Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaaa

Kobiety są beznadziejne

Polecane posty

Gość *normalna___
oj lista cech.. ja mysle,ze to tylko taki ogolny zarys... wg mnie jemu chodzilo głownie o to,zeby z ewentualna swoja kobieta mial o czym rozmaiwac,żeby nie byla to tzw. malowana pusta lala... bardziej chyba chodzilo o pasje, zainteresowania, otwartosc umyslu... sami przyznajcie,że mlode dziewczyny w wieku ok lat 20 naprawde w sporadycznych przypadkach sa dojrzale emocjonalnie i nadaja sie na partnera do rozmowy.....

Gość *normalna___
no dobrze... pogadalam juz sobie wiec zmykam spac... spokojnej nocy i milych dalszych rozmow zycze;)

Gość LOLinek
Nom dobrze tu sie torche z Tobą zgodze ale wex pod uwagę to ze kady kiedyś taki był no powiedzmy prawie każdy to co ma chłopak czekać do 40 aż kobieta zmądrzeje ?? nie am tym to ma wszytsko polegać. tak jak tu ktos wspomniał nic nie jest wspomniane o swerze uczuciowej wiec ja już nie drąze tematu bo można by sporo o tym jeszcze napisać. a co do geografii to mam kumpla który za czasów szkolnych jeszcze poszedł do tablicy i nauczycielka kazała mu wymieć kontynenty, nom to chłopak nie zastanawiając sie długo zaczał od Polski... uwierzcie ciezko jest mu w życiu :D

Gość toc to prowokacja
a ja jako kobieta ponoc inteligentna i ambitna powiem krotko. nie bylabym z gosciem, ktory sypia z byle kim, zwyczajnie brzydze sie takimi typami:P odnosnie inteligentow, znalam raz kolesia, ktory nie potrafil w 8kl podstawowki wymienic samoglosek:D

Gość beznadziejaaaa
>peczek drutu: szczerosc, uczciwosc, lojalność, rozwaga, dobroc serca, bezinteresowność, życzliwość itp. -> Oczywiście, że się liczą. Ale co z tego, że kobieta jest życzliwa, ale zwyczajnie głupia, albo bezinteresowna, ale na tyle brzydka, że seks z nią zwyczajnie mnie nie kręci? >*normalna___: mlode kobiety zainteresowane sa bardziej satusem majatkowym mezczyzny -> tu akurat też nie mam najmniejszych problemów, ale celowo pomijałem ten element w dyskusji, bo uważam go za drugorzędny i mógłby po prostu przeszkodzić w rozmowie na temat ;-) >LOLinek: moja lista redukuje się w najważniejszych punktach do: można z nią porozmawiać o wszystkim i dobrze się bawić w każdych okolicznościach, powinna być ładna, lubić seks i mieć gust zbieżny z moim (co jest kluczowe np. przy urządzaniu mieszkania, które mnie niedługo czeka) >toc to prowokacja: ostatnio "w lozku" znalazl sie z laska ktora nie wie gdzie jest berlin -> takie są niestety wyniki "dawania szansy" osobie, która jej nie powinna dostać, czyli zaniżania własnych wymagań i standardów >LOLinek: kady kiedyś taki był no powiedzmy prawie każdy to co ma chłopak czekać do 40 aż kobieta zmądrzeje -> e, bujda. Znam mnóstwo młodych facetów, z którymi można bardzo ciekawie porozmawiać. Znam równocześnie mało takich kobiet. Nie znaczy to jednak, że statystycznie młodzi faceci są inteligentniejsi od młodych kobiet. To znaczy jedynie, że nie miałem szczęścia poznać takich kobiet.

Gość *normalna_____
beznadzieja.... podoba mi się to co piszesz... fajnie,że masz jasno okreslone (nazwijmy to) "wymagania".. faktem jest ,ze lepiej być samemu niż związać się z kimś kto nie spełnia naszych oczekiwań.. pozdrawiam...

Gość LOLinek
analizując wszytsko i składajac do kupy prawie kazdy kto sie wypowiedział ma troche racji. Ogónie to masz prawo mieć jakieś tam wymagania bo to Twoja sprawa na pewno kazdy ma takiee swoje wymagania ustalone jeden mniejsze inny wieksze. Obys tylko znalazł ta wymarzoną kobiete bo niewiele takich jest na tym świecie :D powodzenia PS Miejmy nadzieje ze unikniesz sytuacji że znajdziesz swoja wymarzoną, ale ona będzie szukała kogos zupełnie innego .

