Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena123kw

jak zajść w ciąze co pomaga?

Polecane posty

razem z moim facetem staramy sie o dziecko kochamy sie przy kazdej okazij nie moge zajsc w ciaze.... a pragniemy tego dziecka.... co mam zrobić co nam pomoze?

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
witaj jestesmy na tym samym etapie.Po pierwsze zacznijcie oboje łykac folik to jest kwas foliowy. Po drugie wylicz dni owulacji i przez kilka dni przed nie kochajcie sie w ogóle(u nas jest to o tyle dobrze ze widujemy sie co dwa tygodnie) Czym czesciej sie kochacie tym mniej sperma ma plemników.

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
jesli masz jakies pytania pytaj W zeszłym roku zaszłam za pierwszym razem,niestety poroniłam.Staramy sie raz jeszcze,mam nadzieje ze się udało,bo w swieta nie próznowalismy:)

kochamy sie ostatnio co dwa trzy dni łykałam kwas foliowy ale lekarz powiedział zeym przerwała... staramy sie od dłuzszego czasu... wstyd sie przyznac ale nie za bardzo wiem jak sie liczy te dni zawsze sie gubie.... czy to od koncza czy od poczatku mieciaczki 10-15 dni bo mam cykl 30 dniowy.... nie wiem ostatnio myslałam ze jestem ale nic

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
wiesz tu dziewczyny mówią o tym ze kupuja facetom permen,zaszkodzic nie zaszkodzi a byc moze pomoze:)

My z mężem staraliśmy się pół roku. Po tym czasie miałam zaplanowaną wizytę u gin - poleciła, żeby mąż wyciągnął komórkę z kieszeni spodni. Zadziałało od razu :)

tzn. żeby wyciągnął komórkę i nosił gdzieś indziej niż w spodniach (na smyczy u szyi lub w kieszeni koszuli) ;)