Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoee

Czy mozna rajstopy do sandalkow?

Polecane posty

Gość zoee

Wybieram sie na zabawe karnawalowa i mam eleganckie sandalki, ale z tego co sie orientuje to raczej nie zaklada sie rajstop do odkrytych palcow. Ale sa w sklepach takie rajstopki przy ktorych nie ma tej "ciemniejszej" nici na palcach. Jakie jest wasze zdanie, co radzicie?

Gość zoee
biedy to nie ma hehe :)

Gość ja nigdy nie
nosiłam rajstop do odkrytych butów, ale spotkałam się też z opiniami , że to bardzo nieeleganckie pokazywać "gołe " palce i jest to niedopuszczalne np. w pracy ale spróbuj może założyć rajstopy o grubości 8 den , one nie mają zaznaczonych palców i właściwie nic nie widać

Gość tak kochanie a jakie
Zoee sandałki? prosze zrob fotke 🌻 doradze :)

Gość tak kochanie a jakie
ja nigdy nie nie porawda jesli paluszki sa zadbane to mozna nawet trzeba pokazywać :)

Gość ja nigdy nie
tak kochanie a jakie ----- to nie jest moje zdanie, ale niektórzy tak twierdzą

Gość cba cbś i kontrwywiad
Sandałków nie nosi się zimą i już - nawet na wesele czy zabawę karnawałową, no chyba, że impra będzie u kogoś przy basenie w oranżerii. W sumie nawet do peep toeów nie powinno się zakładać rajstop, no chyba, że w naprawdę ekstremalnych sytuacjach, typu, że: wyjścia nie ma, ale wtedy pozostają wyłacznie: albo kabarety, albo bardzo cienkie ósemki bez szwów. Tyle w tym temacie, bez odwołania:)