\" Czy to za dużo chcieć kobiety, z którą będę mógł porozmawiać o b) plotkach z pudelka\" WTF???? Weź się ogarnij chłopcze, iteligentni ludzie czytają inne lektury!

Drogi autorze - jeśli przez rok byłeś n a 30 randkach i nadal twierdzisz, że kobiety są beznadziejne to albo zmień krąg znajomych albo zakres poszukiwań... albo, z całym szacunkiem, to z Tobą jest coś nie w porządku... a z drugiej strony - te piękne i mądre też mają swoje wyobrażenia o idealnym facecie - może to wyjaśnia dlaczego jesteś sam :p

jestem ladna, wolna, inteligencje sam musialby autor ocenic mozna ze mna porozmawiac o teatrze, plotkach z pudelka, winie, sytuacji gospodarczej w Europie i fajnych knajpkach ale na Slasku ale co to jest ta entropia ???

no kobiety są beznadziejne :( to prawda :( żadna nie che niskiego, brzydkiego, nudnego, nieśmiałego, nieperspektywicznego, niewygadanego, nierozrywkowego... ten ich egoizm jest potworny :( 🖐️

no co to ma byc za wymaganie ? :D za wiki Entropia – termodynamiczna funkcja stanu, określająca kierunek przebiegu procesów spontanicznych (samorzutnych) w odosobnionym układzie termodynamicznym. Jest wielkością ekstensywną. Zgodnie z drugą zasadą termodynamiki, jeżeli układ termodynamiczny przechodzi od jednego stanu równowagi do drugiego, bez udziału czynników zewnętrznych (a więc spontanicznie), to jego entropia zawsze rośnie. Pojęcie entropii wprowadził niemiecki uczony Rudolf Clausius. :D zasnelabym przy rozmowie :O:P

wyszlam z kapieli pudelek i teatr w tym zestawieniu sa jako 'tematy kobiece' dla niepoznaki :D

Już znam z 5 facetów, którzy się przyznają do czytania takich badziewiów i tylko jedną dziewczynę :P Szok normalnie :D Najlepsze, że każdy uważa się za inteligentnego, ambitnego, a pudelek to oczywiście dla "zabicia czasu" :P Jaaaaasne... akurat inteligentny człowiek zawsze znajdzie sobie coś ciekawego do poczytania. W ogóle się dziwię, jak można to czytać, przecież to takie głupie :o

Gość of erma
zgadzam się z wygrałem życie. beznadzieja te babska :P znowu mi jakiś łajdak zaczernił nicka!!!!!

jasne kozaczek lepszy:classic_cool::D a na powaznie Pudelek pisze o Dodzie to czytaja tak mysle :) no i upodabniamy sie powoli do zachodu w kwestii 'celebrities' i ich zycia prywatnego, takie proste wiadomocsi i brudy z zycia slawnych, zdjecia robione przez paparazzi itd patrz na naklad Faktu i SE :(

\"a probowales ? \" przecież będąc tak wspaniałym to nawet nie trzeba próbować bo rezultat jest oczywisty \"nowu mi jakiś łajdak zaczernił nicka!!!!\" pewnie zazdrosna baba

Gość of erma
nie zazdrosna tylko podła. bo jak wiadomo kobiety są beznadziejne. przede wszystkim dlatego że się na entropii nie znają :D (tym to mnie koleś rozwalił, dlaczego własnie o entropii?)

zakladasz z gory ze nic nie wyjdzie nigdy w kazdej sytuacji a czy kiedykolwiek probowales ? nie wiem ile masz lat z 25 tak mysle zebys z 10 lat nie plakal w poduszke zalujac przesranego zycia

pewnie chodziło o etiopię :classic_cool: \'zebys z 10 lat nie plakal w poduszke zalujac przesranego zycia\" tylko chyba ciężko żałować, że sie nie jest w związku jak się nigdy nie było? Zresztą zapytaj ofermy bo to ekspert i w odpowiednim wieku

Gość kepalena
Ja niestety jestem beznadziejna, bo: nie zaglądam do Pudelka (ale wiem co to jest ;)), jestem stara, pewnie wg. autora nie lubię dobrego seksu, bo nie wyobrażam sobie jak można odbywać i jeszcze lubić seks analny

oferma to na pewno przez braki w znajomosci entropii :D wygralem jest roznica pomiedzy szczesliwym lub nie singlem a zaplakanym samotnikiem