sumie ogolnie mowilam... Bo tu sie niektorzy rzucuili, ze jak tak dlugo mozna nie myc itp... Otoz mozna ;) I nic sie tam nie legnie. A wlosy wcale tak tragicznie nie wygladaja jak sie niektorym moze wydawac ;)

Gość lolka ta od bolka
tez kidys nie myslam wlosow tydzien jak bylam chora a przetluszczaly sieciagle tak samo.

Gość lolka ta od bolka
to zlaezy bo jak ktos myje wlosy 2 razy w tyognidu to i po 2 tygodniach beda wygladaly znosnie, ale jak ktos myje codziennie to po 2 tyg wole sobie nie wyobrazac jak te wsloy moga wygladać. Ja jak nie umuje wlosow codziennie to mam wrazenie ze brzydko pachna.