Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alpen gold

Szkoła rodzenia - cennik.

Polecane posty

Gość alpen gold

Ile mniej wiecej kosztuje szkola rodzenia? Placi sie za miesiac czy za godziny? Proszę powiedzcie czy szkoła rodzenia w wiekszym stopniu jest przydatna?

Ta do której ja chodziłam z mężem aktualnie kosztuje 400 zł. To jest koszt całego kursu łącznie 16 godzin. Ja byłam bardzo zadowolona. Dała mi pewność, że sobie poradzę, ale głownie zdecydowałam się ze względu na męża. Jemu tez dużo dała bo jak tylko wróciłam ze szpitala z maluszkiem to mąż przy nim wszystko robił. Zwłaszcza do kąpania mnie nie dopuszczał :) Ja polecam.

Gość odi2000
ja płaciłam za kurs 6-tyg, zajęcia 2 razy w tyg po 2 godz. 275 zł, ale wiem, że kolejny kurs w tej szkole zdrożał do 300 zł. Cena od pary. Ja bardzo polecam taki kurs, sporo się dowiedzieliśmy, mozna bylo o wszytsko zapytać położną. Jeszcze wszystko zależy na jaką położna się trafi, nasza była świetna

Gość o nie blee
3oo zł za całość

Gość yuj457i
:PP

Gość yuj457i
:D

Gość yuj457i
;))

Gość alpen gold
chyba sie zapisze

my zmężem chodziliśmy do szkoły rodzenia przy szpitalu, nie płaciliśmy nic, musiałam mieć tylko skierowanie od gina prowadzącego. Mi zajęcia pomogły, czułam sie pewnie kiedy synek pojawił się na świecie. Mąż też był z tych spotkań zadowolony. Było 8 czy 9 spotkań po ok 2 godziny