Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojjj...

Chce poznac chlopaka .Sa chetni ?

Polecane posty

nirkya może i akceptują ale musi ich być cholernie mało :D Afrodyta_ wasza bohaterka ceni sobie prywatność i tu jej się nie dziwie :P

Afrodyta_ Jedynie moge stwierdzic, ze masz w zupelnosci racje. Mezczyzni lubia bajerowac te glupiutkie nastolatki :P A my to dostrzegamy...Opowiedzialabym dalsza czesc takich znajomosci, ale po co...W koncu same szukaja nowym wrazen, a wiec ja im nie mam zamiaru przeszkadzac w tym heh:D

a piotrek.. ty jestes od tego topiku, w ktorym szukasz dziewczyny na sexa... ect... hahaha dobre... przynajmniej szczery jestes:)

Gość zenon leon
no co jest czekam na poznanie :classic_cool:

TenTamten na kazdego przyjdzie odpowiedni czas...Moze jest ich malo, ale jesli ma sie znalezc to uwierz mi kiedys sie znajdzie. Nie szukaj na sile bo wlasnie w ten sposob pojawiaja sie rozczarowania :)

Gość zenon leon
jestem rozczarowany :P

nirkya męzczyźni bajerują, bo te naiwne panny im na to pozwalaja...powie kilka miłych słow( tutaj nawet nie powie, lecz napisze), a one sikają w majtki z radości... wirtualnie sie "zakochuja" w adoratorze, który siedzi przed kompem i ma z tego całkiem fajny ubaw... ale spróbuj takiej powiedzieć prawde, ze to wszytsko sa zarty, ect... no w tym momencie człek naraza sie na kafereryjny lincz....:)

Tu powiedział bym coś ale pozwól że zachowam to dla siebie :) Nie szukam na siłę :D

Afrodyta_ jak byśmy się spotkali w rzeczywistości to byś żałowała wszystkiego co tu piszesz o tych głupich panienkach :) uwierz :D

TenTamten a wiec nie naciskam. W sumie kazdy ma swoje poglady, dlatego to szanuje.

W necie nie szukam ale życie tak zaskakuje że kto wie czy się nawet w necie nie znajdzie :) ale podkreślę znów nie szukam :D

ten, a dlaczego miałabym zalowac? glupie sa, bo traktuja neta, fora zbyt serio... rozumiesz? czekaja tylko na miernej jakosci komplementy, wklejaja swoje zdjecia? wiesz , kobieta pewna siebie, znajaca swoja wartosc, nie potrzebuje tanich komplementow pisanych na forum, nie musi utwierdzac sie w przekonaniu ze jest atrakcyjna..

Jedziesz dziewczyną a forum tak samo jak gg czy telefon służy do komunikacji a czym się różni komplement w internecie na telefonie czy na żywo ??

ten... czytalam cie kilka razy tutaj.. i wiem juz jedno o tobie... tez sie tu doskonale bawisz kiedy podpuszczasz dziewczynki,a one"zaczynaja ci jesc z reki"... bawi cie to... i dobrze.. skoro nie protestuja:):)i czasami zachowuja sie jak owce... idace w stadzie... bezmyslnie podozaja za pastuchem:)

Tak poniekąd daje mi to satysfakcje bo kto nie lubi jak się na niego zwraca uwagę ?? :)

Gość heheheheheh
od tego kadzenia to juz tu smierdzi- daj mu dupy i tyle

Po za tym też lubię towarzystwo kobiet i oczywiście rozmowę na odpowiednim poziomie :)

a tym sie rozni,że przez tel, czy gg rozmawiam z kims prywatnie, z kims kogo lepiej znam ... a tu.. tu dzis jestes "ten tamten", a jutro mozesz byc "wesola blondynka"... k.p.w.?

Afrodyta_ i tu sie rowniez z Toba zgodzic musze. Znam swoja wartosc, lecz nie wykorzystuje tego nigdy. Nie potrzebuje komplementow bo jesli bede chciala je uslyszec to sama je moge powiedziec sobie patrzac w lustro. Jesli chodzi o te kwestie mysle, ze mezczyzna powinien mowic kobiecie prawde nawet krytukujac ja niz szeptac slodkie klamstwa do ucha...Pomimo tego, ze kobiety je kochaja, ale to juz indywidualnosc.

Afrodyta_ to fakt ale nie jestem tego typu mam tu tylko jeden nick i nie występuje pod innym nawet pomarańczą :)

Gość heheheheheheh
gratuluje polotu :D dech zapiera :)

nirkya dokladnie masz racje:)... ale do takiego stanu trzeba dojrzec.... ale jak sma chyba wczesniej napisalas.. na kafe jest wiel mlodziutkich dziewczat, ktore dopiero poznaja swoja wartosc..i dla takich Pan.. ktos taki jak ten tamten jest "super facetem"...

Gość heheheheheh
Ą,Ę itd. pozdrawiam :)