Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojjj...

Chce poznac chlopaka .Sa chetni ?

Polecane posty

TenTamten hehe no widzisz, i mówią,że przez to jestem zdystansowana,wymagająca i złośliwa dla facetów;):P a że tak zapytam z ciekawości, wysoki jesteś, to ile mierzysz???:P

tu się atmosfera zagęszcza widzę TT ;) już wymiary podaje, zaczyna się od wzrostu, ciekawe na czym się skończy :P ;)

Afrodyta_ jeszcze wam sie nie znudzilo to slodzenie sobie? ups to raczej ja powinnam zniknąć:) TenTamten widzisz chyba sie juz lepiej zamknę:) bo przeze mnie jeszcze cos mozesz stracic:)

Kasia3000 a na czym byś chciała ?? :P złośliwa od rana nie słodź , nie słodź :P

na czym bym chciała hmm no ja tylko śledzę dyskusję która się między wami rozgrywa, zastanawiając się w jaką to pójdzie stronę :P ale chciałam tylko zaznaczyć, że nie ma jeszcze 23 i tematy z tego forum mogą czytać dzieci :D

Jestem na tyle wychowany że o tych rzeczach rozmawiam tylko w 4 oczy :D wiec niestety nic tu takiego nie będzie :P

złośliwa od rana Afrodyta_ jeszcze wam sie nie znudzilo to slodzenie sobie? ups to raczej ja powinnam zniknąć TenTamten widzisz chyba sie juz lepiej zamknę bo przeze mnie jeszcze cos mozesz stracic zlosliwa.. blagam nie rob juz z siebie takiej infantylnej dziewczynki, bo tego nie zniose:)

no dosłownie sobie pijecie z dziubków :P ;) więc nie będę się już wtrącała, aloha! :)

Staram się wam dostarczyć tego na co tak tu czekacie :) hehe siedzicie i polujecie tylko na jakiś romans :P

zlosliwa... wiesz co tak piszesz jak nastolatka...niby pytasz... moze nie powinnam?:P ( a w glowie mysl...... zeby tylko powiedzial,że powinnam).. prosze cie... :P nie zalamuj mnie ... a ja myslalm ze ty inteligentna bestia w miare echhh:(

Afrodyta_ primo! nikt nie każe ci niczego znosić secundo! nikogo z siebie nie robię! tertio! jak chcesz to rozmawiaj/pisz a nie bądź zgryźliwa i uszczypliwa! quarto! nie oceniaj innych swoją miarą! TenTamten ja na nic nie czekam ani nie poluję... 🖐️

ten... ja na nic nie czekam liczylam tylko na fajna dyskusje:P 190 cm powiadasz.. hmm interesujaco..:P

złośliwa od rana Afrodyta_ primo! nikt nie każe ci niczego znosić secundo! nikogo z siebie nie robię! tertio! jak chcesz to rozmawiaj/pisz a nie bądź zgryźliwa i uszczypliwa! quarto! nie oceniaj innych swoją miarą! no tos mi nagadala.. hahhaha dlugo nad tym myslalas ale ok:) TenTamten (konegund@o2.pl) konegund@tlen.pl Afrodyta_ jak byś nie zauważyła to bawimy się waszym kosztem waszym kosztem? ciekawe... no bo raczej nie moim hahahha w ogole to sprecyzuj tych "waszych":P

wszyscy liczą aż złośliwa od rana wyłudzi jakieś informacje a jak tema zszedł na co innego to już się czepiacie :P a pytać nie ma komu ;) złośliwa od rana wracaj do mnie :)

TenTamten wierz mi,że raczej smaczniej będzie, przynajmniej dla mnie jak się pożegnam,bo...;) więc jak coś kiedyś może się złapiemy na bardziej neutralnym gruncie:) miłego wieczoru i dobranoc:) 🖐️

ten... wiesz chyba sobie reszte szczegolow dzis daruje.... ale moze inne panie sa zainteresowane... wiec twoja wola.... pisz co tam chcesz:)