Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojjj...

Chce poznac chlopaka .Sa chetni ?

Polecane posty

złośliwa od rana ale ja chcę z tobą rozmawiać :) ta pani źle podeszła do mnie :P

zlosliwa.. wiesz co... chyba jednak lepeij bedzie jak juz sobie pojdziesz, bo gadasz glupoty juz..

zlosliwa .. hahah zapominasz sie kochaniutka ze to tylko net.. hahahha ok wiec zrobmy tak wy sie tu "adorujcie" czy co tam chcecie .. ... ja ide i juz masz mala spokoj.... mam nadzieje ze cie zadowolilam....

zlosliwa od rana i TenTamten Jak tak sie czytam wasze notki to mam wrazenie jakby dorosly mezczyzna, znajacy kobieca nature pisal z nastolatka wymadrzajaca sie, ze uwaza sie za dorosla...TenTamten mysle, ze doskonale znasz sie na kobietach i wiesz kiedy mozna slodzic i wciskac im bajer, kiedy one tego potrzebuja. W kazdym badz razie jakby na to nie spojrzec kobiety sa glupie i naiwne...Heh...Sama jestem kobieta, ale znam juz troche zycie :P

Hmm dlaczego kara? Sa kobiety, ktore szukaja w mezczyznach naturalnosci. Nawet tego, zeby mezczyzna powiedzial, ze "zle wyglada w tej sukience"...

nirkya brawo:):) juz mnie tu zlosliwa o malo zywcem nie pogrzebala... hahahahha:) pozdrawiam:)

TenTamten Krotko mowiac, jasno i na temat zlosliwa od rana chce dac Ci do zrozumienia, tylko nie wie za bardzo jak to ujac, zebys wymyslil inny sposob rozmowy, niekoniecznie forum na kafeterii...Reasumujac...Podaj jej np. numer gg :D

toż zlosliwa wlasnie zasugerowała,że tamtemu maila posłała... tylko bidulka nie wiedziała jak mu powiedziec,żeby poczte sprawdzil.. hahaha no jak nastolatka...:P

nirkya dobrze,ze tu zajrzałas i powiedziałas to co ja juz dawno stwierdziłam, bo juz byłam gotowa uwierzyc ze zgryzliwa i czepliwa ze mnie baba:) i ze juz sie w ogole nie znam na ludziach... ale jednak tez sie nie myslilam:) ufff ...

Wszystkie was panie lubię ale wybaczcie muszę ulotnić się na jakiś czas :) pozdrawiam :D

TenTamten W koncu sie wyjasnila sprawa z nasza "droga kolezanka". A nawiazujac do poprzedniego watku uwazasz, ze kobiety nie akceptuja naturalnosci?

ten tamten tak wzruszony listem,ze az biedak zaniemowil.. a nasza bohaterka (jakże niezłośliwa) znikneła zawstydzona? hmmm

Gość zenon leon
jestem chlopak i oczekuje poznania :classic_cool: