Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyuyuy

Ile kg musicie zrzucic, zeby bylo widać po Was, że jesteście szczuplejsze?

Polecane posty

Gość yuyuyuy

ja mam 158 cm i waze 50 kg. nie mieszcze sie w stare spodnie , bo przytyłam :( Więc? Ciekawa jestem po ilu zrzuconych kg wreszcie zmieszcze sie w ciuchy i bede szczuplejsza. Moze nawet jakis komplement ktos sypnie ;D Tylko najpierw musi to zauwazyc. Pamietajcie ze jak sie jest niskim (tak jak ja) to juz 3 kg robi roznice? przynajmniej tak mówią, ale ja nei wiem czy to prawda....

tez jestem mala (152cm) i wystarczy mi 2/3 kg zeby robilo koonkretna rozncie:)

Gość wredna lisica z lisciem w łapi
może jak zrzucisz 20 kg to ktos zobaczy...

Gość yuyuyuy
no jasne

Ananas w UK --> w 3 miesiące schudlas tylko 3 kg>!??! co to za dieta? ciastkowa? xDDDD

Gość quekllla
wredna lisica z lisciem w łapi --> przeciez ona schudla tylko 2 kg! naucz sie liczyc, a ananas niech sie nauczy schdunąć> same kretyny

Gość lepeij już schudnac te 2 kg
a trwale niż 5 kg w dwa tygodnie a potem przytyc dwa razy wiecej.:o

Gość quekllla
tak, ale jak widac z historii odchduzania ananas z UK i tak ciągle podżera; to chudnie to grubnie

Gość yuyuyuy
Dziewczyny! PRZESTANCIE! ja tylko chcialam pogadac o kilgramach ktore cos znaczą.. aktualnie schudlam 2 kg ale tak sobie to widac...

Gość bo pewnie jak to bywa
w takich przypadkach - kilka dni ostrej diety czy wręcz głodowania a potem załamanie i obżeranie się. niektorzy widocznie potrzebują byc cale zycie na "diecie" zamiast normalnie i rozsądnie jesc..😴

Gość qurczak234
no wlasnie lisico wypad z topiku!

Gość fnfnf
przy takich wymiarach już dwa kg mniej to wyraźna różnica a trzy to przepaść (wiem bo ważę 48 i mierzę 161)

Ja myśle, że jeśli chcesz schudnąć do ubrań, a Twoja waga (według mnie) jest świetna to może wysterczy że odstawisz słodycze? Po Tobie szybko będzie widzać:)

Gość yuyuyuy
wielkie dzięki za rady :) jestem teraz na diecie 1600 kcal ale jakos przestalam chudnąć nie wiem czemu. moze trzeba zacząć jesc normalnie a potem znowu dieta> nie wiem. odżwiam sie zdrowo, nie jem slodyczy, nie pije nie pale. a jesli chodzi o moją wage to... cóż, poprzednia dziwczyna przy 161 cm ma 48 kg i wyglada super pewnie. jak na moj wzrost 158 cm to chyba powinnam schudnąć 4 kg... zeby wazyc 46 albo przynajmniej 47.... kiedys wazylam 45 ale to chyba przesada. no cóż mam nadzieje ze kiedys sie wmieszcze w moje dawne ciuchy!

schudnij do 35

Gość to spróbuj zwiekszyc
ilosc spożywanych kalorii( pod zadnym pozorem nie zmniejszaj bo tylko spowolni ci sie przemiana materii i potem byle co bedzie powodowac tycie) a nastepnie znów trochę ogranicz - powinno ruszyc, przynajmniej na mnie to działa.;)

Gość yuyuyuy
a jak zwieksze to nie przytyje??

Gość queklllakim
nie wiem

Gość MANKA W BANKA LOL 234
hej hej. moja kumpela ma 161 cm i jak schudla 3 kg to od razu bylo widac. najwiecej po biuscie...

Gość a u mnie
to najpierw było widać po twarzy. Pierwsze 4 kg Wzrost 168 waga początkowa 83 Potem schudłam jeszcze 4 kg i mi zeszła cała oponka z brzucha, zmieściłam się w spodnie i ogólnie mogłabym tak pozostać jakby nie to że walczę dalej. Jestem na diecie rozłącznej, i od kąd na niej jestem to wykluczyłam z jadłospisu prawie ziemniaki (bo nie wiem z czym je jeść chyba że w formie frytek czasem) wykluczyłam prawie całkiem białe pieczywo, chociaż czasem nie mogę się bułeczkom oprzeć.

Gość hahaha ważysz ponad 80
kg i twierdzisz że nie masz żadnej oponki? :D:D hahahahha Ja się nie odchudzałam w sumie ale przez 3 lata zeszło mi ponad 8kg. Nie widzę tego. Ale ciuchy są luźniejsze :P Więc chyba skurczyłam się :P

ja mam 155cm wzrostu i waże obecnie 54 kg, jestem takim małym pulpetem :| nie jestem generalnie gruba ale taka nabita... 5kg rozwiazuje sprawe i robie sie szczupla;]

Gość a u mnie
83 ty było początkowe teraz mam 75 i oczywiście mam lekką oponkę ale nie drugi biust tak jak początkowo :D. Ja mam w tym momencie 75 kg i w pasie 92 cm a np moja mama waży 76 i ma w pasie ponad 110 cm przy tym samym wzroście więc nie jest powiedziane że każdy będzie tak samo wyglądać przy tej samej wadze.